Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2012 08 23, 08:41)
Ainoa -> aš šešt važiuoju netoli kauno kažkur į nežinią smile.gif
Ojej, spalvoti akiniai ir nespalvota foto... nepatinka man labai labai... šiaip visa spalvota ar visa j/b būtų fainiau smile.gif
Mes irgi niekaip VLn nepakliūnam į darželius sad.gif palei visas taisykles, bet nepakliūnam, registravau kai tik gimė vaikis dviejuose darželiuose ir štai - atsirao per daug vienišų mamų ar asocialių žmonių.. noriu grįžt darban ir nežinau kaip čia daryti su leliukum... Labai baisiai noriu vesti į darželį jį.

i kokia nezinia biggrin.gif ilgai busi? ar turesi laisvo laiko? as ryte busiu uzsiemus, bet po pietu dar nieko nesuplanavus, tai jei bus noro galim susitikt pasikavint smile.gif gal ir dar kas is kaunieciu prisijungtu ax.gif
del akiniuotos foto supratau smile.gif nekenciu ir as tokiu foto, bet ta mergina bais norejo tokios, tai ir padariau, paskui galvojau nu gal man cia tik nepatinka, bet reiskias tikrai daugumai nepatinka smile.gif turiu ir spalvota ir jb ir jos abi man grazesnes

nu mes atsistojom i eile ir pasiemem direktores tel, bandysim ziuret rolleyes.gif Ispanijoj maniskis ejo ir labai puikiai ir smagiai jie ten budavo, tai ir cia labai noriu leist

QUOTE(Whatever? @ 2012 08 23, 08:55)
Ainoa,o jei pabandytum is akinius paversti JB?Nesimatytu atspindzio?matytusi gi....

Dabar spalvota/nespalvota vienoje nuotraukoje nesiziuri...Labai nupigina, mano galva...

turiu ir matosi viskas puikiai, viska supratau ir aciu uz nuomone smile.gif

dekui ir visoms kitoms, kas pakomentavot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BA @ 2012 08 23, 12:16)
Gal atsirastų norinčių pasipraktikuoti fotografuojant patiekalus restorane? Išsamiau idėją pateikčiau až  4u.gif

o tas maistas gražus? smile.gif koks restoranas, kokiai virtuvei atstovauja, kuriam mieste ir pan.

ar norima visai nemokėti ar sutinkate mokėti?

nes tikriausiai patys suprantate, kad maisto fotografija yra atskira fotografijos rūšis, gana sudėtinga. Aš Lietuvoje žinau tik kelis žmones, galinčius gerai tai atlikti. Jei norima pradžiamokslių fotografijų pasipraktikavimui, tai gebančių tai padaryti nežinau..
Atsakyti
QUOTE(BA @ 2012 08 23, 13:16)
Gal atsirastų norinčių pasipraktikuoti fotografuojant patiekalus restorane? Išsamiau idėją pateikčiau až  4u.gif

man gal idomu butu rolleyes.gif
Atsakyti
nu ka nusiimu riuuuuzavus akinius ir einu mokintis ax.gif
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 23, 13:10)
man gal idomu butu rolleyes.gif

as apie tave ir pagalvojau, kai perskaiciau pasiulyma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainoa: 23 rugpjūčio 2012 - 13:29
Tynka užkabino tavo katinas, dievinu ryžikus

Ainoa yra tų kauniečių smile.gif aš pati irgi iš kauno, bet dabar atostogauju ir būnu kitur

O aš vis dar labai myliu wub.gif heliosa ir nežinau ar kada nors jį permylėsiu g.gif
user posted image

linkėjimai iš pajūrio
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 08 23, 13:35)
Tynka užkabino tavo katinas, dievinu ryžikus

Ainoa yra tų kauniečių smile.gif aš pati irgi iš kauno, bet dabar atostogauju ir būnu kitur

O aš vis dar labai myliu  wub.gif heliosa ir nežinau ar kada nors jį permylėsiu  g.gif

linkėjimai iš pajūrio

nuostabus sukimas, bet o bet tačiau kad ten apačioje per brūkšnys? ir man tasblikas netinka čia, kirpčiau, daryčiau kvadratą ir mėgaučiaus smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

ND3 , dublis du.... blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 23, 13:37)
Laba diena,

ND3 , dublis du.... blush2.gif

iš mano pusės estetikos kriterijaus nepraeina..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 23, 13:36)
nuostabus sukimas, bet o bet tačiau kad ten apačioje per brūkšnys? ir man tasblikas netinka čia, kirpčiau, daryčiau kvadratą ir mėgaučiaus smile.gif

oi geras net nepamačiau tokios brokuotos apačios smile.gif)) dėkui kad akis atverei eisiu tvarkyti, žinai atotsogaos mažas nešiojamas kompas ir jau nedažlibinu smile.gif))
Atsakyti
vienintele, man patinka smile.gif aš irgi laukiu dabar išsižiojusi gražių rytų, tų visokių rasotų, su voratinkliais ir rūkais. prisisuksiu helios'ą ant skaitmenos ir į pievas trauksiu, taip gera būna medituot tuščiose pievose penktą - šeštą ryto... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos senbuves ir naujokes smile.gif
As kazkaip vasara visai prapuolus buvau smile.gif
Bet vis pasiziuriu kaip jus gyvenate smile.gif

Turiu canon 50 1.8 - gal kam reikia?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 23, 13:37)
Laba diena,

neužskaitau, visų pirma, kaip drebančia ranka fotkinai, o antra - pirmos 2 foto vienodos, 1 psl paskaityk, kodėl ką ne taip padarei wink.gif
Atsakyti