Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Aiskumelis ax.gif tiesiog imiau pavyzdziu pirmame puslapyje nufotografuotas vysnias baltame fone, del to isivaizdavau, kad ir mano ziuronai gerai bus, bet dabar supratau, kad reikejo ne tik ziuronu, o dar kazko ir uz ju, kad tas pats efektas gautusi blush2.gif na dar pagrybausiu as cia, kol viskas "daeis" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 23, 13:22)
Ė, wa čia panašių darbų yra su daiktais: http://www.flickr.co...tteinufio/sets/

Ojej net galva man susisuko bigsmile.gif Aciu 4u.gif

Gerai, kad prakalbot apie korteles, nes as kaip tik ruosiausi pirkti Sandisk Extreme 128 ir 64GB korteles doh.gif blush2.gif Reiks tada mazesnes talpos rinktis, jeigu jau jos taip linke nusproginet g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 23 rugpjūčio 2012 - 16:07
ND5
Natūraliame apšvietime
user posted image

Dirbtiniame apšvietime
user posted image
Atsakyti
Šį kartą ir natūralus ir dirbtinis nėra geri. Natūralus geltonuoja (AUTO geriau paskaičiavo), o dirbtinis mėlynuoja. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 16:32)
O is kur tu zinai  lotuliukas.gif , gal sugebesiu  lotuliukas.gif

vel tu is pradziu. cia gi ne apie sugebejima kalba. cia sako gi tau, kad nesaugu, jei nusprogs visa korta su 32 gb. automatiskai nusprogs ir daug foto. automatiskai didesnis nuostolis. automatiskai tu nelaimingesne, automatiskai klientai nelaimingesni ir tavo FB. ar supranti ka as noriu pasakyt, kuo skiriasi mazesnes kelios kortos nuo vienos dideles?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 23, 18:33)
vel tu is pradziu. cia gi ne apie sugebejima kalba. cia sako gi tau, kad nesaugu, jei nusprogs visa korta su 32 gb. automatiskai nusprogs ir daug foto. automatiskai didesnis nuostolis. automatiskai tu nelaimingesne, automatiskai klientai nelaimingesni ir tavo FB. ar supranti ka as noriu pasakyt, kuo skiriasi mazesnes kelios kortos nuo vienos dideles?

Aciu labai.
O uzteks man dvieju po 16 ar tris geriau turet tada unsure.gif

Peony, o kam tu norejai net 128 blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 17:40)
Aciu labai.
O uzteks man dvieju po 16 ar tris geriau turet tada  unsure.gif

imk šešias. bus su apsidraudimu.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 08 23, 16:23)
isora, man atrodo, dėl vaikų/ naujagimių fotografavimo tiesiog pažiūrėk galerijas populiariausių kad ir LT fotografų, manau, pasisemsi idėjų.

Nea, aš ne dėl idėjų.. blush2.gif O aplamai, va db sužinojau, kad patalpoj lb šilta turi būti, kad nebūtu streso išrengus, kad arti lb tėvai stovėt turi.. blush2.gif Galvoju, gal dar kokių gudrybių.. blush2.gif

QUOTE(Whatever? @ 2012 08 23, 16:30)
Isora, zodis naujagImis su i trumpaja rasomas...Tu visada kazkodel su Y rasai... Pirmus kelis kartus galvojau, kad netycia...

Dėkui už pataisymą, pastoviai ta Y, beraštė.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 23, 18:43)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif net balsu nusijuokiau
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 23, 18:43)

Ko cia juoktis, gi nesusidurus su tuo, tai ir galvoju garsiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 23, 18:44)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif net balsu nusijuokiau

Ne tu viena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 18:40)
Aciu labai.
O uzteks man dvieju po 16 ar tris geriau turet tada  unsure.gif

o tu tikiuos zinai, kad raw daugiau vietos uzima nei jpg? pamastai, kiek fotkinsi, tiek ir kortu paimsi. mes uz tave nenuspresim
Atsakyti
Tai kaip tu fotkinsi, jei net elementaraus pagrindo nežinai... unsure.gif
Atsakyti