Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Alabama, man si pati paciausia.....
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 08 23, 23:01)
Ane?Abi drovejomes:)
Jo-jo, cia ta pati:)Kaip fainai buvo, tik labai nedaug laiko turejo ir abidvi na kaip pirmam kartui priklauso drovejomes ir bijojom:)
Cia dar truputis

Tu esi song of matilda??? biggrin.gif pagal nika sm'e laikiau tave pikta, atsiauria gal ne, ir maniau, kad tavo foto stilius toks, o flirkej - romantiska biggrin.gif mat kaip nikas keicia supratima apie zmogu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 23, 22:09)
Tu esi song of matilda??? biggrin.gif pagal nika sm'e laikiau tave pikta, atsiauria gal ne, ir maniau, kad tavo foto stilius toks, o flirkej - romantiska biggrin.gif mat kaip nikas keicia supratima apie zmogu biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif As ir esu pikta, atsiauri, bet dusioj balta ir pukuota biggrin.gif

Whatever, man kitos labiau gal, si tokia tradicine gal.Nezinau dar, nesusigulejo
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 23, 23:03)
Bet tu suprask,kad cia ne informacijos suteikimo paslauga.... Isties, jei nori visu klausimu (bele kokiu, elementariausiu), o tingi pajudinti uodega ir pasiieskoti, samdykis zmogu, kuris tau atsakys i juos....

As siandien uzdaviau klausima, kai google neradau aiskaus atsakymo...

Na taip, gal keliu klausimu ir uzklausiau neieskojus, del tu korteliu ir pakrovejo. O ar tai isejo i bloga? Jei ne jus, pagal patarima man kito zmogaus buciau nsuipirkus viena 32GB kortele ir jei ne mano sis klausimas Peony butu 132 nusipirkus biggrin.gif . Nieko nera blogo, kas neiseitu i gera, kaip sakant.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 08 23, 20:21)

Laaabai grazu wub.gif Abiems su modeliuku komplimentai 4u.gif
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 23, 21:05)

Man neatidaro kazkodel g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 21:18)
Na taip, gal keliu klausimu ir uzklausiau neieskojus, del tu korteliu ir pakrovejo. O ar tai isejo i bloga? Jei ne jus, pagal patarima man kito zmogaus buciau nsuipirkus viena 32GB kortele ir jei ne mano sis klausimas Peony butu 132 nusipirkus  biggrin.gif . Nieko nera blogo, kas neiseitu i gera, kaip sakant.

Tai as ne viena dar buciau papirkus, dar prie 128 buciau ir 64 nupliekus biggrin.gif Nes nu...nepagalvojau apie blogiausia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 23 rugpjūčio 2012 - 22:24
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 23, 22:05)

schmoll.gif nerodo man, man mano fotkes ten rodo
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 08 23, 23:01)
Ane?Abi drovejomes:)
Jo-jo, cia ta pati:)Kaip fainai buvo, tik labai nedaug laiko turejo ir abidvi na kaip pirmam k

wub.gif jau grozis modeliuko wub.gif ir aisku pacios nuotraukos man graazuu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ainoa @ 2012 08 23, 23:30)
schmoll.gif  nerodo man, man mano fotkes ten rodo

ir man nerodo smile.gif
Atsakyti
Alabama , wow.. bigsmile.gif kokia graži mergytė.. wub.gif Šaunuolė.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 08 23, 13:35)

O aš vis dar labai myliu  wub.gif heliosa ir nežinau ar kada nors jį permylėsiu  g.gif

labai patiko wub.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 08 23, 14:30)

keli akivaizdaus helioso pvz. (foto ne mano, o kažin kieno, test shot'ai); pamačius foto galima klausti - su heliosu fotkinai? smile.gif

paskutine wub.gif
QUOTE(Alabama @ 2012 08 23, 21:21)

jau rasiau FB foto nuostabios ir mergyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 08 23, 22:21)

Man labiau patiko kitos foto su šia mergina, kurias į fb įkėlei smile.gif

Rytine Kava 10 -> jau atsisveikinau su savo aparačiuku... tikiuosi, kad džiugins taip kaip mane džiugino, visą dieną šian galvojau, kaip tai gaila buvo atsisveikint smile.gif Kitinio net neturėjau objektyvo. O 50mm 1.4 pasilikau sau smile.gif
Turėsiu omeny, kai būsiu pajūry, ten anksti keliuosi, tai būtinai ateisiu/atvažiuosiu "ant" rytinės kavos biggrin.gif kaži, kažkaip norisi įsitikinti, kad vis dėlto tu ne tokia kvaila [o tiksliau ne toks "čiudikas"], kaip rodaisi SM.
šiaip jau aš irgi daug ko nežinojau, bet bandžiau pati aiškintis, kad nepasirodyčiau buka smile.gif o dėl kortelių ir Gb man iš vis po tavo žodžių... nu nepyk... taigi renkiesi taip kaip tau patogiau. Aš tai ką, pasiskaičiau, paklausiau vieno žmogaus ir nusipirkau dvi po 16gb, vienos net nenaudojau. Man 16gb būdavo per akis ne vienai sumąstytai sesijai smile.gif nesuprantu, ką tu ten ruošiesi pleškinti į 32gb??? Jau vestuves? Kietai tada varai. Ir jei visos sako, kad geriau imk dvi po 16gb, tai tu pradedi aiškinti, kad imsi iš vis trigubai daugiau vienoj kortoj... Tai kam tada prašyti patarimo, jei vis tiek darysi atvirkščiai? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 23, 23:07)
Alabama, man si pati paciausia.....

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 08 23, 20:21)
[url=http://www.youtube.com/watch?

Modeliukas, sviesa, aplinka ir tavo matymas, sukure nepakartojama rezultata. Nuosirdus bravo bigsmile.gif

RK, idomu ko tave moke kursose, nes atrodo kad apie visiskai nieka zalio supratimo neturi. Jau prasiau, paskelbk kur mokinais, nes nu visiska nuli ziniu is ten pasisemei. Pataupyk kitu zmoniu pinigus!
Atsakyti
Visi čia miršta dėl strazdanotų raudonplaukių... mane jau pradeda nervinti šis bumas unsure.gif nors man labai gražu, bet nu jau pabodo, pamato ryžą strazdanotą ir visi miršta, puola fotografuoti, o kai nufotografuoja, visi miršta, kokia čia nereali mergytė/moteris ir t.t. Iš egzotikos pasidarė kažkoks kosmosas, čia kaip su juočkiais panašiai biggrin.gif kažkada buvo egzotika...

jau jaučiu, kaip mane linčiuosit blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 08 23, 23:46)
Modeliukas, sviesa, aplinka ir tavo matymas, sukure nepakartojama rezultata. Nuosirdus bravo  bigsmile.gif

RK, idomu ko tave moke kursose, nes atrodo kad apie visiskai nieka zalio supratimo neturi. Jau prasiau, paskelbk kur mokinais, nes nu visiska nuli ziniu is ten pasisemei. Pataupyk kitu zmoniu pinigus!

drinks_cheers.gif

Rytine kava -> Pasidalink kursų mokytojo pavarde thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 23 rugpjūčio 2012 - 22:50