QUOTE(Whatever? @ 2012 08 24, 00:30)
Tu nesi to darius ?
Niekada?
Darius ko, nuotrauku redagavus? Esu su paprasta programa PhotoScape, o RAW formatu nesu fotkinus ir taisius, bus proga ismokt.
QUOTE(chiquitka @ 2012 08 24, 00:42)
Tada nuosirdziai nesuprantu, kaip skaitydama knygas, ieskodama info internete, perskaicius instrukcija ir baigus kursus, tu gali uzdavinieti kai kurios klausimus, kurios uzdavineji
O as tau nuosirdziai pasakysiu, kad viska perskaicius, ne viska uzfiksavau ar pabandziau ar supratau, tik kazkoki pagrinda, esme, palyginus su nuliu ziniu.
Dabar sia savaite vel kazka skaitau ta pati ir kazka dar issiaiskinu, suprantu. Nu negi jus taip greit viska supratot, perskaitet fotiko instrukcija 1 karta ir vsio, viskas aisku
Ta perkadravima (ar kaip jis ten), tik vakar pabandziau ir patiko, daug lengviau nei per tuos fokusavimo taskiukus vaiksciot. Gal tik ji ir naudot, juk jis ir stipriausias, bet cia tik kitos man galetu patart
QUOTE(solo @ 2012 08 24, 01:15)
Tavęs paklausė pavardės- ar sudėtinga atsakyt?
Ne, nesunku, kaip ir daug kam nesunku atsakyti i mano klausimus
Cia:
http://www.efoto.lt/mokykla/abc
Ir kazkaip isbudavom ne 2 val., o iki 3-ju.
Turejom viena, kuri irgi su 2 objektyvais ir ny bum bum, tai klausdavo tokiu dalyku
, net fotiko instrukcijos neskaicius, o fotika gal metai turejo, tai kai suzinojo apie fokusavimo taskus, kad gali ka nori su jais sufokusuot, tai ji pasake, kad man tik ta ir reikejo suzinot ir visa laik sakydavo, na gal uzteks cia sedet, gal skirstomes
.
As tai ny bum bum tik sedejau ausytes suglaudus ir istempus jas klausiausi...