Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(rG. @ 2012 08 23, 19:34)
Kur taip parašyta?  bigsmile.gif  Aš žinau kas šeštadienį parsinešė iš vestuvių 208 GB (15 val.).  Vienas fotografas 3 kart daugiau nei kitas.  Abu skirtingo lygio, spėk, kuris daugiau smile.gif

Paklausk kiek parsineša profai reportažininkai tikrai ne tūkstantį, būk rami. Žodžiu, nėra čia ką kalbėti.

Noisy ir man taip kartais atrodo smile.gif

čia ne Pocėjus? biggrin.gif

Bet tai, jei rimtai Rytinė kava taip samprotauja... blink.gif tada noriu su ja susitikti.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 23, 18:37)
Bet tai, jei rimtai Rytinė kava taip samprotauja...  blink.gif  tada noriu su ja susitikti.

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O koks tikslas? Nes kaip suprantu samprotavimai tau nepatinka biggrin.gif Kam gaišti laiką? biggrin.gif

O šiaip girdėjau tokį juoką, kad nėščių temoj sėdėjo kažkokia mergina apsimetusi nėščia, dėjo ne savo nuotraukas, nenusikalbėjo, bet daug kam įtarimas kilo, tada pradėjo kažkaip ten kapstytis, sekt ir prigavo. Būna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 23 rugpjūčio 2012 - 18:44
QUOTE(rG. @ 2012 08 23, 19:44)
O šiaip girdėjau tokį juoką, kad nėščių temoj sėdėjo kažkokia mergina apsimetusi nėščia, dėjo ne savo nuotraukas, nenusikalbėjo, bet daug kam įtarimas kilo, tada pradėjo kažkaip ten kapstytis, sekt ir prigavo. Būna biggrin.gif

o šį įvykį ir aš žinau doh.gif žmogui su galva negerai ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 23, 19:34)
Kur taip parašyta?  bigsmile.gif  Aš žinau kas šeštadienį parsinešė iš vestuvių 208 GB (15 val.).  Vienas fotografas 3 kart daugiau nei kitas.   Abu skirtingo lygio, spėk, kuris daugiau smile.gif

Paklausk kiek parsineša profai reportažininkai tikrai ne tūkstantį, būk rami. Žodžiu, nėra čia ką kalbėti.

Noisy ir man taip kartais atrodo smile.gif

eiktupeklon dusimtaiastuonigigabaitaibelekokiunesamoniu biggrin.gif
musiet kokis serveriu kompanijos fotografas biggrin.gif
galim paskaiciuot kiek kadru per sekunde fotkino tas 15 valandu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 23 rugpjūčio 2012 - 19:58
Tai ir sakau,greiciau praeitu tas nelemtas sestadienis...
Ir vel isivyraus temoje ramybe.... wub.gif Nes RK tvarkys visas 6 nusipirktas pilnut pilnuteles korteles nuotrauku...O tvarkys, itariu, ilgai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 23 rugpjūčio 2012 - 20:25
doh.gif lotuliukas.gif duodat jūs...
QUOTE(Jurzole @ 2012 08 23, 11:51)
Faina butu, jei taptu  thumbup.gif As tai, prisipazistu, nesidaliju tuo, ka randu idomaus, nes tai daugiausia gamtos ir kelioniu fotografija - labai mazai kas sioj temoj tais zanrais domisi  ax.gif Bet kitu idetas nuorodas mielai pavartyciau  smile.gif

Dėk, man įdomu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 08 23, 13:35)
Ainoa yra tų kauniečių smile.gif aš pati irgi iš kauno, bet dabar atostogauju ir būnu kitur

liuks thumbup.gif tada laukiu griztant is atostogu smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 08 23, 14:22)
Ainoa -> nežinau, kiek laiko būsiu, bet žinau, kad 9am jau iš Vln išjudu smile.gif jei ką, raštelk man savo nr į až, gal susimatysime smile.gif būtų smagu.

parasysiu smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 08 23, 14:30)

viso labai fainos, bet sita wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 23, 20:20)
Tai ir sakau,greiciau praeitu tas nelemtas sestadienis...
Ir vel isivyraus temoje ramybe.... wub.gif Nes RK tvarkys visas 6  nusipirktas pilnut pilnuteles korteles nuotrauku...O tvarkys, itariu, ilgai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

as irgi stebiuosi cia esanciu kantrybe biggrin.gif
RK man atrodo po sestadienio dar daugiau reiksis, nes tada pasipils visi klausimai kaip isikelti foto i ps ir tt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 08 23, 19:57)
eiktupeklon dusimtaiastuonigigabaitaibelekokiunesamoniu biggrin.gif
musiet kokis serveriu kompanijos fotografas biggrin.gif
galim paskaiciuot kiek kadru per sekunde fotkino tas 15 valandu biggrin.gif

Tegul fotkina, jei turi kur įdėti, viskas gi normaliai su juo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ainoa @ 2012 08 23, 20:33)
as irgi stebiuosi cia esanciu kantrybe  biggrin.gif

Manau, kad tai kaip tik nekantrybė biggrin.gif
Atsakyti
Nu kartais trūksta žodžių, nu biggrin.gif bet užtai pasišypsoti verčia verčia biggrin.gif

p.s. as tik tarp kitko, kokia velnio jus tas rasymo klaidas zmoniu pataisot? biggrin.gif nu man keistai atrodo g.gif
ko mano netaisot? as puse zodziu lietuviškai, kita puse ne biggrin.gif jauciu biesinu ziauriai kaikurias
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 23, 16:06)
Ojej net galva man susisuko  bigsmile.gif  Aciu  4u.gif

[

Matau, kad jau užrodė, ką ir aš norėjau rodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 23, 20:05)
Matau, kad jau užrodė, ką ir aš norėjau rodyt biggrin.gif

Gerai, kad parasei, nes tik ka uzmaciau Tave ir jau ruosiausi i AZ rasyt del nuorodos blush2.gif
Atsakyti