Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(erikamaja @ 2012 08 20, 20:39)
bigsmile.gif ei, bet Tu išties nereali bigsmile.gif

Čia koks tonas? biggrin.gif Aš negirdžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 20, 20:35)
Ir esu Tau be galo dekinga, kad taip terliojaisi su manim 4u.gif  Taip, mano nuotraukos nera tobulos, viso labo tik pusetinos smile.gif jauciuosi uztrigusi, matyt reikes dar poros metu, kad vel pramustu biggrin.gif

Nesakyk, paaugai.
Pamenu kaip pradžioj dėl visko zirzei biggrin.gif
Paskui išmokai girdėti.
Dar vėliau ir matyti.
Aš Tavim džiaugiuosi.
Atsakyti
Erikamaja, aš irgi
4u.gif šiandien tau pritariu ir galv linkčioju.

Dabar ne į temą.. nors gal į temą, tai priklauso kūrybos procesui biggrin.gif
Einu pasiruošiu kokteilio (n metų nieko negėriau, nežinau koks bus poveikis biggrin.gif ) ir eisiu mokintis, nes egzaminai ant nosies biggrin.gif kad tik ko ne į temą neprisimokinčiau.
Dar tryliką min. pliurpimui turiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 rugpjūčio 2012 - 20:47
QUOTE(Fantastique @ 2012 08 20, 21:02)
Sveikos  4u.gif  turiu klausimą.
Turiu Nikon D90 ir Nikon 50mm f/1.8 D objektyvą.
Manau, kad dauguma žino, kaip jis atrodo. Taigi, ir yra bėdelė, kurios nesuprantu. Ant objektyvo yra ta slankiojanti dalis, kuria galima nustatyti diafragmą. Pas mane ji visuomet stovi ties skaičiuku 22. Jeigu noriu paslinkti ties kitu skaičiumi (tarkim 16, 1.8 ir t.t.), viršutiniame ekranėlyje mirksi FEE užrašas ir neleidžia fotografuoti. Ką darau ne taip?  g.gif

as tavo isgelbetojas biggrin.gif.
Blogai darai, kad is viso sukioji ta zieda. Palik ji ties skaiciuku 22, o diafragma keisk ant fotiko su ratuku. Ant to objektyvo net uzraktas turi buti kad netycia nenusisuktu nuo 22 smile.gif. Jeigu kunas neturi galimybes keisti diafragmos, tada sukioji zieda.
Atsakyti
Vat būtent ir mane toks šėkas apėmė, kad tai tiesa, kokios dar planinės fotosesijos, kad ir mokymuisi, kai poto tik bleksi atsidarius.. schmoll.gif

Turiu blog`ą ir aš.. Bet neskelbiu jo, oj neee... Parodau kam norisi pažiūrėt ir fsio...

Aj tikrai, kai pagalvooji, kai pasižiūri į TIKRŲ fotografų darbus, tai net pagalvoji, kad ne tik savo, bet ir kitų laiką gaištu pyškindama, bet tai kaip išmokt.... doh.gif Nu kažkokia neorganizuota arba nesuprantu kaip tą gamtą fotkint, arba plaukioju čia toj pačioj leliukų eketėj, bet jokio pasistūmėjimo, sąstingis.. schmoll.gif

Žodžiu.. blush2.gif Db tyliai mokysiuos, sėdėsiu ir išlysiu kai ką nors turėsiu,nes nu, kiek gi galima dėt fotkes kurios negeros, reik mokytis mokytis, vėl išsitraukiau Bibliją ( fotiko instrukciją ).. g.gif lotuliukas.gif

Nu bet aš- nebūčiau aš... Prasilaušiu.. Visur prasibraunu, jei reik ir alkūnėm, nebent jau visai į pievą varau, tada sakykit tiesiai šviesiai.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Beje, RK, ir ramiai miegojai pinigus paėmus, nu sakau nu negaliu imt nei cento..

Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 20, 21:37)
Papasakok apie pirmas "savo" vestuves, neperseniausiai juk buvo. Kaip Tau šiandien foto?

na ka galiu apie jas pasakyti biggrin.gif dabar kai pagalvoju, buvo ziauru. Nebuvau as joms pasiruosusi tikrai smile.gif ta prasme as nesitikejau kad man TIEK visko reikes "pagauti" smile.gif kai po 12val fotografavimo isedau i automibili, jauciausi kaip nepajudinamas ir tyztantis tortas smile.gif pavargau nerealiai ir issisemiau moraliai smile.gif

tos pirmos vestuves buvo kovo men lyg smile.gif Tai man jau senokai smile.gif I jas paziureti net nenoriu biggrin.gif Aisku, jaunieji buvo suzaveti, jiems labai patiko. Bent taip sake biggrin.gif realiai tai kas ten zino. Jie zinojo, kad as nefotografavusi tokiu renginiu, mate mano nuotraukas. Gal del to, kad nesitikejo kazko nerealaus.Tai pamate ka gavo, nenusivle smile.gif

QUOTE(erikamaja @ 2012 08 20, 21:43)
Nesakyk, paaugai.
Pamenu kaip pradžioj dėl visko zirzei biggrin.gif 
Paskui išmokai girdėti.
Dar vėliau ir matyti.
Aš Tavim džiaugiuosi.

ir dabar kartais labai nosiri pazysti smile.gif bet ismokau patyleti lotuliukas.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 08 20, 21:44)
Erikamaja, aš irgi
4u.gif  šiandien tau pritariu ir galv linkčioju.

Dabar ne į temą.. nors gal į temą, tai priklauso kūrybos procesui  biggrin.gif
Einu pasiruošiu kokteilio (n metų nieko negėriau, nežinau koks bus poveikis  biggrin.gif ) ir eisiu mokintis, nes egzaminai ant nosies  biggrin.gif  kad tik ko ne į temą neprisimokinčiau.
Dar tryliką min. pliurpimui turiu

o Tu amzina studente 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 20, 21:25)
Gladiole, senoje tmoje man pirmoji tavo rodyta foto patiko. Su emocija.

Smagu kad nors viena patiko.

P.S. Į diskusija nesiveliu- nekompetetinga aš. Bet savo nuomone turiu.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 08 20, 20:49)
Blogai darai, kad is viso sukioji ta zieda. Palik ji ties skaiciuku 22, o diafragma keisk ant fotiko su ratuku. Ant to objektyvo net uzraktas turi buti kad netycia nenusisuktu nuo 22 smile.gif. Jeigu kunas neturi galimybes keisti diafragmos, tada sukioji zieda.

aišku, taip ir maniau. Buvau atradusi tą dalyką keisti rankiniu būdu, bet nebuvau tikra, kad viskas čia kaip ir turi būti thumbup.gif ačiū cool.gif
Atsakyti
Zarasų tilto foto wub.gif Net atsirado noras iki ten nulėkti.
Dar patiko Lauros nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras.

Vis gryztat prie to pacio smile.gif

RytineKava10, ne cia sedek, o eik ziurek, kaip nustatymai kokie ir prie ko veikia, kad blico isvengtum ir t.t. 4u.gif ir konspektuokis, o ryt is ryti pasistatyk kazka kazkur ir pirmyn, bandyk, ziurek kaip tinkama sviesuma isgauti ir kitus dalykus. Nepajusi kaip ats 6 dienis ateis gi.
As tai net nesiryzciau isvis tokiam dalykui schmoll.gif net pabandymui, del saves. Jau ne karta teko draugu ar seimos susiburimuose patirti, ka reiskai fotkinti, kai aplink keletas zmoniu sukasi, kadruose kiek siknu, ranku ir kitu galuniu atsiduria unsure.gif sunku, cia turi buti oj kaip pasiruoses, akd tuos zmones poto nudziugintum graziom foto. Nu bet jei manai, kad gali ir kazkas pavyks, tai dideles sekmes tau smile.gif

QUOTE(robobebras @ 2012 08 20, 21:49)

drinks_cheers.gif
ant objektyvo turi buti prie/ant to ziedo toks, nu nzn kaip pavadinti, ji pastumti reikia, ir ji uzfiksuoji ir viskas. Jauciu cia dbr bus aisku, kad nieks neaisku. doh.gif
Atsakyti
Peony console.gif zinau, kaip jauties, bet tikekimes, kad mum tas periodas i nauda bus friends.gif
Pasiskaitai vot taip pasisakymu, kad ir Zirzes, ir nuomoniu ir pasakojimu apie tai, koki kelia jai reikejo nueit, paziuri kaip palaikymas sios temos dalyviu (senbuviu) jai padejo, ir norisi tiketi sviesiu rytojumi, ir siekti, ir dirbti, ir eiti i prieki...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 20 rugpjūčio 2012 - 21:14
Labos, aš bandau trečiąjį ND bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti