QUOTE(noisy-B @ 2012 08 23, 08:41)
Ainoa -> aš šešt važiuoju netoli kauno kažkur į nežinią
Ojej, spalvoti akiniai ir nespalvota foto... nepatinka man labai labai... šiaip visa spalvota ar visa j/b būtų fainiau
Mes irgi niekaip VLn nepakliūnam į darželius palei visas taisykles, bet nepakliūnam, registravau kai tik gimė vaikis dviejuose darželiuose ir štai - atsirao per daug vienišų mamų ar asocialių žmonių.. noriu grįžt darban ir nežinau kaip čia daryti su leliukum... Labai baisiai noriu vesti į darželį jį.
Ojej, spalvoti akiniai ir nespalvota foto... nepatinka man labai labai... šiaip visa spalvota ar visa j/b būtų fainiau
Mes irgi niekaip VLn nepakliūnam į darželius palei visas taisykles, bet nepakliūnam, registravau kai tik gimė vaikis dviejuose darželiuose ir štai - atsirao per daug vienišų mamų ar asocialių žmonių.. noriu grįžt darban ir nežinau kaip čia daryti su leliukum... Labai baisiai noriu vesti į darželį jį.
i kokia nezinia ilgai busi? ar turesi laisvo laiko? as ryte busiu uzsiemus, bet po pietu dar nieko nesuplanavus, tai jei bus noro galim susitikt pasikavint gal ir dar kas is kaunieciu prisijungtu
del akiniuotos foto supratau nekenciu ir as tokiu foto, bet ta mergina bais norejo tokios, tai ir padariau, paskui galvojau nu gal man cia tik nepatinka, bet reiskias tikrai daugumai nepatinka turiu ir spalvota ir jb ir jos abi man grazesnes
nu mes atsistojom i eile ir pasiemem direktores tel, bandysim ziuret Ispanijoj maniskis ejo ir labai puikiai ir smagiai jie ten budavo, tai ir cia labai noriu leist
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 23, 08:55)
Ainoa,o jei pabandytum is akinius paversti JB?Nesimatytu atspindzio?matytusi gi....
Dabar spalvota/nespalvota vienoje nuotraukoje nesiziuri...Labai nupigina, mano galva...
Dabar spalvota/nespalvota vienoje nuotraukoje nesiziuri...Labai nupigina, mano galva...
turiu ir matosi viskas puikiai, viska supratau ir aciu uz nuomone
dekui ir visoms kitoms, kas pakomentavot