Alabama, man si pati paciausia.....
QUOTE(Alabama @ 2012 08 23, 23:01)
Ane?Abi drovejomes:)
Jo-jo, cia ta pati:)Kaip fainai buvo, tik labai nedaug laiko turejo ir abidvi na kaip pirmam kartui priklauso drovejomes ir bijojom:)
Cia dar truputis
Jo-jo, cia ta pati:)Kaip fainai buvo, tik labai nedaug laiko turejo ir abidvi na kaip pirmam kartui priklauso drovejomes ir bijojom:)
Cia dar truputis
Tu esi song of matilda??? pagal nika sm'e laikiau tave pikta, atsiauria gal ne, ir maniau, kad tavo foto stilius toks, o flirkej - romantiska mat kaip nikas keicia supratima apie zmogu
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 23, 22:09)
Tu esi song of matilda??? pagal nika sm'e laikiau tave pikta, atsiauria gal ne, ir maniau, kad tavo foto stilius toks, o flirkej - romantiska mat kaip nikas keicia supratima apie zmogu
As ir esu pikta, atsiauri, bet dusioj balta ir pukuota
Whatever, man kitos labiau gal, si tokia tradicine gal.Nezinau dar, nesusigulejo
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 23, 23:03)
Bet tu suprask,kad cia ne informacijos suteikimo paslauga.... Isties, jei nori visu klausimu (bele kokiu, elementariausiu), o tingi pajudinti uodega ir pasiieskoti, samdykis zmogu, kuris tau atsakys i juos....
As siandien uzdaviau klausima, kai google neradau aiskaus atsakymo...
As siandien uzdaviau klausima, kai google neradau aiskaus atsakymo...
Na taip, gal keliu klausimu ir uzklausiau neieskojus, del tu korteliu ir pakrovejo. O ar tai isejo i bloga? Jei ne jus, pagal patarima man kito zmogaus buciau nsuipirkus viena 32GB kortele ir jei ne mano sis klausimas Peony butu 132 nusipirkus . Nieko nera blogo, kas neiseitu i gera, kaip sakant.
QUOTE(Alabama @ 2012 08 23, 20:21)
Laaabai grazu Abiems su modeliuku komplimentai
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 23, 21:05)
Man neatidaro kazkodel
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 21:18)
Na taip, gal keliu klausimu ir uzklausiau neieskojus, del tu korteliu ir pakrovejo. O ar tai isejo i bloga? Jei ne jus, pagal patarima man kito zmogaus buciau nsuipirkus viena 32GB kortele ir jei ne mano sis klausimas Peony butu 132 nusipirkus . Nieko nera blogo, kas neiseitu i gera, kaip sakant.
Tai as ne viena dar buciau papirkus, dar prie 128 buciau ir 64 nupliekus Nes nu...nepagalvojau apie blogiausia
QUOTE(Alabama @ 2012 08 23, 23:01)
Ane?Abi drovejomes:)
Jo-jo, cia ta pati:)Kaip fainai buvo, tik labai nedaug laiko turejo ir abidvi na kaip pirmam k
Jo-jo, cia ta pati:)Kaip fainai buvo, tik labai nedaug laiko turejo ir abidvi na kaip pirmam k
jau grozis modeliuko ir aisku pacios nuotraukos man graazuu
Papildyta:
QUOTE(Ainoa @ 2012 08 23, 23:30)
nerodo man, man mano fotkes ten rodo
ir man nerodo
Alabama , wow.. kokia graži mergytė.. Šaunuolė..
QUOTE(vienintelė @ 2012 08 23, 13:35)
labai patiko
QUOTE(sayonara @ 2012 08 23, 14:30)
keli akivaizdaus helioso pvz. (foto ne mano, o kažin kieno, test shot'ai); pamačius foto galima klausti - su heliosu fotkinai?
paskutine
QUOTE(Alabama @ 2012 08 23, 21:21)
jau rasiau FB foto nuostabios ir mergyte
QUOTE(Alabama @ 2012 08 23, 22:21)
Man labiau patiko kitos foto su šia mergina, kurias į fb įkėlei
Rytine Kava 10 -> jau atsisveikinau su savo aparačiuku... tikiuosi, kad džiugins taip kaip mane džiugino, visą dieną šian galvojau, kaip tai gaila buvo atsisveikint Kitinio net neturėjau objektyvo. O 50mm 1.4 pasilikau sau
Turėsiu omeny, kai būsiu pajūry, ten anksti keliuosi, tai būtinai ateisiu/atvažiuosiu "ant" rytinės kavos kaži, kažkaip norisi įsitikinti, kad vis dėlto tu ne tokia kvaila [o tiksliau ne toks "čiudikas"], kaip rodaisi SM.
šiaip jau aš irgi daug ko nežinojau, bet bandžiau pati aiškintis, kad nepasirodyčiau buka o dėl kortelių ir Gb man iš vis po tavo žodžių... nu nepyk... taigi renkiesi taip kaip tau patogiau. Aš tai ką, pasiskaičiau, paklausiau vieno žmogaus ir nusipirkau dvi po 16gb, vienos net nenaudojau. Man 16gb būdavo per akis ne vienai sumąstytai sesijai nesuprantu, ką tu ten ruošiesi pleškinti į 32gb??? Jau vestuves? Kietai tada varai. Ir jei visos sako, kad geriau imk dvi po 16gb, tai tu pradedi aiškinti, kad imsi iš vis trigubai daugiau vienoj kortoj... Tai kam tada prašyti patarimo, jei vis tiek darysi atvirkščiai?
Papildyta:
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 23, 23:07)
QUOTE(Alabama @ 2012 08 23, 20:21)
[url=http://www.youtube.com/watch?
Modeliukas, sviesa, aplinka ir tavo matymas, sukure nepakartojama rezultata. Nuosirdus bravo
RK, idomu ko tave moke kursose, nes atrodo kad apie visiskai nieka zalio supratimo neturi. Jau prasiau, paskelbk kur mokinais, nes nu visiska nuli ziniu is ten pasisemei. Pataupyk kitu zmoniu pinigus!
Visi čia miršta dėl strazdanotų raudonplaukių... mane jau pradeda nervinti šis bumas nors man labai gražu, bet nu jau pabodo, pamato ryžą strazdanotą ir visi miršta, puola fotografuoti, o kai nufotografuoja, visi miršta, kokia čia nereali mergytė/moteris ir t.t. Iš egzotikos pasidarė kažkoks kosmosas, čia kaip su juočkiais panašiai kažkada buvo egzotika...
jau jaučiu, kaip mane linčiuosit
Papildyta:
Rytine kava -> Pasidalink kursų mokytojo pavarde
jau jaučiu, kaip mane linčiuosit
Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 08 23, 23:46)
Modeliukas, sviesa, aplinka ir tavo matymas, sukure nepakartojama rezultata. Nuosirdus bravo
RK, idomu ko tave moke kursose, nes atrodo kad apie visiskai nieka zalio supratimo neturi. Jau prasiau, paskelbk kur mokinais, nes nu visiska nuli ziniu is ten pasisemei. Pataupyk kitu zmoniu pinigus!
Rytine kava -> Pasidalink kursų mokytojo pavarde