Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Šio ryto skaitiniai/vaizdiniai: Vivian Maier

daliai bus žinoma, dalis apsišviesit.
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 08 24, 08:03)
Aš pas Zoluba vaikščiojau, pradedantiesiem, nu ir paėjau tik 4 paskaitas, nes jis vieniem aiškino, kaip veikia Canonai, o aš kitiem, kaip Nikonai.. doh.gif

Aš buvau viena iš tų, kurioms Nikono nustatymus aiškinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 08 23, 13:35)
O aš vis dar labai myliu  wub.gif heliosa ir nežinau ar kada nors jį permylėsiu  g.gif

Grazu... smile.gif Kvadratu nukirpus butu dar graziau. O as prisiminiau (nu tikrai, buvau pamirsusi biggrin.gif), kad ir man helioso reikia ax.gif Kazkada vasaros pradzioj ieskojau, bet neradau, arba brangu buvo, tai ir nusiraminau. Dabar vel noriu... gal ir fotografuot vel pradeciau? g.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 08 23, 14:30)
keli akivaizdaus helioso pvz. (foto ne mano, o kažin kieno, test shot'ai); pamačius foto galima klausti - su heliosu fotkinai? smile.gif

Na jau ta paskutinioji... wub.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 23, 16:06)
Gerai, kad prakalbot apie korteles, nes as kaip tik ruosiausi pirkti Sandisk Extreme 128 ir 64GB korteles  doh.gif  blush2.gif  Reiks tada mazesnes talpos rinktis, jeigu jau jos taip linke nusproginet  g.gif

Vat zinokit, as niekaip nesuprantu - jus cia vis rasot, kaip tos korteles nusprogineja, o as prisikalbesiu turbut, bet per 9 skaitmeninio fotografavimo metus dar niekad jokia kortele nera nusprogusi g.gif Siandien pakeliui i darba net MB paklausiau, galvojau, gal tik as neprisimenu - tas tik peciais patrauke ir pareiske, kad korteles beveik niekada neluzta, jei kas ir luzta, tai kompai ir korteliu skaitytuvai. O jis nusimano apie tuos dalykus. Tai dabar galvoju, kaip cia yra... kodel jums taip daznai luzta? Ar cia tik skaitant toks klaidingas ispudis susidaro? unsure.gif

QUOTE(Alabama @ 2012 08 23, 21:21)
[url=http://www.youtube.com/watch?v=NJiC6cA3dUA]http://www.youtube.com

Nuostabu smile.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 21:35)
Bet jus ir keistos. As su daug kuo nesusidurusi, tai ir klausiu, o jums kai daug ka zinancioms atrodo kad as durnele? Labai grazu. O jus ka, visos iskart viska mokejot?

Man tai nekliuna, kad tu daug elementariu dalyku klausineji, nes ne tu pirma, ne tu paskutine - tiesiog yra tokia zmoniu kategorija, kurie tingi patys aiskintis ir gilintis, ir nori gatavu atsakymu. Nieko cia naujo cool.gif Kas mane uzknisa, tai tavo issidirbinejimai - gavusi atsakyma, vietoj to, kad sakytum "aciu, supratau" (arba "nesupratau, bet vis tiek aciu" tongue.gif), tu butinai pradedi gincytis ir aiskinti, kad tau tas atsakymas netinka, nors is tu gincu akivaizdu, kad visiskai nesupranti, apie ka gincijiesi - kol pagaliau, po kokiu 20 repliku, staiga nusileidi, ir pereini prie naujo klausimo ir naujos beprasmes diskusijos. Va del to as irgi stebiuosi merginu kantrybe ir kad jos vis dar atsakineja i tavo klausimus rolleyes.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 08 23, 22:51)
Visi čia miršta dėl strazdanotų raudonplaukių... mane jau pradeda nervinti šis bumas  unsure.gif

As nepastebejau to bumo... unsure.gif Nors tos strazdanotos raudonplaukes tikrai turi kazka tokio ypatingo - bet kita vertus, vien tik ispudingo modeliuko neuztenka gerai nuotraukai. Nezinau, kaip kitos, o as Alabamos nuotraukose ne tik mergaites grazumu gerejausi - tiesiog radau ten harmonija, miela mano akiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 24 rugpjūčio 2012 - 08:52
Labas,

