Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 16:12)
blink.gif  Kaip tai atrodo?

fejerverkai saudo
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 23, 16:14)
tu kvaila ar tik apsimeti tokia? rolleyes.gif
korteles genda kaip ir bet kokia kita aparatura smile.gif viena akimirka veikia - kita jau nebe. nenorek prazilti supratus kad kurioje nors korteleje nerodo uzsakovu nuotrauku rolleyes.gif tai jau geriau 32 ar 16? kaip tu manai?

Kvailinimai nebutini.
Jei man siulo 16 ir 16, tai as turedama 16 dasiperku 32, naudoju pirma 16, sekancia 32, kazkuri nusprogsta, kazkuri lieka, o jei naudociau pirma 32, sekancia 16 ir nusprogsta 32, tada dauguma foto ir butu toj didesnej.
O gal tik 16 ir 16 per akis g.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 23, 16:19)
fejerverkai saudo

Kaip juokinga.
As kai gyvenime su tuo nesusidurus, tai nezinociau ar nusprogo ar kazko kazkur nemoku ar nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 23, 16:14)
tu kvaila ar tik apsimeti tokia? rolleyes.gif

as kartais galvoju, kaip tokie zmones isgyvena smile.gif gi aplink tiek rozeciu pilna, astriu kampu, ne viskam instrukcijos duotos...
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 15:21)
Kvailinimai nebutini.
Jei man siulo 16 ir 16, tai as turedama 16 dasiperku 32, naudoju pirma 16, sekancia 32, kazkuri nusprogsta, kazkuri lieka, o jei naudociau pirma 32, sekancia 16 ir nusprogsta 32, tada dauguma foto ir butu toj didesnej.
O gal tik 16 ir 16 per akis  g.gif

Gal tu nefotkink tu vestuviu.Arba nusipik kelias po 8 GB.
Atsakyti
Savory, kokia 2 užduotis?smile.gif ar tu čia WB darei?

isora, man atrodo, dėl vaikų/ naujagimių fotografavimo tiesiog pažiūrėk galerijas populiariausių kad ir LT fotografų, manau, pasisemsi idėjų.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 08 23, 14:00)
man irgi prireikė laiko kol perpratau kaip tokius grožius išgauti

Na tikiuos pavyks ir man kada smile.gif Gal yra kazkokiu paslapciu. kuriomis galetum pasidalinti ar gal kur paskaityt apie tai galeciau?

QUOTE(Savory @ 2012 08 23, 14:10)
kadangi gavau tris TAIP uz pirmaji namu darba, supratau savo klaida ir zadu pasitaisyti, tai atkeliauju su antruoju:

Negerai. Su estetika viskas tvarkoj, tik kad uzduoties esmes visai nesuprtai. Koks dabar skirtumas matomas tavo nuotraukose? Reikia margo fono, kad matytusi kaip diafragmos pasikeitimas ji veikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 16:21)
Kvailinimai nebutini.

atsiprasau. Na bet isvedei is kantrybes biggrin.gif
jeigu tau 10 zmoniu sakokad geriau imk 16 ir 16. jei reikia imk dar 16 kad nebutu per maza. As tau patariu nes korteles "nusprogima" patyriau savo kailiu. Nuotraukas rodo fotike o kompas mato tik isdarkytus kadrus. Ir ka tu i tai? gerai kad pas mane tik po 8. o jei butu buvusios visos vestuves i 32 sutalpintos? nugi nusisauti galima tokiu atveju doh.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 23, 16:22)
as kartais galvoju, kaip tokie zmones isgyvena smile.gif gi aplink tiek rozeciu pilna, astriu kampu, ne viskam instrukcijos duotos...

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 16:21)
Kvailinimai nebutini.

o kam pirkt 32, moket uz ja daugiau, jei tu jos pilnos nefoooooootkinsi??????????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 23 rugpjūčio 2012 - 15:27
QUOTE(Savory @ 2012 08 23, 16:10)
laba  4u.gif

kadangi gavau tris TAIP uz pirmaji namu darba, supratau savo klaida ir zadu pasitaisyti, tai atkeliauju su antruoju:

Reikėtų ko nors margo fone, kad matytųsi kaip kinta ryškumas ir gylis keičiantis diafragmai.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 08 23, 16:23)
Gal tu nefotkink tu vestuviu.Arba nusipik kelias po 8 GB.

O kodel tureciau to nedaryti? Niekam nieko neisispareigoju, o tik specialiai sau taip susigalvojau, kad buciau priversta kazka suzinot daugiau nei zinau. Biski sau i subine spiriu ir tiek, kad nestoveciau vietoj.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 23, 15:30)
objektyvas helios 44-2, m42 sriegis, norint maut ant canon, nikon ar kt. reikalingas adapteris. pasižymi nuostabiu gana specifiniu fono susukimu ir suburbuliavimu.
tik nesukelk heliosų bangos temoje vėl biggrin.gif buvo jau viena biggrin.gif

keli akivaizdaus helioso pvz. (foto ne mano, o kažin kieno, test shot'ai); pamačius foto galima klausti - su heliosu fotkinai? smile.gif

dekui uz issamu atsakyma... 4u.gif 4u.gif Tu faina smile.gif mirksiukas.gif

o kas per banga buvo ? biggrin.gif

QUOTE(isora @ 2012 08 23, 16:13)
Prašau pagalbos, gal galite padėti, patarti, kaip TEISINGAI fotografuoti naujagymius? ax.gif  blush2.gif

Isora, zodis naujagImis su i trumpaja rasomas...Tu visada kazkodel su Y rasai... Pirmus kelis kartus galvojau, kad netycia...

QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 23, 16:19)
fejerverkai saudo

hihihi.gif

As anksciau laukiau Lady gagos koncerto (del nezmonisko reklamos kiekio norejau, kad greiciau jis praeitu)...
Dabar laukiu RK vestuviu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 23 rugpjūčio 2012 - 15:33
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 23, 16:26)
o kam pirkt 32, moket uz ja daugiau, jei tu jos pilnos nefoooooootkinsi??????????

O is kur tu zinai lotuliukas.gif , gal sugebesiu lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 23, 16:30)

As anksciau laukiau Lady gagos koncerto (del nezmonisko reklamos kiekio norejau, kad greiciau jis praeitu)...
Dabar laukiu RK vestuviu biggrin.gif

Nu zinok kiek prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti