Laba ryta
QUOTE(chiquitka @ 2012 08 22, 23:01)
Gal kas nors dar turi vyru fotografavimo pavyzdziu, autoriu, kuriu darbu butu naudinga paziuret? Man butu labai i nauda
As Tau i AZ brukstelsiu kokiu ideju kilo
QUOTE(paluri @ 2012 08 23, 05:33)
Manau ši nuotrauka tinka emocijų temai:
Žinau, kad trūksta erdvės iš visų 3 pusių, nukirsta rankytė...Reikėjo atsitraukti toliau, bet tuomet nebebūčiau "pagavusi" šios akimirkos...
Grazi emocija
Na o visa kita kaip ir pati parasei
QUOTE(sayonara @ 2012 08 23, 05:58)
Ryto skaitiniai:
F. Winans
Aciu, labai skaniai susiziurejo. Veza mane to laikmecio fotografija! Rodos ir zmoniu zvilgsniai kitokie buvo, laikysenos...na tiesiog kitaip
QUOTE(Ainoa @ 2012 08 23, 07:32)
*
Peony... man irgi kiek per saldu, bet fotikas tai superinis
** lekiam vel i darzelius, palinkekit man sekmes
*** as noreciau koemntaru vienos merginos fotosesijai, jei kas rasit laiko buciau dekinga
****nezinau ar vyksta dar atspindziu tema, bet cia manau tiktu
* Aciu
** Sekmes!
*** Man pirmoji nuotrauka patinka, tik kadravimo gal kitokio norisi
**** Norisi, kad foto visa butu arba WB arba spalvota
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 23, 07:41)
Mes irgi niekaip VLn nepakliūnam į darželius palei visas taisykles, bet nepakliūnam, registravau kai tik gimė vaikis dviejuose darželiuose ir štai - atsirao per daug vienišų mamų ar asocialių žmonių.. noriu grįžt darban ir nežinau kaip čia daryti su leliukum... Labai baisiai noriu vesti į darželį jį.
O mes vargais negalais buvom gave labai gera darzeli (aisku ir uz labai 'gera' kaina), bet mano mazasis niekaip nepriprato ten. Aukletojos issigande vis skambindavo, kad atvaziuotumem pasiimt vaika, nes jis verkdavo iki isterijos valandu valandas, o kadangi pats po sudetingos sirdies operacijos negalejau rizikuot ji taip rikdyti. Tai kuri laika su vyru pasikeisdami ziurejom namie, kol galiausiai turejau as mest darba. Bet nesigailiu, man ramiau, kad jis mano prieziuroj, o ir ligu maziau, nes darzelinukai ziur serga ir serga
QUOTE(Alabama @ 2012 08 23, 07:55)
Emocija.
Dedu is fcb savo, gal paede kokybe.
Labai miela, dar jeigu riuzavas fonas butu (cia jau as pagal savo
pasauli)...
Cia gal Tavo augintinis?
QUOTE(Jurzole @ 2012 08 23, 08:09)
*Kompozicija man patinka, fotikas fainas, bet jau taip ruuuuuzava... : Beveik norisi j/b, tokio svelnaus, nors ir gaila spalvu
**PS Man jau beveik nebedrasu temoj dalyvauti, nes fotografija tai apleidau truputi...
* Aciu uz komentara, labiausiai dziaugiuosi, del kompozicijos! O del riuzavumo, tokia ir mintis mano buvo
Dar turiu kelis to grazuolio pateikimo variantus, bet vienam ispildyti reikia tuo daiktu pridaryt nuotraukyciu (ale kasetes tai brungios jam), o kita sumanyma nebent pas ka sveciuose, nes pas many namie nera placiu baltu palangiu
** As jau ir pasigedus Taves buvau. Norejau ana dien net klaust kur pradingus
Nus praeis tikiu ta krize