Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(erikamaja @ 2012 08 24, 18:00)
Zirze, man Tu įsimintiniausia iš tuo metu atėjusių, nes baisiai nemėgstu zirziančių. Man regis rašiau Tau tiesiai tai temoje. Tačiau Tu niekad nebuvai tokia. Tau norėjosi padėti, nes mokėjai klausytis, norėjai girdėti, kaip sakiau, išmokai nezyzti. Tuomet situacija ir pasitaisė, ane biggrin.gif
Niekad nebuvai tokia, nes niekad nebuvai nei tūpa,nei agresyvi, todėl tikrai nelygink. Labai nustebau Tave pažinus "gyvą" biggrin.gif , puikiai maskavaisi ir nei kart nesuzirziai lotuliukas.gif

Tai dabar ir RK is sio laiko isimintiniausia bus biggrin.gif
o siaip as ir nesu tokia labai didele zyzle kaip cia pasirodziau is pradziu lotuliukas.gif o gal ir esu. Tik paskui matyt kaip ir sakai iskomau klausytis girdeti patyleti ir pagalvoti
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 24, 15:23)
Ne ant virsaus fotkint, o kai reik skubiai pakeist, zinotum kur tuscia, kur pilna doh.gif

Įdedi ir matai, kad tuščia mirksiukas.gif Ar laikai kitoj vietoj, kitam skyrelyje. Be to skubiai niekad nereikia, nebent pamiršti, kad reikia galvot biggrin.gif

Aš tai nesuprantu kur tu skubi. Kur tavo darbai kokie nors nauji, ieškojimai. Nieko nematau. Nuolatinis klausinėjimas, negi manai, kad taip išmoksi fotografuoti?
O pasitikėjimas savimi beribis...
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 24, 17:13)
Aš tai nesuprantu kur tu skubi. Kur tavo darbai kokie nors nauji, ieškojimai. Nieko nematau. Nuolatinis klausinėjimas, negi manai, kad taip išmoksi fotografuoti? 

as, tai va to pasitikejimo savimi ir pavydziu biski biggrin.gif nu nereikia man tiek, kiek jos turi RK, bet nors lasa biggrin.gif
Atsakyti
Laba vakareli smile.gif

Rodau 3 ND:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 08 24, 17:53)
nu tai o ko cia stebetis, negi pasauly nieks netrolina? smile.gif

As apie korteles idejima smile.gif

QUOTE(rG. @ 2012 08 24, 18:13)

Gi niekur neskubejau, nesimokiau dorai, o cia sugalvojau fotkint vestuves, tai ir gavosi, kad sia savaite as cia taip idomiai pasirodziau, tik su kruva klausimu doh.gif
Gal po savaitgalio galesiu nors 1 nuotrauka parodyt hihihi.gif
Ismoksiu, vienaip ar kitaip ismoksiu smile.gif
Papildyta:

QUOTE(Ainoa @ 2012 08 24, 18:22)
as, tai va to pasitikejimo savimi ir pavydziu biski  biggrin.gif nu nereikia man tiek, kiek jos turi RK, bet nors lasa biggrin.gif

Ismok pasitiketi smile.gif

QUOTE(ellux @ 2012 08 24, 18:26)
Laba vakareli  smile.gif

Rodau 3 ND:

Kaip fainiai bigsmile.gif , uzskaitau, nes ka praejus, galiu uzskaityti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ellux @ 2012 08 24, 18:26)
Laba vakareli  smile.gif

Rodau 3 ND:

neuzskaitau rolleyes.gif nelabai suprantu kur fokusas. I nuotrauka turejo buti ar i sniura?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 24, 17:43)
neuzskaitau rolleyes.gif nelabai suprantu kur fokusas. I nuotrauka turejo buti ar i sniura?

Zirze, sakai? Čia gi sena nuotrauka, ji pati kaip be fokuso biggrin.gif Pažiūrėk į segtuką, jis ryškus.
Viena prie ko prikibčiau, tai prie per daug ryškių spalvų, bet visa kita man tinka, esmė yra, t.y. kintantis fonas. Aš užskaitau 4u.gif
Atsakyti
Labai stipriai nebarkit, bet vą skaitinėju mokausi, dėlioju.. blush2.gif

Kritika, komentarai, be proto laukiami, viską dėkit.. blush2.gif Plyyyz, tik ne ignoras...user posted image lotuliukas.gif

user posted image

Dar viena : Flickr

Beje, ačiū už komentarus flikriuke.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 24, 18:45)
Zirze, sakai? Čia gi sena nuotrauka, ji pati kaip be fokuso biggrin.gif Pažiūrėk į segtuką, jis ryškus.
Viena prie ko prikibčiau, tai prie per daug ryškių spalvų, bet visa kita man tinka, esmė yra, t.y. kintantis fonas. Aš užskaitau  4u.gif

niu jei Tu sakai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 24 rugpjūčio 2012 - 17:52
QUOTE(isora @ 2012 08 24, 17:48)
Labai stipriai nebarkit, bet vą skaitinėju mokausi, dėlioju.. blush2.gif

flickre antra man labiau patinka, cia kazkaip knygos virselis susilieja su fonu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2012 08 24, 18:52)
flickre antra man labiau patinka, cia kazkaip knygos virselis susilieja su fonu  g.gif

Mhm, aš irgi žiūriu ir galvoju, kaip čia taip ta knyga taip sutapo... blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 24, 18:48)

Dar  viena : :

man sioji fainesne smile.gif gal ciut ciut dar mazinciau tekstura bet man limpa rolleyes.gif
Atsakyti