Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 23, 11:07)

gal žiauriai skamba, bet aš noriu, kad kuo anksčiau vaikis adaptuotųsi prie ligų ir socializuotųsi biggrin.gif na, pas tave tai kita situacija dėl širdutės, kažkada buvau skaičius tavo laišką mažyliui.

Ė, wa čia panašių darbų yra su daiktais: http://www.flickr.co...tteinufio/sets/

Ka -> įdomūs darbai, kur įmetei, patinka man ir toks stiliukas [aš apie David Galstyan] ačiū už nuorodą.

Alabama -> fainas mažas ciucikas smile.gif

Ainoa -> nežinau, kiek laiko būsiu, bet žinau, kad 9am jau iš Vln išjudu smile.gif jei ką, raštelk man savo nr į až, gal susimatysime smile.gif būtų smagu.

vienintelė
-> ajaj, kaip gražiai susisuko žolytės, labai patinka. Ir šviesa labai.
Atsakyti
Ooo, reiks eit daiktų pafotkint tada.. biggrin.gif nes mano fotkė neįdomi šita, reiks pribrest išmokt fotkint daiktus ir gamtą.. Aj da va šunį galiu pamučyt.. bigsmile.gif
Atsakyti
Siaip galvoju jokio skirtumo ar kortele "SunDisc" ar "Integral" pirkt, bet galvoju dar cia pasitikslinsiu ax.gif . Jei nesunku, tarkit zodi.
10 klase, 32GB.
Kaina 150 ir 120.
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 23, 05:42)
Noisy B - dosa, forumietė, apie fotografą Švilpą smile.gif

Cia as, ne noisius, klausiau. smile.gif Tai ka prisnekejot? Sestadieni su juom susitiksiu, tai galeciau perduot biggrin.gif Man tai jo peizazai patinka bigsmile.gif O ir pats kaip zmogus jis labai liuksinis, ir ziniu apie fotografija ir technika neissenkamu tiek turintis, kad jeigu juos su robobebru pasodint vienam kambary, tai gautusi Fotopedija biggrin.gif
QUOTE(sayonara @ 2012 08 23, 05:58)
Ryto skaitiniai: F. Winans 4u.gif

O tu dar ir straipsnius rasai bigsmile.gif Buvo idomu!

Ka, labai patiko. Aciu!
Alabama, fainuolis thumbup.gif
isora, ispaniuke faina, tik man virsaus per daug g.gif Ir siap manau galima kazkaip idomiau pateikt buvo 4u.gif
Paluri, deje, bet visiskai sutinku su Zirzes issakytom mintim 4u.gif
vienintele, heliosas geris, sviesa nuostabi wub.gif
vilkra, netinka nei pagal estetika, nei pagal ispildyma 4u.gif
bronele, nedek tokiu gigantisku nuotrauku. Labai erzinanciai istampo puslapius ir sunku kazka suziuret. Ir dar cia rekomenduotina pirma atsiskaityt su visais namu darbais ir tik paskui rodyti nuotraukas. Nes po namu darbu padarymo, daznai i pries tai darytas nuotraukas paziurima visiskai kitaip mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
o kas yra heliosas?
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 23, 14:28)
o kas yra heliosas?

objektyvas helios 44-2, m42 sriegis, norint maut ant canon, nikon ar kt. reikalingas adapteris. pasižymi nuostabiu gana specifiniu fono susukimu ir suburbuliavimu.

tik nesukelk heliosų bangos temoje vėl biggrin.gif buvo jau viena biggrin.gif

keli akivaizdaus helioso pvz. (foto ne mano, o kažin kieno, test shot'ai); pamačius foto galima klausti - su heliosu fotkinai? smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 23 rugpjūčio 2012 - 14:36
Jeckau, nezinau kokia batarke pirkt ar originalia (160lt) ar neoriginalia (70lt)
Help help help 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 15:34)
Jeckau, nezinau kokia batarke pirkt ar originalia (160lt)  ar neoriginalia (70lt)
Help help help  4u.gif

man Tu tokia viduriuojanti dabar atrodai. O tai kas bus sestadieni? biggrin.gif
jei turi pinigu - pirk originalia smile.gif jei ne - pirk neoariginalia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 23 rugpjūčio 2012 - 14:44
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 23, 15:43)
man Tu tokia viduriuojanti dabar atrodai. O tai kas bus sestadieni? biggrin.gif
jei turi pinigu - pirk originalia smile.gif jei ne - pirk neoariginalia

Normaliai yra, tik paskambinau i varle.lt ir sake jei noriu neoriginalios batarkes, reikia uzsakyti dabar, kad rytoj turetu.
Turiu pinigu, bet ar yra prasme pirkt daugiau nei 2 kart brangiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 23, 13:30)
keli akivaizdaus helioso pvz. (foto ne mano, o kažin kieno, test shot'ai); pamačius foto galima klausti - su heliosu fotkinai? smile.gif

wub.gif nu nuostabu, nieko negaliu su savim padaryt, kaip man patinka...
Deje, mano bandymai su heliosu dar tokiu rezultatu nedave. sad.gif Kazkiek yra to susukimo, bet tikrai netokio akivaizdaus unsure.gif Siap skaiciau, kad priklauso nuo egzempioriaus, bet kazkaip labiau linkstu prie kreivu ranku varianto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 15:47)
Normaliai yra, tik paskambinau i varle.lt ir sake jei noriu neoriginalios batarkes, reikia uzsakyti dabar, kad rytoj turetu.
Turiu pinigu, bet ar yra prasme pirkt daugiau nei 2 kart brangiau g.gif

man irgi buvo dilema, tai aš pas daug ką klausinėjau, buvo įvairių nuomonių.
Kai kas pasakė, kam mokėti brangiau, vis tiek abi yra gaminamos kinijoj smile.gif
Atsakyti
tai bet ar nerašė kažkas prieš porą mėn kad labai pasigailėjo nusipirkęs padielką g.gif g.gif
Atsakyti