Rytinei kavai
prieš rytojų. Manau yra neblogų patarimų. Jei nedraugauji su anglų k. yra "google vertėjas": copy ir paste - esmę suprasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2012 08 24, 09:29)
Aš buvau viena iš tų, kurioms Nikono nustatymus aiškinai  biggrin.gif

Aik aik.. blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 08 23, 23:30)
schmoll.gif  nerodo man, man mano fotkes ten rodo

sorry, blogai vakar nuorodą įkėliau. Gavau pastabų, tai pasitaisiau šiek tiek. Dabar klausiu vėl kaip apdirbimas? ar leliukėlio veiduko raišklių nereik daugiau slėpti? ar raudonų dėmelių nesimato? gal moters veidą dar kaip nors tvarkyti? ar jb ne per pilka? (tamsesnio nenorėjau, nes po vakar paaiškėjo, kad labai išryškėja strasdanelės ir tamsūs šešėliai). ir bėgu glamūrint toliau. Kol nepradėjau kitų tvarkyti, norėč žinoti, ar viskas tvarkoj, ar dar ką keisti reikėtų, kad orientuočiausi kaip kitas tvarkyti. Čia leliukėlis nė savaitėlės neturintis wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 24 rugpjūčio 2012 - 09:33
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 24, 10:29)

man tai nelimpa tokie du planai. ir moters zvilgsnis i kazkur netinka. nesusisieja man jie du.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 24, 07:54)
Šio ryto skaitiniai/vaizdiniai: Vivian Maier

daliai bus žinoma, dalis apsišviesit.

Aha, patinka man ji.Aciu
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 24, 09:29)

Kazkaip neina ziuret i kudiki, o tik i mama, jos emocija.Ta prasme kudikis cia kaip kudikis, o vat mama idomiau man cia:)Apdirbimas nzn, as tame nenusimanau, gal man cia sviesa neidomi, tokia kakton.

Aciu visoms uz mergaite:)Smagu buvo, gal ji dar nores rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 24, 10:55)
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 24, 10:29)

man tai nelimpa tokie du planai. ir moters zvilgsnis i kazkur netinka. nesusisieja man jie du.

niu aišku. Yra ir daugiau iš tos serijos. Bet va diafragmą galėjau ir priverti.

QUOTE(Alabama @ 2012 08 24, 10:56)
Kazkaip neina ziuret i kudiki, o tik i mama, jos emocija.Ta prasme kudikis cia kaip kudikis, o vat mama idomiau man cia:)Apdirbimas nzn, as tame nenusimanau, gal man cia sviesa neidomi, tokia kakton.

Gera šviesa, be abejo, būtų privalumas. Bet gal paeksperimentuosiu be tokių mažulių biggrin.gif o tai išvis nebuvo aišku, kiek jis čia leisis fotografuojamas. Bet kokios skirtingos nuomonės dėl mamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 24, 10:02)
. Bet kokios skirtingos nuomonės dėl mamos  biggrin.gif

Gal kad as pati ziuriu mamos akim, todel suasmeninu sios moters zvilgsni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 08 24, 10:56)

Aciu visoms uz mergaite:)Smagu buvo, gal ji dar nores rolleyes.gif

čiū Tau už mergaitę...

Pirmose dvejose savo merginą pažinau... Bet ta trečioji...Žvilgsnis visai mane sutrikdė. Vampyriškai gilus kažkoks ( gerąja prasme).
Galvojau dar čia parodyti, ką aš vakar "pagavau"- Ale, nerodysiu - pati matau, kad grybų grybai...
O šiaip jai viskas patiko- manau pavyks ir pakartoti...

Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2012 08 24, 10:00)
Labas,

Rytinei kavai
prieš rytojų. Manau yra neblogų patarimų. Jei nedraugauji su anglų k. yra "google vertėjas": copy ir paste - esmę suprasi  smile.gif

Aciu 4u.gif . Su anglu draugauju, visa savaite tik angliskai ir skaiciau ax.gif
Einu kartotis ka moku, kaip pries egzamina, tikiuosi islaikyti lotuliukas.gif
(as labai gerai tavo paveiskliuka atsimenu, issisaugojau smile.gif )
Atsakyti