Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Dar is Say ideto straipsnio patiko, cituoju: 'Norėdamas, kad modelis atsipalaiduotų, jis jį ilgokai kalbindavo, siūlydavo mėgstamo gėrimo.' lotuliukas.gif thumbup.gif
As po megstamo gerimo irgi labai atsiskleisciau...gal net per daug hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(S..K.. @ 2012 08 23, 11:21)
"EF-S objektyvai tinka tik APS-C (crop) arba karpytoms, t.y. ne pilno kadro (arba ne FF - full frame) matricoms, o visi kiti EF mount tipo objektyvai dedasi ant bet kokio bajoneto." čia yra sarašas objektyvų tinknčių APS-C ir Full frame fotoaparatams.

Nereali nuoroda. Aciu tau labai!!! user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 23, 11:05)
aš. ateity dar bus tokių str., kai rasiu laiko.

laaaabaaai gerai! smile.gif labai džiaugiuosi, kad pastaruoju metu kūdra atgijo, ir pasirodo karts nuo karto straipsniai apie (ne)girdėtus fotografus smile.gif

Ka, ačiū už nuorodą!
Atsakyti
Sveiki.

Peonny , fotikas.. karsta.gif Visa kompozicija, gėlės, patiko ir man lb, bet tik ta riūūūūūūūžava, tikrai gal kiek perdaug, nors.. nežinau, man žiūrisi, toks tavo stiliukas.. ax.gif Pas mane tai viskas būdavo melsvai gelsva, vintažas ale.. lotuliukas.gif Dabar JB, bet toks pilkas.. lotuliukas.gif bangos bangelės.. ax.gif

Keliu kritikai.. ax.gif Mažoji ispaniukė.. wub.gif

user posted image
Atsakyti
as noreciau koemntaru vienos merginos fotosesijai, jei kas rasit laiko buciau dekinga

nezinau ar vyksta dar atspindziu tema, bet cia manau tiktu  smile.gif

fotosesija patiko, o atspindziai man nelabai spalvos mirksiukas.gif

QUOTE(Alabama @ 2012 08 23, 10:55)
Emocija.mellow.gif  Dedu is fcb savo, gal paede kokybe.

grazu thumbup.gif

as irgi turiu viena foto su atspindziais:

user posted image

ir dar pasikuiciau ir radau viena is man patinkanciu:

user posted image

Cia man patinka naturali sviesa, bet kazko lyk tai truksta g.gif

user posted image

na ir dar viena

user posted image

Laukiu teismo nuosprendzio lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bronele: 23 rugpjūčio 2012 - 10:43
QUOTE(-Tynka- @ 2012 08 23, 03:02)

gurmaniškas katinas  biggrin.gif

katinukas man fainuolis smile.gif nors nemegstu as tokiu nuotrauku su gyvuneliais bet sioji uzkliuvo uz akiu rolleyes.gif

QUOTE(paluri @ 2012 08 23, 07:33)

Manau ši nuotrauka tinka emocijų temai:

kodel aplink vyra ir vaika toks baltas konturas eina? g.gif as manau kad tau reiktu siek tiek pristabdyti su tokiu fotografavimu. Dabar darai stampofkes viena po kitos ir nebeeini pirmyn. Tiesiog sustojai. Norisi ivairesniu nuotrauku jau is Taves. Be to manau kad per daug suspaudi. Siuo atveju labai truksta vaikucio rankytes

velgi atsiprasau kad nededu kableliu smile.gif kompas mano visai "saibom" eina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 23, 09:41)
Rytine Kava 10 -> aš gi ne rimtai, už tai linkėjimus ir persiunčiau smile.gif Aš manau, kad tu turi didelį norą išmokti smile.gif

Gi as ant karstuju, gerai nepagalvojus, lepteliu vis ka nors doh.gif . Galvojau, kad cia mane kaip besiskelbiancia fotografe isdirbai su mano fotkem biggrin.gif . Paskui pagalvojau, kad tiesiog palyginai, kad buna kas jau ale fotografai su tokiom foto kaip mano.
Aciu uz linkejimus, noro tikrai turiu ismokt.
Parsisiunciau "lightroom3", o kita savaite ziuresiu kaip ten bus man su tom raw foto lotuliukas.gif . Dar kortele 32 nusipirksiu, turiu 16. Ir dar batareika pasiimsiu, nu maza ka.

QUOTE(Endži @ 2012 08 23, 09:47)
sveikos 4u.gif  sakykit ar tinka i emociju tema g.gif
[img]http://farm9.staticflickr.com/8447/7787513460_dd9d119a53_z.jpg[/img

O veidai neperdaug nulyginti?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 23, 09:48)
"o ką aš sakiau?" biggrin.gif

gali tapti ir tradicija, jei ją palaikys daugiau negu vienas ar du žmonės. randat ką nors įdomaus - ir meskit temon.

biggrin.gif Sakei, sakei... drinks_cheers.gif

Faina butu, jei taptu thumbup.gif As tai, prisipazistu, nesidaliju tuo, ka randu idomaus, nes tai daugiausia gamtos ir kelioniu fotografija - labai mazai kas sioj temoj tais zanrais domisi ax.gif Bet kitu idetas nuorodas mielai pavartyciau smile.gif

QUOTE(kristukass @ 2012 08 23, 09:53)
Bandziau ant canon mark2 uzsideti savo turima zoom'a canon EFS 18-135 mm USM. Na ir neina. Toks ispudis, jog per didelis tas objektyvas.  unsure.gif  Nemaniau, kad canon objektyvai gali netikti canonui.  doh.gif Bandziau ieskoti kokio nors saraso su tinkamais objektyvais markui, bet nieko nerandu. Gal jus man prota apsviestumet?! 

Matau, kolegos jau apsviete smile.gif Jei cropo nebenaudosi, telieka ta objektyva parduoti... ax.gif Man is triju turetu objektyvu tik vienas ant ff tiko - vargsas plastmasinis 50-tukas rolleyes.gif biggrin.gif Nebuvo soko, nes zinojau, kad taip bus, ale vis tiek...

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 23, 10:07)
* Aciu uz komentara, labiausiai dziaugiuosi, del kompozicijos! O del riuzavumo, tokia ir mintis mano buvo  blush2.gif 

** As jau ir pasigedus Taves buvau. Norejau ana dien net klaust kur pradingus  4u.gif  Nus praeis tikiu ta krize  4u.gif

* Na, buna ruzava ir ruzava... mirksiukas.gif Mintis saip faina, bet norisi, kad maziau saldziai ruzava butu - tik negaliu patarti, kaip to pasiekti blush2.gif

** Aciu, kad pasigedai smile.gif Ir as laukiu ir tikiu, kad praeis... dabar tiesiog kitais dalykais galva pilna, gal del to tokia pauze unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 10:40)

O veidai neperdaug nulyginti?

na nelyginau as ju smile.gif
Atsakyti
man tai kaip pradžiamokslis labai patikos šitas video http://www.egu.lt/mo...echnika-40.html (3 dalys), papasakoja ir apie techniką, visokias diafragmas, kaip žmones fotografuoti, kaip gamtą, žodžiu pagrindas ko reikia pradžiai
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 23, 10:07)

Labai miela, dar jeigu riuzavas fonas butu (cia jau as pagal savo pasauli)... wub.gif Cia gal Tavo augintinis?

Nea, ne mano, buvau sveciuose ir staiga atejo tokia mieguista butybe biggrin.gif
Atsakyti
Gal atsirastų norinčių pasipraktikuoti fotografuojant patiekalus restorane? Išsamiau idėją pateikčiau až 4u.gif
Atsakyti