Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2012 08 24, 10:56)
Aciu visoms uz mergaite:)Smagu buvo, gal ji dar nores rolleyes.gif

ir man lb lb patiko, gražu smile.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 24, 11:02)
Bet kokios skirtingos nuomonės dėl mamos  biggrin.gif

man jos zvilgsnis irgi keistas, i savo kudiki ax.gif

labas.

As su vaprosu smile.gif gal galit kas paaiskinti, aiskiai, kaip reikia su PS, pvz sutvarkyti veida, jei jis fotkeje yra igaves tarkim zalia atspalvi?
Atsakyti
Nusipirkau dvi korteles 8 ir 32, nes 16 nebuvo, tai po to pagalvojau, kad man kaip blondinei bus patogu naudot, pirma 8, po to 16 ir 32 jei reiks lotuliukas.gif . Aisku galima panaudota idet apversta, bet taip dar net lengviau bus smile.gif
Ir originalia batarke.
Visoms geros dienos 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 24, 10:56)
Aisku galima panaudota idet apversta, ]

Klausykit, ji tikrai trolis:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 08 24, 12:06)
Klausykit, ji tikrai trolis:)

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos a kokios firmos perkat korteles mastau apie 16, nes 8 kartais mazoka, nes daznai palieku foto fotike, kol ju nepatvarkau, nes taigi man cia buvo striokas kai vaikis harda numete ir mano 6 metu fotkem kapec buvo,tai gera pamoka buvo, kad nelaikyti vienoj vietoj foto doh.gif o kur jus saugot foto? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2012 08 24, 12:20)
Merginos a kokios firmos perkat korteles mastau apie 16, nes 8 kartais mazoka, nes daznai palieku foto fotike, kol ju nepatvarkau, nes taigi man cia buvo striokas kai vaikis harda numete ir mano 6 metu fotkem kapec buvo,tai gera pamoka buvo, kad nelaikyti vienoj vietoj foto doh.gif o kur jus saugot foto? 4u.gif

Sandisk pirkau korteles.

Numetė hardą ir kapec? :/ išorinį?
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 24, 11:22)
Sandisk pirkau korteles.

Numetė hardą ir kapec? :/ išorinį?

taip isorini verysad.gif kaip man paaiskino atkurimas duomenu yra begalo brangus reikalas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 24 rugpjūčio 2012 - 11:30
R.I.R., foto negaliu pakomentuoti, bet man iškart į akis krito moters ir vaiko kūno spalvos skirtumai. Gal taip ir yra iš tikrųjų, bet man šiuo atveju geriau j/b 4u.gif Man kaip du atskiri objektai toj foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 24 rugpjūčio 2012 - 11:41
QUOTE(Endži @ 2012 08 24, 12:29)
taip isorini verysad.gif kaip man paaiskino atkurimas duomenu yra begalo brangus reikalas g.gif

ka reiskia begalo brangus?smile.gif siaip neturetu butui begalo brangus smile.gif

as tai po 8 gb naudoju pagrinde ir man taip patogiausia
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 08 24, 12:40)
R.I.R., foto negaliu pakomentuoti, bet man iškart į akis krito moters ir vaiko kūno spalvos skirtumai. Gal taip ir yra iš tikrųjų, bet man šiuo atveju geriau j/b  4u.gif Man kaip du atskiri objektai toj foto.

Jau ne pirmą kartą su šia bėda susiduriu fotografuodama tokio laiko kūdikėlį. Jie paprastai būna riaudoni sad.gif niu ką daryt? kokios dar išeitys be vertimo į jb?
Kad ir čia va. Šviesinau, glamūrinau, rūkelį dėjau. I vis tiek sad.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 24 rugpjūčio 2012 - 11:51
ND3 dublis 3

user posted image

user posted image

user posted image

O dėl naujagimio odelės spalvos galiu įsikišti?... Jo termoreguliacija silpna- reikia, kad patalpoj būtų laaaaabai šilta, kad odytė nerauonuotų, mėlynuotų.. Iš savo nesenos patirties. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 24, 13:02)

O dėl naujagimio odelės spalvos galiu įsikišti?... Jo termoreguliacija silpna- reikia, kad patalpoj būtų laaaaabai šilta, kad odytė nerauonuotų, mėlynuotų.. Iš savo nesenos patirties. blush2.gif

ooo, dėkui. Bet kad patalpoj tikrai buvo labai šilta g.gif
Atsakyti