Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 24, 18:29)
As apie korteles idejima  smile.gif

as apie trolinima
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 08 24, 19:10)
na, man tokios foto kaip isora ir Peonny tinkamos nebent tik mokymuisi (panašiai kaip ND darant), kad daiktų kompoziciją nebent sužiūrėt, bet ne tam, kad tai būtų savo galerijos papildymas... tie dirbtini daiktų išdėliojimai... gal tiesiog vertėtų pasižvalgyt gamtoj, aplinkoj įdomesnių objektų, o ne spec. juos sustatinėt.... (čia iš tos pačios srities kaip fotosesijos su nereikalingais nieko nereiškiančiais daiktais biggrin.gif) o šiaip isora, šarpo mygtukas tau labai prie širdies, matyt.. smile.gif

Matai, o mano galva tai labai lavina, sužiūrėti visumą, stilistiką. Mačiau temoje yra jau siūlytos temos, todėl nesiūlau imti ir dėlioti. Tačiau manau ir pati nustebtum, jei paskelbus temą, penki daikatai - natiurmortas, temoje sulauktum vos vienos kitos normalios foto.
Nesenai gavau pastabą vienoms savo foto, kad šabakštynas ir taip, negaliu nesutikti, turgus, gariūnų turguje, tik, kad tą turgų ne aš dėliojau biggrin.gif Pravalius būčiau kaip reikiant. O jei būtų mano valia, tuos pačius daiktus būčiau sudėliojus taip, kad būtų malonu žiūrėti.

Kodėl CD ar Dorado salone, tas pats Maximinis puodelis kainuoja kelis kart daugiau biggrin.gif , faktas, kad jis ne Maximoje ir faktas tas, kad jis padėtas taip gražiai, kad jį nusiperki, ir tik po to pamatai, kad šalia, Maximytėj būtum jų papirkus šešis už tą pinigą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 24 rugpjūčio 2012 - 19:37
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 24, 19:33)
Matai, o mano galva tai labai lavina, sužiūrėti visumą, stilistiką. Mačiau temoje yra jau siūlytos temos, todėl nesiūlau imti ir dėlioti. Tačiau manau ir pati nustebtum, jei paskelbus temą, penki daikatai - natiurmortas, temoje sulauktum vos vienos kitos normalios foto.

Na, taip, ir pati, manau, nieko gero neparodyčiau ta tema. Bet nemanau, kad tokie natiurmortai turi savo auditoriją, kam jie patiktų... todėl net jei nesugebėčiau, net ir nebandyčiau fotografuoti, nes jei šiaip neturiu fotografinės akies žmonėms, gamtai, tai ką jau kalbėt apie objektus, kurie man iš esmės neįdomūs ir nekelia žavesio smile.gif

Rytine Kava, nesupyk, bet 127 pradžiamokslio tema tapo užkišta tavo nesąmonėm. Tu labai įkyri ir nervini savo klausimais. Tau naudinga nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 24 rugpjūčio 2012 - 19:40
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 24, 20:33)
Nesenai gavau pastabą vienoms savo foto, kad šabakštynas ir taip, negaliu nesutikti, turgus, gariūnų turguje, tik, kad tą turgų ne aš dėliojau biggrin.gif Pravalius būčiau kaip reikiant. O jei būtų mano valia, tuos pačius daiktus būčiau sudėliojus taip, kad būtų malonu žiūrėti.

Kodėl CD ar Dorado salone, tas pats Maximinis puodelis kainuoja kelis kart daugiau biggrin.gif , faktas, kad jis ne Maximoje ir faktas tas, kad jis padėtas taip gražiai, kad jį nusiperki, ir tik po to pamatai, kad šalia, Maximytėj būtum jų papirkus šešis už tą pinigą biggrin.gif

drinks_cheers.gif galima prideti prie temų- penki daiktai- natiurmortas.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 08 24, 19:38)
Na, taip, ir pati, manau, nieko gero neparodyčiau ta tema. Bet nemanau, kad tokie natiurmortai turi savo auditoriją, kam jie patiktų... todėl net jei nesugebėčiau, net ir nebandyčiau fotografuoti, nes jei šiaip neturiu fotografinės akies žmonėms, gamtai, tai ką jau kalbėt apie objektus, kurie man iš esmės neįdomūs ir nekelia žavesio smile.gif

Rytine Kava, nesupyk, bet 127 pradžiamokslio tema tapo užkišta tavo nesąmonėm. Tu labai įkyri ir nervini savo klausimais.  Tau naudinga  nuoroda

Juk darai dėl savęs, ne dėl auditorijos. Ir taip, jei tau tai neįdomu tiesiog nedarai. Nors...su amžium aš užsibrėžus tikslą, kasdien kažką naujo sužinoti , išmokti. Tai tarkim jei nebūčiau to dariusi, mielai išmėginčiau smile.gif , o gal labai patiktų.
Atsakyti
O aš, tiesą pasakius, kaip fotografijoje mažai nusimananti, susižavėjau abiem paskutinėm daiktų nuotraukomis. Vien todėl, kad pas save namie tokių nė nerasčiau. Ir, manau, kad labai naudinga ir tai skaniai mokėti pateikti. Aš irgi siūlau į žaidimus šią temą įtraukti wink.gif
p.s. aš manau, kad tokie natiurmortai turi savo auditoriją.
p.s.s. solo, ar tu kalbėjai bendrąja prasme, ar apie save, kad neturi fotografinės akies žmonėms, gamtai ir objektams? jei taip, tai kas tau įdomu ir kas kelia žavesį? atrodai šiandien kaip širšė biggrin.gif ir tavo auto nedyla iš atminties biggrin.gif
Atsakyti
As pameginau naujus dakykus kuriu su PS pamoke..tik tiek... viska meginu, jei kam atrodo, kad koopijuoju..sorry... doh.gif as ieskau saves, vistiek zinau kas maloniausia, bet noriu ismegint viska.. nes mokytjs dar n metu man....

