Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(isora @ 2012 08 23, 18:49)
Tai kaip tu fotkinsi, jei net elementaraus pagrindo nežinai...  unsure.gif

na kaip kaip. Pykst photo.gif ir yra kadras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 23 rugpjūčio 2012 - 17:51
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 16:40)
Peony, o kam tu norejai net 128 blink.gif  ?

Nagi galvojau tik apie tai, kad kuo daugiau failu tilptu (nes RAW uzima nemazai vietos), o va, kad gali uzluzt ta korta su visu turtu ne nesusimasciau iki siandienos diskusijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 23, 15:30)
pasižymi nuostabiu gana specifiniu fono susukimu ir suburbuliavimu.

ui, say, kiek orbų bigsmile.gif lotuliukas.gif , bet tiek nė vardų neišsiaiškinsi... :]]
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 23, 18:48)
o tu tikiuos zinai, kad raw daugiau vietos uzima nei jpg? pamastai, kiek fotkinsi, tiek ir kortu paimsi. mes uz tave nenuspresim

Tai uztai ir klausineju, nes raw labai daug uzima, kiek ten su 16, kokiu 600 foto g.gif
Buvo idomu, kiek pripleskinama smile.gif

QUOTE(isora @ 2012 08 23, 18:49)
Tai kaip tu fotkinsi, jei net elementaraus pagrindo nežinai...  unsure.gif

O kas sake, kad nezinau pagrindo? O kas yra pagrindas pagal tave smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 18:55)
Tai uztai ir klausineju, nes raw labai daug uzima, kiek ten su 16, kokiu 600 foto g.gif
Buvo idomu, kiek pripleskinama smile.gif ?

as "pripleskinu" 3 pilnas korteles po 8 ir ketvirta nepilnai smile.gif bet tik todel kad mano RAW uzima maziau vietos nei pvz FF. Jei tavo fotikas geresnis uz mano tai ir RAW daugiau uzims.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 23 rugpjūčio 2012 - 18:06
Kaip baisiai skamba tas žodis - pripleškinti... unsure.gif
Atsakyti
ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 23, 18:58)
as "pripleskinu" 3 pilnas korteles po 8 ir ketvirta nepilnai smile.gif bet tik todel kad mano RAW uzima maziau vietos nei pvz FF. Jei tavo fotikas geresnis uz mano tai ir RAW daugiau uzims.

Geriau pasakyk per koki laiko tarpa kiek kadru.
Labai aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(smalsi_ @ 2012 08 23, 19:01)
Kaip baisiai skamba tas žodis - pripleškinti... unsure.gif

Kad vestuvese taip yra, negi 200 nufotografuoji ir 200 atiduodi. Pleskini, gaudai, atrenki, taip ir gaunasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 23 rugpjūčio 2012 - 18:08
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 19:07)

Spejau perskaityti tongue.gif biggrin.gif
O tu tikiesi kad jaunieji nesitikes is taves tokio darbo kaip is fotografo? rolleyes.gif Juk pati pasisiulei. Nemanyk kad viska tik is sono stebesi su kamera rankose smile.gif Jeigu noresi gero kadro turesi si bei ta pareguliuoti. Labai mazai zmoniu moka nepozuotas nuotraukas pateikti patraukliai smile.gif pasiruosk tam kad nemazoje dalyje nepozuotu nuotrauku vienas ar kitas bus issiziojes ar uzsimerkes rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 19:11)
Geriau pasakyk per koki laiko tarpa kiek kadru.

sito tau niekas nepasakys. pradedantys dazniausiai pridaro 2 kartus daugiau nuotrauku. As toki kieki nuotrauku parsivezu po 12val fotografavimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 23, 19:15)
Spejau perskaityti tongue.gif  biggrin.gif
O tu tikiesi kad jaunieji nesitikes is taves tokio darbo kaip is fotografo? rolleyes.gif Juk pati pasisiulei. Nemanyk kad viska tik is sono stebesi su kamera rankose smile.gif Jeigu noresi gero kadro turesi si bei ta pareguliuoti. Labai mazai zmoniu moka nepozuotas nuotraukas pateikti patraukliai smile.gif pasiruosk tam kad nemazoje dalyje nepozuotu nuotrauku vienas ar kitas bus issiziojes ar uzsimerkes rolleyes.gif
Papildyta:
sito tau niekas nepasakys. pradedantys dazniausiai pridaro 2 kartus daugiau nuotrauku. As toki kieki nuotrauku parsivezu po 12val fotografavimo smile.gif

lotuliukas.gif

Tegu tikisi jie ka nori, as padarysiu ta, ka galiu, o gal ir daugiau biggrin.gif
Uztai ir reikia tu kadru daugiau, nes nepozuotose reiks atsirinkt geresnes, o blogu tikrai bus daugiau nei geru.

Tai jei pradedantys pridaro 2 kart daugiau, tai man rimtai reikia 3 korteliu po 16 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 18:40)
Aciu labai.
O uzteks man dvieju po 16 ar tris geriau turet tada  unsure.gif

Peony, o kam tu norejai net 128 blink.gif  ?

Klausyk, tu buvai per meet'ą? Aš nelabai pamenu...
Man jau pradeda kilti įtarimas, kad tu specealiai rašai pievas ir specealiai apsimeti durnele... unsure.gif man jau nebejuokinga blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 18:28)
Tai jei pradedantys pridaro 2 kart daugiau, tai man rimtai reikia 3 korteliu po 16  lotuliukas.gif

Kur taip parašyta? bigsmile.gif Aš žinau kas šeštadienį parsinešė iš vestuvių 208 GB (15 val.). Vienas fotografas 3 kart daugiau nei kitas. Abu skirtingo lygio, spėk, kuris daugiau smile.gif

Paklausk kiek parsineša profai reportažininkai tikrai ne tūkstantį, būk rami. Žodžiu, nėra čia ką kalbėti.

Noisy ir man taip kartais atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 23 rugpjūčio 2012 - 18:36
Aš stebiuosi jūsų kantrybe.. smile.gif
Atsakyti