Pralinksmino vienas komentaras po Ainoa nuotrauka, kad numirėlė kojų nepakeltų
Savory, aš atsiskaičiusi šį namų darbą, tai sakau ne. Atsiskaičiau gal iš trečio ar ketvirto karto. Dar kartelį įsiskaityki užduotį ir pasižiūrėki jau užskaitytus namų darbus. Į AŽ įkelsiu nuorodą saviškio. Jis nėra tobulas, tai čia nerodysiu, lieps perdaryti
QUOTE(robobebras @ 2012 08 24, 17:32)
Rytine kava, as galvojau, kad tu nori apversta kortele i fotika det, nu kad tipo kaip audio kasetej - dvi puses yra. Tai kai troliu tavi pavadino visai nenustebau
Nu tu duodi . Na, zinok, daug ko nezinau, bet kad taip pagalvot, nu cirkas
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 24, 16:36)
Duodi tai cia tu sitoj temoj:)Ir cirku ir visu kitu sudegusiu teatru:)
QUOTE(Alabama @ 2012 08 24, 17:39)
Duodi tai cia tu sitoj temoj:)Ir cirku ir visu kitu sudegusiu teatru:)
Baik, o tai paskui mane kaltinsit, kad cia nesibaigia neaisku kokios diskusijos
QUOTE(robobebras @ 2012 08 24, 16:32)
Rytine kava, as galvojau, kad tu nori apversta kortele i fotika det, nu kad tipo kaip audio kasetej - dvi puses yra. Tai kai troliu tavi pavadino visai nenustebau
duomenu atkurimas tikrai brangus dalykas. Jei tik istrynet ir uztenka softuku praskenuot ir atstatyt - tai zuikio baika, bet jei ten galvos nulaksto, elektronika pareina ar pan, tai reikia ieskot donoro tokio pacio hardo, keist detales, tada jungt ir t.t. chujnioj zanimatsa. Gali kainuot tukstanciais
duomenu atkurimas tikrai brangus dalykas. Jei tik istrynet ir uztenka softuku praskenuot ir atstatyt - tai zuikio baika, bet jei ten galvos nulaksto, elektronika pareina ar pan, tai reikia ieskot donoro tokio pacio hardo, keist detales, tada jungt ir t.t. chujnioj zanimatsa. Gali kainuot tukstanciais
tai pas ms galva ir nuleke kiek supratau
Zirze jei nesunku ir as noreciau komentaru
cia mano flickr
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 24, 17:36)
nu tai o ko cia stebetis, negi pasauly nieks netrolina?
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 24, 16:41)
Baik, o tai paskui mane kaltinsit, kad cia nesibaigia neaisku kokios diskusijos
visokiu zmoniu macius, zinai galvojau as jau nieko nesuprantu
QUOTE(gladiole @ 2012 08 24, 17:01)
Komentarai visada laukiami - gladiole78
dek daugiau nuotrauku ten. Nelabai yra ka komentuoti siaip jau senokai cia lankaisi. O nuotrauku noretusi jau geresniu
QUOTE(Savory @ 2012 08 24, 17:26)
O as vis dar vargstu su antruoju namu darbu...tarp antros ir trecios pagal mane skirtumo beveik nera ar fonas ne per spalvotas, ar kame cia reikalas?
f5.6 iso100
f5.6 iso100
Iso didink vos po truputi kad nesiskirtu nuotrukose sviesumas
ir atitrauk objekta nuo fono toliau
Papildyta:
QUOTE(Endži @ 2012 08 24, 17:45)
o Tu SM kartais ne kitokiu niku buvai?
QUOTE(Alabama @ 2012 08 23, 22:21)
Dailuma
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 24, 00:30)
Tu nesi to darius ? Niekada?
Tai kad nieko ten labai sudėtingo, bent jau su Canon programine įranga tai paprasta ganėtinai Visada būna pirmas kartas, tik aišku keistoka, kai tas pirmas toks atsakingas nusimato... Gerai būtų prieš tai ant kačių pasitreniruoti...
QUOTE(sayonara @ 2012 08 24, 08:54)
Ačiū, patiko labai, man tokios prie dūšios fotos, stilius.
QUOTE(jokubaite @ 2012 08 24, 10:00)
Labas,
Rytinei kavai
prieš rytojų. Manau yra neblogų patarimų. Jei nedraugauji su anglų k. yra "google vertėjas": copy ir paste - esmę suprasi
Rytinei kavai
prieš rytojų. Manau yra neblogų patarimų. Jei nedraugauji su anglų k. yra "google vertėjas": copy ir paste - esmę suprasi
Naudingi patarimai pradedančiajam
FB viena iš serijos "kaip neprašyti pulko pozuoti vestuvių metu"
http://fstoppers_com...ts-is-important
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 24, 15:35)
as tau nuosirdziai patariau. O tu vel savo
zinok kuri laika tikrai supratau Tave nes is pradziu buvau kaip Tu. Na ne visai bet panasi. O dabar jau tiesiog nusviro rankos Nebenoriu Tau padeti. Tu net nepripazisti savo klaidu paaiskintum kad ne taip supratom kad ne taip parasei ir t.t. Bet ne ai....
zinok kuri laika tikrai supratau Tave nes is pradziu buvau kaip Tu. Na ne visai bet panasi. O dabar jau tiesiog nusviro rankos Nebenoriu Tau padeti. Tu net nepripazisti savo klaidu paaiskintum kad ne taip supratom kad ne taip parasei ir t.t. Bet ne ai....
Zirze, man Tu įsimintiniausia iš tuo metu atėjusių, nes baisiai nemėgstu zirziančių. Man regis rašiau Tau tiesiai tai temoje. Tačiau Tu niekad nebuvai tokia. Tau norėjosi padėti, nes mokėjai klausytis, norėjai girdėti, kaip sakiau, išmokai nezyzti. Tuomet situacija ir pasitaisė, ane
Niekad nebuvai tokia, nes niekad nebuvai nei tūpa,nei agresyvi, todėl tikrai nelygink. Labai nustebau Tave pažinus "gyvą" , puikiai maskavaisi ir nei kart nesuzirziai
QUOTE(Savory @ 2012 08 24, 16:26)
O as vis dar vargstu su antruoju namu darbu...tarp antros ir trecios pagal
Patrauk objektą toliau nuo fono ir nebevargsi.
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 24, 16:57)
na kiek pamenu ne jau labai ilgai si nicka naudoju
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 24, 16:57)
Iso didink vos po truputi kad nesiskirtu nuotrukose sviesumas
labai aciu! ryt bandysiu perdaryt, kai sviesiau namie bus.