Į flirck'ę įmečiau kelias naujas foto. Labai lauksiu pastabų/patarimų.
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 23, 19:34)
Klausyk, tu buvai per meet'ą? Aš nelabai pamenu...
Man jau pradeda kilti įtarimas, kad tu specealiai rašai pievas ir specealiai apsimeti durnele... man jau nebejuokinga
Man jau pradeda kilti įtarimas, kad tu specealiai rašai pievas ir specealiai apsimeti durnele... man jau nebejuokinga
Niekur nebuvau.
Bet jus ir keistos. As su daug kuo nesusidurusi, tai ir klausiu, o jums kai daug ka zinancioms atrodo kad as durnele? Labai grazu. O jus ka, visos iskart viska mokejot?
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 23, 19:37)
Bet tai, jei rimtai Rytinė kava taip samprotauja... tada noriu su ja susitikti.
Busi pajury, uzsuk ant kavos, butu geriau ant rytines kavos
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 23, 21:20)
Tai ir sakau,greiciau praeitu tas nelemtas sestadienis...
Ir vel isivyraus temoje ramybe.... Nes RK tvarkys visas 6 nusipirktas pilnut pilnuteles korteles nuotrauku...O tvarkys, itariu, ilgai
Ir vel isivyraus temoje ramybe.... Nes RK tvarkys visas 6 nusipirktas pilnut pilnuteles korteles nuotrauku...O tvarkys, itariu, ilgai
Tikrai tvarkysiu ilgai, bet sutvarkysiu
QUOTE(Ainoa @ 2012 08 23, 21:33)
RK man atrodo po sestadienio dar daugiau reiksis, nes tada pasipils visi klausimai kaip isikelti foto i ps ir tt
Buk rami, neklausiu nieko.
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 22, 13:09)
Uz kiek? Su kitiniu objektyvu? (drauge galvoja apie toki naudota).
Ir dar kazkuri toki sake, kad parduoda
Ir kaikurios mandruoles, supraskit, kad zmones negime mokedami ar suprasdami daugelio dalyku, ypac kai su tuo niekad neteko susidurti.
Man gyliai nusisikt ant jusu saipymosi.
O kurios normaliai kazka yra atsake, paaiskine, tai labai visoms aciu
alabama, ziauriai grazu..Mergaite kokia ispudinga...
QUOTE(Alabama @ 2012 08 23, 21:21)
faina ryziuke
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 21:35)
Bet jus ir keistos. As su daug kuo nesusidurusi, tai ir klausiu, o jums kai daug ka zinancioms atrodo kad as durnele? Labai grazu. O jus ka, visos iskart viska mokejot?
nemokejom ir nemokam, bet nu buvo tokiu klausimu, kur net geda butu klaust, gi biski pagalvok, biski pagooglink ir, jei dar neaisku, gali tartis ar klausti, bet atrodo tu iskart jungi SM ir viska rasai net pati nepagalvojus
as labai rami
RIR imesk ir nuoroda, as nerandu, gal mes nedrauges
QUOTE(rG. @ 2012 08 23, 21:27)
Maladiec!
Ane?Abi drovejomes:)
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 23, 21:55)
alabama, ziauriai grazu..Mergaite kokia ispudinga...
QUOTE(Ainoa @ 2012 08 23, 21:56)
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 23, 21:58)
Saunuole, alabama. Nerealiai ispudinga ar cia ne tos musu pradziamoksles dukryte, kuri nenorejo fotografuotis??
Jo-jo, cia ta pati:)Kaip fainai buvo, tik labai nedaug laiko turejo ir abidvi na kaip pirmam kartui priklauso drovejomes ir bijojom:)
Cia dar truputis
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 22:54)
Uz kiek? Su kitiniu objektyvu? (drauge galvoja apie toki naudota).
Ir kaikurios mandruoles, supraskit, kad zmones negime mokedami ar suprasdami daugelio dalyku, ypac kai su tuo niekad neteko susidurti.
Bet tu suprask,kad cia ne informacijos suteikimo paslauga.... Isties, jei nori visu klausimu (bele kokiu, elementariausiu), o tingi pajudinti uodega ir pasiieskoti, samdykis zmogu, kuris tau atsakys i juos....
As siandien uzdaviau klausima, kai google neradau aiskaus atsakymo...
Aciu Sayonarai,kuri paaiskino....
Tiesiog tersi tema.Negrazu taip..