Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 24, 13:06)
ooo, dėkui. Bet kad patalpoj tikrai buvo labai šilta  g.gif

apie 25-27-30 ? Mano mažoji mažutė gimė- tai išleisdama gydytoja prigrasė namuose laikyti 25-27 temperatūrą... Ir tai ji būdavo rausva...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 24 rugpjūčio 2012 - 12:18
QUOTE(vilkra @ 2012 08 24, 13:14)
apie 25-27-30 ? Mano mažoji mažutė gimė- tai išleisdama gydytoja prigrasė namuose laikyti 25-27 temperatūrą...

Nematavom, nors tikiu, kad panašiai... jų bute ir žiemą šitiek...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 24, 13:14)
apie 25-27-30 ? Mano mažoji mažutė gimė- tai išleisdama gydytoja prigrasė namuose laikyti 25-27 temperatūrą...

maniskis gime nepilnai 3kg smile.gif gime laiku. Apie temperaturas nieko neminejo. O kai gimusi atvaziavo apziureti sake kad mes per siltai ji auginam. Namuose budavo iki 25laipsniu.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 24, 12:47)
Jau ne pirmą kartą su šia bėda susiduriu fotografuodama tokio laiko kūdikėlį. Jie paprastai būna riaudoni sad.gif niu ką daryt? kokios dar išeitys be vertimo į jb?
Kad ir čia va. Šviesinau, glamūrinau, rūkelį dėjau. I vis tiek sad.gif
http://farm9.staticf...ea864275f_c.jpg[/img]

Spintelės "čiuožia" smile.gif aš čia gal kirpčiau motinai per pakaušį ir kairę? Ką manot, merginos, nebūtų labai apkapota? Įdomu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 24 rugpjūčio 2012 - 12:25
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 24, 13:18)
maniskis gime nepilnai 3kg smile.gif gime laiku. Apie temperaturas nieko neminejo. O kai gimusi atvaziavo apziureti sake kad mes per siltai ji auginam. Namuose budavo iki 25laipsniu.

mano buvo apie2,5 kg.. Bet čia ne į temą...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 24, 13:32)
mano buvo apie2,5 kg.. Bet čia ne į temą...

aha ne i tema smile.gif bet...gal jusiskiui reikejo inkubatoriniu salygu smile.gif o kaip suprantu kalba ejo askritai apie naujagimius

R.I.R. o Tu bandyk fotografuoti su drabuzeliais kudiki smile.gif kad ir su bodziuku rolleyes.gif paskui pereik prie nuogucio smile.gif O jei sias dar taisysi tai bandyk apvesti tik kudikelio kuneli ir mazink saturation ir dek siek tiek geltonos spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu, Zirze. bandysiu dar taisyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 24, 13:02)
ND3 dublis 3

O mano ND šiaip liko nepastebėti, ar neverti dėmesio?
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 08 24, 11:55)
As su vaprosu smile.gif gal galit kas paaiskinti, aiskiai, kaip reikia su PS, pvz sutvarkyti veida, jei jis fotkeje yra igaves tarkim zalia atspalvi?

4u.gif
nu padekit blush2.gif nes nieko nerandu google'j, o su saturation ar hue nieko neisrandu smile.gif o gal kazka ne taip darau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 24 rugpjūčio 2012 - 13:12
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 24, 13:06)
ooo, dėkui. Bet kad patalpoj tikrai buvo labai šilta  g.gif

O aš pamąsčiau kitaip - o kas čia blogo, kad vaikutis fiksuojamas toks koks yra, na nelabai suprantu kam jį reiktų padaryt kitokį, juk tas trapumas toks laikinas. Ir tai ne kažkoks sutrikimas gi, tiesiog naujagimio ir pusmetinuko odelė atrodo kitaip. Niekas nesako tą raudonumą išryškint, bet man šiaip keistas tas realių spalvų vengimas, kaip kažkada buvo kalbėta, kad tarkim fotkini tam tikram apšvietime, realiai matai kad suknelė apšviesta atrodo taip ir taip, o vis tiek bandai išlaužt baltą (na jei ji balta). :]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 24 rugpjūčio 2012 - 13:13
smile.gif+2012 08 24, 14:11-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 08 24, 14:11)
O aš pamąsčiau kitaip - o kas čia blogo, kad vaikutis fiksuojamas toks koks yra, na nelabai suprantu kam jį reiktų padaryt kitokį, juk tas trapumas toks laikinas. Ir tai ne kažkoks sutrikimas gi, tiesiog naujagimio ir pusmetinuko odelė atrodo kitaip. Niekas nesako tą raudonumą išryškint, bet man šiaip keistas tas realių spalvų vengimas, kaip kažkada buvo kalbėta, kad tarkim fotkini tam tikram apšvietime, realiai matai kad suknelė apšviesta atrodo taip ir taip, o vis tiek bandai išlaužt baltą (na jei ji balta). :]

Labai teisingai drinks_cheers.gif , naujagimis yra naujagimis. As nenoreciau gauti visai kitokios spalvos savo leliuka, nei kad jis buvo menesio laiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 24, 12:22)
Numetė hardą ir kapec? :/ išorinį?

O taip,šį įvykį ir aš išgyvenau, numečiau irgi imdama nuo lentynos išorinį hardą, diedo akys vos neiškrito,kai patikrino ar dar veikia. Deja ATE hardui, bet MB turi proto nemažai ir sugebėjo viską atkurti kas jame yra thumbup.gif
Kartą foto palikau kelti iš fotiko į PC,kol suvaikščiojau į pirmą aukštą,ale tikėjausi,kad jau persikėlė, priėjau ir delete iš fotiko doh.gif O pasirodo,ale tik pusę foto perkeltą. Skambinu diedui ir guodžiuosi,kad nėštukės foto nė vienos nebeliko sad.gif Pasiūlė tiesiog, nelįsti prie fotiko ir nieko nedaryti. Ir atkūrė visas foto wub.gif
O šiaip visas foto saugiai laikau serveriuke ax.gif
Atsakyti