siandien as gera kas nori komentaru nuotraukoms. Pereisiu per flickr
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 24, 15:41)
Tu kai rasai komentara pirma ikvepk. Iskvepk. Vel ikvepk ir iskvepk galvok ka rasai kad mes suprastumeme taip kaip tu noretum O dabar nueik ir pati paskaityk ka parasei apie korteliu panaudojima ju apvertima ir vel naudojima. Jei nesuprasi skaityk tol kol suprasi tai ka mes supratom beskaitydamos tavo posta.
Jo, uzsirasysiu i joga pavaiksciot
QUOTE(rG. @ 2012 08 24, 15:45)
Turiu kortelių daugyyybę vienodų, bet nė minties nebuvo fotkint ant viršaus (ar taip įmanoma?)
Ne ant virsaus fotkint, o kai reik skubiai pakeist, zinotum kur tuscia, kur pilna
QUOTE(chiquitka @ 2012 08 24, 15:48)
Mano kantrybe oficialiai ka tik truko
Jeigu zmogus abejuoja, kad reiketu buti bent kulturingam bendraujant su kitais, tai ka cia ir bepasakysi
Jeigu zmogus abejuoja, kad reiketu buti bent kulturingam bendraujant su kitais, tai ka cia ir bepasakysi
Gal jums pacituoti kaikuriu kulturinguma su manim?
Nepradekit
Ir taip as cia kantri, kiek cia kaikurios bande tyciotis. Per gyvenima tiek nera man niekas pasakes nieko panasaus, kiek isgirdau per paskutine savaite. (as ne apie visas, gink Dieve ).
Bet man kas, as zinau kas esu, kokia esu ir ka galiu.
As niekada taip nevaryciau ant zmogaus, bet dauguma sugebejo.
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 24, 16:23)
Jo, uzsirasysiu i joga pavaiksciot
as tau nuosirdziai patariau. O tu vel savo
zinok kuri laika tikrai supratau Tave nes is pradziu buvau kaip Tu. Na ne visai bet panasi. O dabar jau tiesiog nusviro rankos Nebenoriu Tau padeti. Tu net nepripazisti savo klaidu paaiskintum kad ne taip supratom kad ne taip parasei ir t.t. Bet ne ai....
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 24, 14:51)
as noriu cia
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 24, 16:35)
as tau nuosirdziai patariau. O tu vel savo
zinok kuri laika tikrai supratau Tave nes is pradziu buvau kaip tu. Na ne visai kaip tu bet panasi. O dabar jau tiesiog nusviro rankos Nebenoriu Tau padeti. Tu net nepripazisti savo klaidu paaiskintum kad ne taip supratom kad ne taip parasei ir t.t. Bet ne ai....
zinok kuri laika tikrai supratau Tave nes is pradziu buvau kaip tu. Na ne visai kaip tu bet panasi. O dabar jau tiesiog nusviro rankos Nebenoriu Tau padeti. Tu net nepripazisti savo klaidu paaiskintum kad ne taip supratom kad ne taip parasei ir t.t. Bet ne ai....
O as nuosirdziai parasiau, kad uzsirasysiu, tik kazkada veliau, nes esu kaip spirgas, pati zinau.
Nepadek, as pati kaip nors
O kokios mano klaidos ?
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 24, 15:48)
sirdingai dekoju
kalusiau ten, kuom nepatiko antros nuotraukos apdirbimas? Dantu as specialiai nebalinau, pas ta mergaite tikrai labai balti dantukai
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 24, 15:51)
Komentarai visada laukiami - gladiole78
QUOTE(vienintelė @ 2012 08 24, 14:50)
man kliūva ir moters rankos jos per daug baltos, nors gal ji šviesiaodė, bet jeigu taisydama kažka darei tai jau nelabai. Atskirai tvarkyčiau kudiki, jo WB yra man atrodo net nelabai vykes, šiltinčiau tada mažiau matytusi to raudonumo. Pažiūrėk info kaip odos spalva pagal skaičius tvarko, tada tinkamesni atspalvi gausi
Ji baltaode. Bet aciu, pravers
O as vis dar vargstu su antruoju namu darbu...tarp antros ir trecios pagal mane skirtumo beveik nera ar fonas ne per spalvotas, ar kame cia reikalas?
f5.6 iso100
f11 iso 800
f20 iso3200
f5.6 iso100
f11 iso 800
f20 iso3200
Rytine kava, as galvojau, kad tu nori apversta kortele i fotika det, nu kad tipo kaip audio kasetej - dvi puses yra. Tai kai troliu tavi pavadino visai nenustebau
duomenu atkurimas tikrai brangus dalykas. Jei tik istrynet ir uztenka softuku praskenuot ir atstatyt - tai zuikio baika, bet jei ten galvos nulaksto, elektronika pareina ar pan, tai reikia ieskot donoro tokio pacio hardo, keist detales, tada jungt ir t.t. chujnioj zanimatsa. Gali kainuot tukstanciais
duomenu atkurimas tikrai brangus dalykas. Jei tik istrynet ir uztenka softuku praskenuot ir atstatyt - tai zuikio baika, bet jei ten galvos nulaksto, elektronika pareina ar pan, tai reikia ieskot donoro tokio pacio hardo, keist detales, tada jungt ir t.t. chujnioj zanimatsa. Gali kainuot tukstanciais