QUOTE(solo @ 2012 08 24, 19:10)
na, man tokios foto kaip isora ir Peonny tinkamos nebent tik mokymuisi (panašiai kaip ND darant), kad daiktų kompoziciją nebent sužiūrėt, bet ne tam, kad tai būtų savo galerijos papildymas... tie dirbtini daiktų išdėliojimai... gal tiesiog vertėtų pasižvalgyt gamtoj, aplinkoj įdomesnių objektų, o ne spec. juos sustatinėt.... (čia iš tos pačios srities kaip fotosesijos su nereikalingais nieko nereiškiančiais daiktais
) o šiaip
isora, šarpo mygtukas tau labai prie širdies, matyt..
Matai, o mano galva tai labai lavina, sužiūrėti visumą, stilistiką. Mačiau temoje yra jau siūlytos temos, todėl nesiūlau imti ir dėlioti. Tačiau manau ir pati nustebtum, jei paskelbus temą, penki daikatai - natiurmortas, temoje sulauktum vos vienos kitos normalios foto.
Nesenai gavau pastabą vienoms savo foto, kad šabakštynas ir taip, negaliu nesutikti, turgus, gariūnų turguje, tik, kad tą turgų ne aš dėliojau
Pravalius būčiau kaip reikiant. O jei būtų mano valia, tuos pačius daiktus būčiau sudėliojus taip, kad būtų malonu žiūrėti.
Kodėl CD ar Dorado salone, tas pats Maximinis puodelis kainuoja kelis kart daugiau
, faktas, kad jis ne Maximoje ir faktas tas, kad jis padėtas taip gražiai, kad jį nusiperki, ir tik po to pamatai, kad šalia, Maximytėj būtum jų papirkus šešis už tą pinigą