Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2012 08 23, 15:51)
man irgi buvo dilema, tai aš pas daug ką klausinėjau, buvo įvairių nuomonių.
Kai kas pasakė, kam mokėti brangiau, vis tiek abi yra gaminamos kinijoj smile.gif

Pasiskambinau fotografui, sake originali batarke laikys 30% ilgiau ir tiek, o neoriginalia galim ir uz 35 litus rast.
Kortele sake pirk originalia jei tiek skiriasi kaina.
Bereikalo cia jus subalamutinau, bet rasau ka isgirdau, gal kam pravers.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 14:26)
Siaip galvoju jokio skirtumo ar kortele "SunDisc" ar "Integral" pirkt, bet galvoju dar cia pasitikslinsiu ax.gif . Jei nesunku, tarkit zodi.
10 klase, 32GB.
Kaina 150 ir 120.

apie firmas nieko nežinau, bet nepirkčiau 32 GB geriau dvi po 16 nors taip brangiau bet patikimiau

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 14:34)
Jeckau, nezinau kokia batarke pirkt ar originalia (160lt)  ar neoriginalia (70lt)
Help help help  4u.gif

aš už originalia, turiu neoriginalia tai laiko labai mažai, gailiuosi kad susigundžiau

QUOTE(chiquitka @ 2012 08 23, 14:48)
wub.gif nu nuostabu, nieko negaliu su savim padaryt, kaip man patinka...
Deje, mano bandymai su heliosu dar tokiu rezultatu nedave. sad.gif Kazkiek yra to susukimo, bet tikrai netokio akivaizdaus unsure.gif Siap skaiciau, kad priklauso nuo egzempioriaus, bet kazkaip labiau linkstu prie kreivu ranku varianto biggrin.gif

man irgi prireikė laiko kol perpratau kaip tokius grožius išgauti
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 08 23, 15:59)
tai bet ar nerašė kažkas prieš porą mėn kad labai pasigailėjo nusipirkęs padielką g.gif  g.gif

Padielka batareikos ar korteles?

Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2012 08 23, 16:00)
apie firmas nieko nežinau, bet nepirkčiau 32 GB geriau dvi po 16 nors taip brangiau bet patikimiau
aš už originalia, turiu neoriginalia tai laiko labai mažai, gailiuosi kad susigundžiau

Labai aciu. As siaip turiu viena 16GB, tai ir galvojau kad antra didesne pirkt ax.gif . O ka turejai omeny - patikimiau?
Del batareikos aisku, gal negailet, o tai bus, skupas moka 2 kartus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 16:06)
Padielka batareikos ar korteles?

Papildyta:

Labai aciu. As siaip turiu viena 16GB, tai ir galvojau kad antra didesne pirkt  ax.gif . O ka turejai omeny - patikimiau?
Del batareikos aisku, gal negailet, o tai bus, skupas moka 2 kartus  cool.gif

ka reiskai padielka kortele?smile.gif

kai nusprogs tavo 32 gb su vestuvems, tai va tada bus linksma biggrin.gif kad abi po 16 gb nusprogs, gi mazesne tikimybe. mastyk logiskai
Atsakyti
Dar į rūžavų rūžavų temą. Super kinas, neseniai pasirodęs režisieriaus Weso Andersono "Mėnesienos karalystė" geris akims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 23, 16:08)
ka reiskai padielka kortele?smile.gif

kai nusprogs tavo 32 gb su vestuvems, tai va tada bus linksma biggrin.gif kad abi po 16 gb nusprogs, gi mazesne tikimybe. mastyk logiskai

Gotte parase padielka, tai ir atsakiau jai taip pat. Snekam originalia batareika ar ne.
Kad del nusprogimo, supratau, o kokia tikimybe kad nusprogs biggrin.gif . Jei desiu 16, sekancia desiu 32 ir tiek g.gif
Negalvok, kad isvis nemastau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 23 rugpjūčio 2012 - 15:10
laba 4u.gif

kadangi gavau tris TAIP uz pirmaji namu darba, supratau savo klaida ir zadu pasitaisyti, tai atkeliauju su antruoju:

F5.6 ISO 100
user posted image

F11 ISO 800
user posted image

F20 ISO 3200
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 15:10)
Gotte parase padielka, tai ir atsakiau jai taip pat. Snekam originalia batareika ar ne.
Kad del nusprogimo, supratau, o kokia tikimybe kad nusprogs  biggrin.gif . Jei desiu 16, sekancia desiu 32 ir tiek  g.gif
Negalvok, kad isvis nemastau  tongue.gif

Didele tikimybe.Nusprogsta gan daznai.Korteles.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 08 23, 16:11)
Didele tikimybe.Nusprogsta gan daznai.Korteles.

blink.gif Kaip tai atrodo?
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 08 23, 15:27)
isora, ispaniuke faina, tik man virsaus per daug g.gif Ir siap manau galima kazkaip idomiau pateikt buvo 4u.gif

Dėkoju.. :aciuk: Turi ji ir broliuką dvynuką.. wub.gif Mano klecko pusiau sesutė ir pusiau broliukas.. wub.gif Bet aš nesuprantu, nu kaip tuos vaikus vietoj palaikyt.. lotuliukas.gif Nu Dievaži, visi trys į skirtingas puses.. doh.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 08 23, 15:43)
man Tu tokia viduriuojanti dabar atrodai. O tai kas bus sestadieni? biggrin.gif
jei turi pinigu - pirk originalia smile.gif jei ne - pirk neoariginalia

SMECTOS turiu, duot gal jai? g.gif lotuliukas.gif

Man gražiai Helios foną irgi piešia.. wub.gif Buvo jau banga, pamenu, vos vos, atlaikiau.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Prašau pagalbos, gal galite padėti, patarti, kaip TEISINGAI fotografuoti naujagymius? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 16:10)
Kad del nusprogimo, supratau, o kokia tikimybe kad nusprogs  biggrin.gif . Jei desiu 16, sekancia desiu 32 ir tiek  g.gif
Negalvok, kad isvis nemastau  tongue.gif

tu kvaila ar tik apsimeti tokia? rolleyes.gif
korteles genda kaip ir bet kokia kita aparatura smile.gif viena akimirka veikia - kita jau nebe. nenorek prazilti supratus kad kurioje nors korteleje nerodo uzsakovu nuotrauku rolleyes.gif tai jau geriau 32 ar 16? kaip tu manai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 23 rugpjūčio 2012 - 15:16
QUOTE(sayonara @ 2012 08 23, 15:30)
keli akivaizdaus helioso pvz. (foto ne mano, o kažin kieno, test shot'ai); pamačius foto galima klausti - su heliosu fotkinai? smile.gif

Man irgi labai gražu helioso sukimas. Pati kažkada truputį bandžiau pafotografuoti, aišku ne kažin kas gavosi ax.gif
Atsakyti