QUOTE(noisy-B @ 2012 08 24, 21:30)
Šiaip, tikiuosi, ryt susitikti in da Kaunas su Ainoa kafkei, jei kas dar yra iš kauno, rašykit Ainoa'ai Po piet.
lauksiu ziniu, tik jauciu ir as liksiu be masiniuko, mano saika pas mociute sumaste lekt, as sakiau nenene sakiau man rytoj gali reiket kava gert ir rimtai, jei atsirastu dar kokiu kaunieciu, kurios nori prisijungt, tai laukiam
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 24, 22:50)
Tai jau nusiemei ignora ar su savim snekiesi?
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 24, 22:01)
Tai jau nusiemei ignora ar su savim snekiesi?
Dieve Dieve
as, tai jau meldziuosi
QUOTE(Ainoa @ 2012 08 24, 22:03)
Dieve Dieve
Vadinkim ją vardu, nes tikrai apsisisiosiu
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 24, 23:04)
Vadinkim ją vardu, nes tikrai apsisisiosiu
Populiarinam tema su tokiom nesamonem ?
Apacioj 22 skaito.
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 24, 22:05)
Nu nepyk, nu, bet tikrai labai juokinga, labai, labai.
Nors gal ir nebe.
Žodžių neatsiimu, tikrai linkiu sekmės Tau ryt.
Tai va ir analizuoju.. Beje, erikamaja, viena iš mano Guru esi tu..
p.s. kodėl aš kvaila, ka db padariau?
RK, eik tu rytojui ruoštis, planus dėliotis,o ne SM`e čia spręsk apie kvailumą.. Jopš ta ra rai..
Nu būč ne viena namie, tai taurę pakelčiau, nors negeriu, už sėkmingą rytojų.
Papildyta:
Net nemėgink dingt iš temos, už ausies parsitempsim, žinom kur gyveni, žinom kur miegi..
Oj prisiminiau, kaip policija man grąsino vienos mergiotės mama kai taip parašiau.. Nes galas buvo ".. iš ryto tėvai atradę nepažins, ką iš tavęs padariau.."
Nu tema apie fotografija...
Tai aš paklausiu tokie dūmai jaučiu tik su žole gautusi?
ČIA
RK, eik tu rytojui ruoštis, planus dėliotis,o ne SM`e čia spręsk apie kvailumą.. Jopš ta ra rai..
Papildyta:
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 24, 22:34)
Jetus kokia Tu įdomi, tai jei kas nufotkino dviratį, tai vsio man nebegalima
Padaryk geriau, padaryk, kad pačiai būtų gera. Tai nebuvo kopijavimas, paskaityk say žinutę. Suprasi kas sakoma.
IR DAR
Jaaaazus kopijuokit į valias, mokinkitės iš savo guru, studijuokit jų foto, Žiūrėkit kampus, stebėkit šviesą, stenkitės padaryt geriau.
Niekas už tai nebaudė ir nebaus.
Netoleruojamas akivaizdus įdėjų vagimas . Jei fotopastelė įkėlė vestuvinę fotosesiją su čili pipirais, nereikėtų jų ryt pro rytą bėgt pirkt. Jei Laukinė nufotkino savo bernus su ešeriu triliRtiake, nereikėtų pro rytą diedo žvejybon siųst.
Jei kažkas nufotkino mergą vandeny, tai aš ramiai ryt fotkinsiu ją vandeny ir tikrai nesijausiu blogai, kad kopijuoju.
Vsio, nešdinuos iš temos, nes kai kas sakė, kad mano postai kaip tamstos mokytojos
Padaryk geriau, padaryk, kad pačiai būtų gera. Tai nebuvo kopijavimas, paskaityk say žinutę. Suprasi kas sakoma.
IR DAR
Jaaaazus kopijuokit į valias, mokinkitės iš savo guru, studijuokit jų foto, Žiūrėkit kampus, stebėkit šviesą, stenkitės padaryt geriau.
Niekas už tai nebaudė ir nebaus.
Netoleruojamas akivaizdus įdėjų vagimas . Jei fotopastelė įkėlė vestuvinę fotosesiją su čili pipirais, nereikėtų jų ryt pro rytą bėgt pirkt. Jei Laukinė nufotkino savo bernus su ešeriu triliRtiake, nereikėtų pro rytą diedo žvejybon siųst.
Jei kažkas nufotkino mergą vandeny, tai aš ramiai ryt fotkinsiu ją vandeny ir tikrai nesijausiu blogai, kad kopijuoju.
Vsio, nešdinuos iš temos, nes kai kas sakė, kad mano postai kaip tamstos mokytojos
Net nemėgink dingt iš temos, už ausies parsitempsim, žinom kur gyveni, žinom kur miegi..
Oj prisiminiau, kaip policija man grąsino vienos mergiotės mama kai taip parašiau.. Nes galas buvo ".. iš ryto tėvai atradę nepažins, ką iš tavęs padariau.."
Nu tema apie fotografija...
Tai aš paklausiu tokie dūmai jaučiu tik su žole gautusi?
ČIA
QUOTE(isora @ 2012 08 24, 22:09)
Beje, erikamaja, viena iš mano Guru esi tu..
mano irgi, bet bijau as jos labai
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 24, 23:09)
Nu nepyk, nu, bet tikrai labai juokinga, labai, labai.
Nors gal ir nebe.
Nors gal ir nebe.
Nepykstu, gi nei as taves pazystu nei tu manes
Tai greit smalsumas priverte nusiimt ignora?
QUOTE(isora @ 2012 08 24, 23:09)
Kad knisiesi po mano zinutes ir plius dar cia keli, tikrai kvaila.
Klausiau apie kalibravima, tu ji kalibravusi?
Skaitineju intika ir cia uzmetu aki