Aiskumelis tiesiog imiau pavyzdziu pirmame puslapyje nufotografuotas vysnias baltame fone, del to isivaizdavau, kad ir mano ziuronai gerai bus, bet dabar supratau, kad reikejo ne tik ziuronu, o dar kazko ir uz ju, kad tas pats efektas gautusi na dar pagrybausiu as cia, kol viskas "daeis"
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 23, 13:22)
Ojej net galva man susisuko Aciu
Gerai, kad prakalbot apie korteles, nes as kaip tik ruosiausi pirkti Sandisk Extreme 128 ir 64GB korteles Reiks tada mazesnes talpos rinktis, jeigu jau jos taip linke nusproginet
ND5
Natūraliame apšvietime
Dirbtiniame apšvietime
Natūraliame apšvietime
Dirbtiniame apšvietime
Šį kartą ir natūralus ir dirbtinis nėra geri. Natūralus geltonuoja (AUTO geriau paskaičiavo), o dirbtinis mėlynuoja.
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 16:32)
O is kur tu zinai , gal sugebesiu
vel tu is pradziu. cia gi ne apie sugebejima kalba. cia sako gi tau, kad nesaugu, jei nusprogs visa korta su 32 gb. automatiskai nusprogs ir daug foto. automatiskai didesnis nuostolis. automatiskai tu nelaimingesne, automatiskai klientai nelaimingesni ir tavo FB. ar supranti ka as noriu pasakyt, kuo skiriasi mazesnes kelios kortos nuo vienos dideles?
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 23, 18:33)
vel tu is pradziu. cia gi ne apie sugebejima kalba. cia sako gi tau, kad nesaugu, jei nusprogs visa korta su 32 gb. automatiskai nusprogs ir daug foto. automatiskai didesnis nuostolis. automatiskai tu nelaimingesne, automatiskai klientai nelaimingesni ir tavo FB. ar supranti ka as noriu pasakyt, kuo skiriasi mazesnes kelios kortos nuo vienos dideles?
Aciu labai.
O uzteks man dvieju po 16 ar tris geriau turet tada
Peony, o kam tu norejai net 128 ?
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 17:40)
imk šešias. bus su apsidraudimu.
QUOTE(solo @ 2012 08 23, 16:23)
isora, man atrodo, dėl vaikų/ naujagimių fotografavimo tiesiog pažiūrėk galerijas populiariausių kad ir LT fotografų, manau, pasisemsi idėjų.
Nea, aš ne dėl idėjų.. O aplamai, va db sužinojau, kad patalpoj lb šilta turi būti, kad nebūtu streso išrengus, kad arti lb tėvai stovėt turi.. Galvoju, gal dar kokių gudrybių..
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 23, 16:30)
Isora, zodis naujagImis su i trumpaja rasomas...Tu visada kazkodel su Y rasai... Pirmus kelis kartus galvojau, kad netycia...
Dėkui už pataisymą, pastoviai ta Y, beraštė.
QUOTE(sayonara @ 2012 08 23, 18:43)
net balsu nusijuokiau
QUOTE(sayonara @ 2012 08 23, 18:43)
Ko cia juoktis, gi nesusidurus su tuo, tai ir galvoju garsiai
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 23, 18:44)
net balsu nusijuokiau
Ne tu viena
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 18:40)
Aciu labai.
o tu tikiuos zinai, kad raw daugiau vietos uzima nei jpg? pamastai, kiek fotkinsi, tiek ir kortu paimsi. mes uz tave nenuspresim
Tai kaip tu fotkinsi, jei net elementaraus pagrindo nežinai...