Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2012 08 23, 09:55)
Emocija.mellow.gif  Dedu is fcb savo, gal paede kokybe.

Ta pakelta ausyte sustiprina emocija,man patiko!

Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 08 23, 07:58)
Ryto skaitiniai: F. Winans 4u.gif

Visada laukiami smile.gif

P.S. Ir dar toks klausimas - snapshot yra gerai ar blogai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gladiole: 23 rugpjūčio 2012 - 09:32
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 23, 08:57)
"pagalvojo, kad tai labai lengvas būdas užsidirbti pinigų; tai paskatino jo tolesnį domėjimąsi fotografo karjera. "  lotuliukas.gif nesusivaldžiau  lotuliukas.gif

žinok, kai ruošiau tekstą, šitą citatą pasirinkau juokdamasi ir apie SM galvodama biggrin.gif tongue.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 08 23, 09:09)
Kaip pagereje ND pastaruoju metu  thumbup.gif Vis delto teisios buvo temos "raganos", reikalavusios ieskojimu ir estetikos

Cia nauja temos tradicija? Faina butu  mirksiukas.gif

"o ką aš sakiau?" biggrin.gif

gali tapti ir tradicija, jei ją palaikys daugiau negu vienas ar du žmonės. randat ką nors įdomaus - ir meskit temon. Nuotrauką, citatą, straipsnį, knygą, fotosesiją, puslapį..smile.gif Ryte, dieną, vakare, naktį.smile.gif

gladiole, snapshot yra "An informal photograph taken quickly, typically with a small hand-held camera."

mano galva, tai bet koks atsitiktinis kadras. paprastai šis žodis vartojamas neigiamame kontekste - rodai snapšotą, tipo, be ryšio, neapgavota, atsitiktinai pagauta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 23 rugpjūčio 2012 - 09:50
Laba diena visoms menininkems ir siaip fotografijai prijauciancioms. smile.gif As siaip su klausimeliu visai nediduku ateinu. Bandziau ant canon mark2 uzsideti savo turima zoom'a canon EFS 18-135 mm USM. Na ir neina. Toks ispudis, jog per didelis tas objektyvas. unsure.gif Nemaniau, kad canon objektyvai gali netikti canonui. doh.gif Bandziau ieskoti kokio nors saraso su tinkamais objektyvais markui, bet nieko nerandu. Gal jus man prota apsviestumet?! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 08 23, 09:55)

Labai miela nuotrauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 23, 10:48)
žinok, kai ruošiau tekstą, šitą citatą pasirinkau juokdamasi ir apie SM galvodama biggrin.gif  tongue.gif
"o ką aš sakiau?" biggrin.gif

gali tapti ir tradicija, jei ją palaikys daugiau negu vienas ar du žmonės. randat ką nors įdomaus - ir meskit temon. Nuotrauką, citatą, straipsnį, knygą, fotosesiją, puslapį..smile.gif Ryte, dieną, vakare, naktį.smile.gif
gladiole, snapshot yra "An informal photograph taken quickly, typically with a small hand-held camera."

mano galva, tai bet koks atsitiktinis kadras. paprastai šis žodis vartojamas neigiamame kontekste - rodai snapšotą, tipo, be ryšio, neapgavota, atsitiktinai pagauta.

CIa tu ruosei? Aciu, labai idomu buvo paskaityti.... 4u.gif

ir nuotraukas tavo perziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 23, 10:00)
CIa tu ruosei? Aciu, labai idomu buvo paskaityti.... 4u.gif

ir nuotraukas tavo perziureti smile.gif

aš. ateity dar bus tokių str., kai rasiu laiko.
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
QUOTE(chiquitka @ 2012 08 22, 23:01)
Gal kas nors dar turi vyru fotografavimo pavyzdziu, autoriu, kuriu darbu butu naudinga paziuret? Man butu labai i nauda

As Tau i AZ brukstelsiu kokiu ideju kilo 4u.gif
QUOTE(paluri @ 2012 08 23, 05:33)
Manau ši nuotrauka tinka emocijų temai:
Žinau, kad trūksta erdvės iš visų 3 pusių, nukirsta rankytė...Reikėjo atsitraukti toliau, bet tuomet nebebūčiau "pagavusi" šios akimirkos...