Atsilrasau uz klaidas.. doh.gif
Atsakyti
oho kiek skaitančių bigsmile.gif

Buvo tokia tema, trys daiktai man rodos. Jei neklzstu, sulaukėm lygiai.... nei vienos foto.
Žinoma galima įrašyti, bet tuomet reikia ir bandyti. Ypač naujokams.
Nepamirškit, kad šią savaitę ir vandens tema vyksta.
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 24, 19:48)
Nes pamačiau vienoj vietoj mintį, kad ąsotis su rožėm ant knygų, kampe, tai aš truputi ups.. Savaip sudėjau, bet gal ir panašu...

Pas mane visada asotyje geles wub.gif

QUOTE(solo @ 2012 08 24, 20:38)
Rytine Kava, nesupyk, bet 127 pradžiamokslio tema tapo užkišta tavo nesąmonėm. Tu labai įkyri ir nervini savo klausimais.  Tau naudinga  nuoroda

Uzsidek ignore ant mano niko, jei nezinojai, taip galima padaryti beje ir nematysi mano rasymu. Nepykstu, gi negaliu patikti visiems zmonems, o ir neturiu tokio tikslo.
Ir kam ta google rodai? Nepastebejai, kad nieko nebeklausiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 08 24, 21:19)
oho kiek skaitančių  bigsmile.gif

Pakeliau reitingus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 24, 20:13)
As pameginau naujus dakykus kuriu su PS  pamoke..tik tiek... viska meginu, jei kam atrodo,  kad koopijuoju..sorry... doh.gif  as ieskau saves, vistiek zinau kas maloniausia, bet noriu ismegint viska..  nes mokytjs dar n metu man....

Nesiteisink mirksiukas.gif Juk mokaisi, ieskai, viskas normalu. Antroji nuotrauka, ta, kur Flickre, man visai patiko. Nors pagalvojau, kad jei isemus is kadro tuos mazus daikciukus ir ta kazka balta desinej, patiktu labiau - butu toks minimalistinis natiurmortas. Na gal ir kaspina nuimciau, man nereikia jo ten. O ta nuotrauka, kur cia idejai - ne schmoll.gif Persistengei su apdirbimu, ir i kompozicija man jau net nebesinori ziureti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 24 rugpjūčio 2012 - 20:31
QUOTE(Yvette @ 2012 08 24, 19:19)
* oho kiek skaitančių  bigsmile.gif
** Buvo tokia tema, trys daiktai man rodos. Jei neklzstu, sulaukėm lygiai.... nei vienos foto.Žinoma galima įrašyti, bet tuomet reikia ir bandyti. Ypač naujokams.
Nepamirškit, kad šią savaitę ir vandens tema vyksta.

* Paskutiniu metu si tema populiari kaip niekad biggrin.gif
** As daiktu tema butinai pasistengciau ka nors parodyti 4u.gif O ir kitas temas uzsirasau, zinoma iki siol nei i viena tema dar nieko neparodziau, bet tiesiog...bet ko nesinori daryt, laukiu ikvepimo, o tada ta 'skola' (cia labiau sau ta jauciu) atiduosiu 4u.gif

Rytinei kavai kuo didziausios sekmes rytoj! As netgi slapcia tikiuosi, kad turesi kuo mus visas cia nustebint mirksiukas.gif
Atsakyti
Paprasčiausiai, aš nenoriu, kad galvotu jog kopijuoju.. unsure.gif Kad neturiu savo kelio, bet.. Na elementarūs dalykai, nu mėginu viską, jei gavos panaši į Peonny, nu nedarysiu klaidų, bet aš žiūrėjau ta flikro nuorodą ir ten akis kliuvo... verysad.gif

Ačiū visom už nuomonę, mėginsiu dar kažką pamėgint gal kada..

Aj, dėl sharpo, nu blecha, net per telefoną jo matosi dauggg, o kompe atrodo nėr.. blink.gif Naujas kompas, bet ***** arba jis nesukalibruotas kaip reikia arba Š kažkoks.. unsure.gif Nu gero Mac`o, db negaliu sau leist, teks td sharpo nebedėt ir kituose pc rodys normalias.. lotuliukas.gif

Lyg dar kažką fotkinau, bet nepamenu, eisiu pažiūrėt Nix`an, galva visai kiaura.

Beje, man nuo vakar viena mintis vis stooojasi stoojasi, RK, o tai draugės vestuves fotkinsi, tai gausis net nedalyvausi jose? g.gif
Atsakyti