Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Pralinksmino vienas komentaras po Ainoa nuotrauka, kad numirėlė kojų nepakeltų lotuliukas.gif 4u.gif
Savory, aš atsiskaičiusi šį namų darbą, tai sakau ne. Atsiskaičiau gal iš trečio ar ketvirto karto. Dar kartelį įsiskaityki užduotį ir pasižiūrėki jau užskaitytus namų darbus. Į AŽ įkelsiu nuorodą saviškio. Jis nėra tobulas, tai čia nerodysiu, lieps perdaryti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 24 rugpjūčio 2012 - 16:44
QUOTE(robobebras @ 2012 08 24, 17:32)
Rytine kava, as galvojau, kad tu nori apversta kortele i fotika det, nu kad tipo kaip audio kasetej - dvi puses yra. Tai kai troliu tavi pavadino visai nenustebau biggrin.gif

Nu tu duodi lotuliukas.gif . Na, zinok, daug ko nezinau, bet kad taip pagalvot, nu cirkas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 24, 16:36)
Nu tu duodi  lotuliukas.gif . Na, zinok, daug ko nezinau, bet kad taip pagalvot, nu cirkas  lotuliukas.gif

Duodi tai cia tu sitoj temoj:)Ir cirku ir visu kitu sudegusiu teatru:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 08 24, 17:39)
Duodi tai cia tu sitoj temoj:)Ir cirku ir visu kitu sudegusiu teatru:)

Baik, o tai paskui mane kaltinsit, kad cia nesibaigia neaisku kokios diskusijos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 08 24, 16:32)
Rytine kava, as galvojau, kad tu nori apversta kortele i fotika det, nu kad tipo kaip audio kasetej - dvi puses yra. Tai kai troliu tavi pavadino visai nenustebau biggrin.gif

duomenu atkurimas tikrai brangus dalykas. Jei tik istrynet ir uztenka softuku praskenuot ir atstatyt - tai zuikio baika, bet jei ten galvos nulaksto, elektronika pareina ar pan, tai reikia ieskot donoro tokio pacio hardo, keist detales, tada jungt ir t.t. chujnioj zanimatsa. Gali kainuot tukstanciais tongue.gif

tai pas ms galva ir nuleke kiek supratau g.gif
Zirze jei nesunku ir as noreciau komentaru
cia mano flickr 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 24, 17:36)
Nu tu duodi  lotuliukas.gif . Na, zinok, daug ko nezinau, bet kad taip pagalvot, nu cirkas  lotuliukas.gif

nu tai o ko cia stebetis, negi pasauly nieks netrolina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 24, 16:41)
Baik, o tai paskui mane kaltinsit, kad cia nesibaigia neaisku kokios diskusijos  cool.gif

visokiu zmoniu macius, zinai galvojau as jau nieko nesuprantu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 24 rugpjūčio 2012 - 16:54
QUOTE(gladiole @ 2012 08 24, 17:01)
Komentarai visada laukiami - gladiole78

dek daugiau nuotrauku ten. Nelabai yra ka komentuoti smile.gif siaip jau senokai cia lankaisi. O nuotrauku noretusi jau geresniu smile.gif

QUOTE(Savory @ 2012 08 24, 17:26)
O as vis dar vargstu su antruoju namu darbu...tarp antros ir trecios pagal mane skirtumo beveik nera g.gif ar fonas ne per spalvotas, ar kame cia reikalas? blush2.gif
f5.6 iso100

Iso didink vos po truputi kad nesiskirtu nuotrukose sviesumas smile.gif
ir atitrauk objekta nuo fono toliau
Papildyta:
QUOTE(Endži @ 2012 08 24, 17:45)
Zirze jei nesunku ir as noreciau komentaru
cia mano flickr 4u.gif

o Tu SM kartais ne kitokiu niku buvai?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 08 23, 22:21)

Dailuma thumbup.gif
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 24, 00:30)
Tu nesi to darius ?  blink.gif Niekada?

Tai kad nieko ten labai sudėtingo, bent jau su Canon programine įranga tai paprasta ganėtinai smile.gif Visada būna pirmas kartas, tik aišku keistoka, kai tas pirmas toks atsakingas nusimato... Gerai būtų prieš tai ant kačių pasitreniruoti...

QUOTE(sayonara @ 2012 08 24, 08:54)
Šio ryto skaitiniai/vaizdiniai: Vivian Maier

daliai bus žinoma, dalis apsišviesit.

Ačiū, patiko labai, man tokios prie dūšios fotos, stilius.

QUOTE(jokubaite @ 2012 08 24, 10:00)
Labas,

Rytinei kavai
prieš rytojų. Manau yra neblogų patarimų. Jei nedraugauji su anglų k. yra "google vertėjas": copy ir paste - esmę suprasi  smile.gif

Naudingi patarimai pradedančiajam thumbup.gif
FB viena iš serijos "kaip neprašyti pulko pozuoti vestuvių metu"
http://fstoppers_com...ts-is-important
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 24, 15:35)
as tau nuosirdziai patariau. O tu vel savo smile.gif
zinok kuri laika tikrai supratau Tave nes is pradziu buvau kaip Tu. Na ne visai  biggrin.gif bet panasi. O dabar jau tiesiog nusviro rankos smile.gif Nebenoriu Tau padeti. Tu net nepripazisti savo klaidu smile.gif paaiskintum kad ne taip supratom kad ne taip parasei ir t.t. Bet ne smile.gif ai....

Zirze, man Tu įsimintiniausia iš tuo metu atėjusių, nes baisiai nemėgstu zirziančių. Man regis rašiau Tau tiesiai tai temoje. Tačiau Tu niekad nebuvai tokia. Tau norėjosi padėti, nes mokėjai klausytis, norėjai girdėti, kaip sakiau, išmokai nezyzti. Tuomet situacija ir pasitaisė, ane biggrin.gif
Niekad nebuvai tokia, nes niekad nebuvai nei tūpa,nei agresyvi, todėl tikrai nelygink. Labai nustebau Tave pažinus "gyvą" biggrin.gif , puikiai maskavaisi ir nei kart nesuzirziai lotuliukas.gif
QUOTE(Savory @ 2012 08 24, 16:26)
O as vis dar vargstu su antruoju namu darbu...tarp antros ir trecios pagal

Patrauk objektą toliau nuo fono ir nebevargsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 24 rugpjūčio 2012 - 17:02
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 24, 16:57)

o Tu SM kartais ne kitokiu niku buvai?

na kiek pamenu ne g.gif jau labai ilgai si nicka naudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 24, 16:57)
Iso didink vos po truputi kad nesiskirtu nuotrukose sviesumas smile.gif
ir atitrauk objekta nuo fono toliau

pioneer.gif labai aciu! ryt bandysiu perdaryt, kai sviesiau namie bus.
Atsakyti