Grazi emocija 4u.gif Na o visa kita kaip ir pati parasei mirksiukas.gif
QUOTE(sayonara @ 2012 08 23, 05:58)
Ryto skaitiniai: F. Winans

Aciu, labai skaniai susiziurejo. Veza mane to laikmecio fotografija! Rodos ir zmoniu zvilgsniai kitokie buvo, laikysenos...na tiesiog kitaip wub.gif
QUOTE(Ainoa @ 2012 08 23, 07:32)
* Peony... man irgi kiek per saldu, bet fotikas tai superinis  wub.gif
** lekiam vel i darzelius, palinkekit man sekmes  doh.gif
*** as noreciau koemntaru vienos merginos fotosesijai, jei kas rasit laiko buciau dekinga
****nezinau ar vyksta dar atspindziu tema, bet cia manau tiktu  smile.gif

* Aciu mirksiukas.gif
** Sekmes!
*** Man pirmoji nuotrauka patinka, tik kadravimo gal kitokio norisi g.gif
**** Norisi, kad foto visa butu arba WB arba spalvota 4u.gif
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 23, 07:41)
Mes irgi niekaip VLn nepakliūnam į darželius palei visas taisykles, bet nepakliūnam, registravau kai tik gimė vaikis dviejuose darželiuose ir štai - atsirao per daug vienišų mamų ar asocialių žmonių.. noriu grįžt darban ir nežinau kaip čia daryti su leliukum... Labai baisiai noriu vesti į darželį jį.

O mes vargais negalais buvom gave labai gera darzeli (aisku ir uz labai 'gera' kaina), bet mano mazasis niekaip nepriprato ten. Aukletojos issigande vis skambindavo, kad atvaziuotumem pasiimt vaika, nes jis verkdavo iki isterijos valandu valandas, o kadangi pats po sudetingos sirdies operacijos negalejau rizikuot ji taip rikdyti. Tai kuri laika su vyru pasikeisdami ziurejom namie, kol galiausiai turejau as mest darba. Bet nesigailiu, man ramiau, kad jis mano prieziuroj, o ir ligu maziau, nes darzelinukai ziur serga ir serga smile.gif
QUOTE(Alabama @ 2012 08 23, 07:55)

Labai miela, dar jeigu riuzavas fonas butu (cia jau as pagal savo pasauli)... wub.gif Cia gal Tavo augintinis?
QUOTE(Jurzole @ 2012 08 23, 08:09)
*Kompozicija man patinka, fotikas fainas, bet jau taip ruuuuuzava...  : Beveik norisi j/b, tokio svelnaus, nors ir gaila spalvu
**PS Man jau beveik nebedrasu temoj dalyvauti, nes fotografija tai apleidau truputi...

* Aciu uz komentara, labiausiai dziaugiuosi, del kompozicijos! O del riuzavumo, tokia ir mintis mano buvo blush2.gif Dar turiu kelis to grazuolio pateikimo variantus, bet vienam ispildyti reikia tuo daiktu pridaryt nuotraukyciu (ale kasetes tai brungios jam), o kita sumanyma nebent pas ka sveciuose, nes pas many namie nera placiu baltu palangiu smile.gif
** As jau ir pasigedus Taves buvau. Norejau ana dien net klaust kur pradingus 4u.gif Nus praeis tikiu ta krize 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 08 23, 14:23)
Laba diena visoms menininkems ir siaip fotografijai prijauciancioms.  smile.gif As siaip su klausimeliu visai nediduku ateinu. Bandziau ant canon mark2 uzsideti savo turima zoom'a canon EFS 18-135 mm USM. Na ir neina. Toks ispudis, jog per didelis tas objektyvas.  unsure.gif  Nemaniau, kad canon objektyvai gali netikti canonui.  doh.gif Bandziau ieskoti kokio nors saraso su tinkamais objektyvais markui, bet nieko nerandu. Gal jus man prota apsviestumet?!  blush2.gif

Ne visi Canon objektyvai tinka FF fotoaparatams. EF-S objektyvai netinka...
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 08 23, 10:53)
Laba diena visoms menininkems ir siaip fotografijai prijauciancioms.  smile.gif As siaip su klausimeliu visai nediduku ateinu. Bandziau ant canon mark2 uzsideti savo turima zoom'a canon EFS 18-135 mm USM. Na ir neina. Toks ispudis, jog per didelis tas objektyvas.  unsure.gif  Nemaniau, kad canon objektyvai gali netikti canonui.  doh.gif Bandziau ieskoti kokio nors saraso su tinkamais objektyvais markui, bet nieko nerandu. Gal jus man prota apsviestumet?!  blush2.gif

EF-S netinka, tinka EF
Atsakyti
Jau kuris laikas žaviuosi šio žmogaus kūriniais. rolleyes.gif Gaila, kad kol kas neturi savo kokio nors puslapio, tai tenka džiaugtis kitur.
David Galstyan.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 08 23, 11:16)
EF-S netinka, tinka EF

s....t doh.gif cool.gif

Na bet be galo dekinga, jog atsaket. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 08 23, 10:53)
Laba diena visoms menininkems ir siaip fotografijai prijauciancioms.  smile.gif As siaip su klausimeliu visai nediduku ateinu.

"EF-S objektyvai tinka tik APS-C (crop) arba karpytoms, t.y. ne pilno kadro (arba ne FF - full frame) matricoms, o visi kiti EF mount tipo objektyvai dedasi ant bet kokio bajoneto." čia yra sarašas objektyvų tinknčių APS-C ir Full frame fotoaparatams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S..K..: 23 rugpjūčio 2012 - 10:22