Dar is Say ideto straipsnio patiko, cituoju: 'Norėdamas, kad modelis atsipalaiduotų, jis jį ilgokai kalbindavo, siūlydavo mėgstamo gėrimo.'
As po megstamo gerimo irgi labai atsiskleisciau...gal net per daug
QUOTE(S..K.. @ 2012 08 23, 11:21)
"EF-S objektyvai tinka tik APS-C (crop) arba karpytoms, t.y. ne pilno kadro (arba ne FF - full frame) matricoms, o visi kiti EF mount tipo objektyvai dedasi ant bet kokio bajoneto." čia yra sarašas objektyvų tinknčių APS-C ir Full frame fotoaparatams.
Nereali nuoroda. Aciu tau labai!!!
QUOTE(sayonara @ 2012 08 23, 11:05)
aš. ateity dar bus tokių str., kai rasiu laiko.
laaaabaaai gerai! labai džiaugiuosi, kad pastaruoju metu kūdra atgijo, ir pasirodo karts nuo karto straipsniai apie (ne)girdėtus fotografus
Ka, ačiū už nuorodą!
Sveiki.
Peonny , fotikas.. Visa kompozicija, gėlės, patiko ir man lb, bet tik ta riūūūūūūūžava, tikrai gal kiek perdaug, nors.. nežinau, man žiūrisi, toks tavo stiliukas.. Pas mane tai viskas būdavo melsvai gelsva, vintažas ale.. Dabar JB, bet toks pilkas.. bangos bangelės..
Keliu kritikai.. Mažoji ispaniukė..
Peonny , fotikas.. Visa kompozicija, gėlės, patiko ir man lb, bet tik ta riūūūūūūūžava, tikrai gal kiek perdaug, nors.. nežinau, man žiūrisi, toks tavo stiliukas.. Pas mane tai viskas būdavo melsvai gelsva, vintažas ale.. Dabar JB, bet toks pilkas.. bangos bangelės..
Keliu kritikai.. Mažoji ispaniukė..
as noreciau koemntaru vienos merginos fotosesijai, jei kas rasit laiko buciau dekinga
nezinau ar vyksta dar atspindziu tema, bet cia manau tiktu
nezinau ar vyksta dar atspindziu tema, bet cia manau tiktu
fotosesija patiko, o atspindziai man nelabai spalvos
QUOTE(Alabama @ 2012 08 23, 10:55)
Emocija. Dedu is fcb savo, gal paede kokybe.
grazu
as irgi turiu viena foto su atspindziais:
ir dar pasikuiciau ir radau viena is man patinkanciu:
Cia man patinka naturali sviesa, bet kazko lyk tai truksta
na ir dar viena
Laukiu teismo nuosprendzio
QUOTE(-Tynka- @ 2012 08 23, 03:02)
katinukas man fainuolis nors nemegstu as tokiu nuotrauku su gyvuneliais bet sioji uzkliuvo uz akiu
QUOTE(paluri @ 2012 08 23, 07:33)
kodel aplink vyra ir vaika toks baltas konturas eina? as manau kad tau reiktu siek tiek pristabdyti su tokiu fotografavimu. Dabar darai stampofkes viena po kitos ir nebeeini pirmyn. Tiesiog sustojai. Norisi ivairesniu nuotrauku jau is Taves. Be to manau kad per daug suspaudi. Siuo atveju labai truksta vaikucio rankytes
velgi atsiprasau kad nededu kableliu kompas mano visai "saibom" eina
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 23, 09:41)
Rytine Kava 10 -> aš gi ne rimtai, už tai linkėjimus ir persiunčiau Aš manau, kad tu turi didelį norą išmokti
Gi as ant karstuju, gerai nepagalvojus, lepteliu vis ka nors . Galvojau, kad cia mane kaip besiskelbiancia fotografe isdirbai su mano fotkem . Paskui pagalvojau, kad tiesiog palyginai, kad buna kas jau ale fotografai su tokiom foto kaip mano.
Aciu uz linkejimus, noro tikrai turiu ismokt.
Parsisiunciau "lightroom3", o kita savaite ziuresiu kaip ten bus man su tom raw foto . Dar kortele 32 nusipirksiu, turiu 16. Ir dar batareika pasiimsiu, nu maza ka.
QUOTE(Endži @ 2012 08 23, 09:47)
sveikos sakykit ar tinka i emociju tema
[img]http://farm9.staticflickr.com/8447/7787513460_dd9d119a53_z.jpg[/img
[img]http://farm9.staticflickr.com/8447/7787513460_dd9d119a53_z.jpg[/img
O veidai neperdaug nulyginti?
QUOTE(sayonara @ 2012 08 23, 09:48)
"o ką aš sakiau?"
gali tapti ir tradicija, jei ją palaikys daugiau negu vienas ar du žmonės. randat ką nors įdomaus - ir meskit temon.
gali tapti ir tradicija, jei ją palaikys daugiau negu vienas ar du žmonės. randat ką nors įdomaus - ir meskit temon.
Sakei, sakei...
Faina butu, jei taptu As tai, prisipazistu, nesidaliju tuo, ka randu idomaus, nes tai daugiausia gamtos ir kelioniu fotografija - labai mazai kas sioj temoj tais zanrais domisi Bet kitu idetas nuorodas mielai pavartyciau
QUOTE(kristukass @ 2012 08 23, 09:53)
Bandziau ant canon mark2 uzsideti savo turima zoom'a canon EFS 18-135 mm USM. Na ir neina. Toks ispudis, jog per didelis tas objektyvas. Nemaniau, kad canon objektyvai gali netikti canonui. Bandziau ieskoti kokio nors saraso su tinkamais objektyvais markui, bet nieko nerandu. Gal jus man prota apsviestumet?!
Matau, kolegos jau apsviete Jei cropo nebenaudosi, telieka ta objektyva parduoti... Man is triju turetu objektyvu tik vienas ant ff tiko - vargsas plastmasinis 50-tukas Nebuvo soko, nes zinojau, kad taip bus, ale vis tiek...
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 23, 10:07)
* Aciu uz komentara, labiausiai dziaugiuosi, del kompozicijos! O del riuzavumo, tokia ir mintis mano buvo
** As jau ir pasigedus Taves buvau. Norejau ana dien net klaust kur pradingus Nus praeis tikiu ta krize
** As jau ir pasigedus Taves buvau. Norejau ana dien net klaust kur pradingus Nus praeis tikiu ta krize
* Na, buna ruzava ir ruzava... Mintis saip faina, bet norisi, kad maziau saldziai ruzava butu - tik negaliu patarti, kaip to pasiekti
** Aciu, kad pasigedai Ir as laukiu ir tikiu, kad praeis... dabar tiesiog kitais dalykais galva pilna, gal del to tokia pauze
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 23, 10:40)
na nelyginau as ju
man tai kaip pradžiamokslis labai patikos šitas video http://www.egu.lt/mo...echnika-40.html (3 dalys), papasakoja ir apie techniką, visokias diafragmas, kaip žmones fotografuoti, kaip gamtą, žodžiu pagrindas ko reikia pradžiai
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 23, 10:07)
Labai miela, dar jeigu riuzavas fonas butu (cia jau as pagal savo pasauli)... Cia gal Tavo augintinis?
Nea, ne mano, buvau sveciuose ir staiga atejo tokia mieguista butybe
Gal atsirastų norinčių pasipraktikuoti fotografuojant patiekalus restorane? Išsamiau idėją pateikčiau až