Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Labas rytas

RG ir Noisy - apsistojau Kaune ir klausiau gal nori kaunietes meeta organizuot smile.gif bet niekas neatsiliepe, tai gal cia kaunieciu nera g.gif
del kvietku, tai jo ten kazka "chimichinau" su PS, bet jau net nepamenu ka smile.gif gerai, kad issisaugau originalus ...

Paluri, man tavosiose nuotraukose vis kazko truksta g.gif bet dar nezinau ko, jei sumastysiu, parasysiu, mes kartu i sm prisijungem, tai as kazkaip vis tavo nuotraukas pastebiu, buvo kazkuriuo momentu pas tave didelis luzis i teigiama puse, o dabar atrodo ir vel kazko norisi is taves smile.gif

Peony... man irgi kiek per saldu, bet fotikas tai superinis wub.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 08 23, 00:01)
Gal kas nors dar turi vyru fotografavimo pavyzdziu, autoriu, kuriu darbu butu naudinga paziuret? Man butu labai i nauda 4u.gif

perziurejau savo foto issisaugotas ir nieko visiskai su vyrukais neradau doh.gif o taviskis manau net labai fotogeniskas, vieta superine, tai tikrai parvesi geru kadru biggrin.gif

lekiam vel i darzelius, palinkekit man sekmes doh.gif

as noreciau koemntaru vienos merginos fotosesijai, jei kas rasit laiko buciau dekinga
Flickr

pora imesiu cia
user posted image

nezinau ar vyksta dar atspindziu tema, bet cia manau tiktu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 22, 23:31)
Keliu nuotrauka, idomios nuomones. Pasigirsiu, kad kvietkai mano daryti  blush2.gif  rolleyes.gif
http://farm9.staticf...8b988a9a2_z.jpg[/img]

Labai patinka.

Rytine Kava 10 -> aš gi ne rimtai, už tai linkėjimus ir persiunčiau smile.gif Aš manau, kad tu turi didelį norą išmokti smile.gif

chiquitka -> kažkada ir aš ieškojau vyro pavzdžių, tai nekažką...

paluri -> aš tau pasakysiu, kad tikrai tarp tavo aparato ir pvz 50d yra skirtumas smile.gif Išmėgink ir pamatysi smile.gif
O foto su emocija - kur fokusas?

-Tynka- -> nors pati turėjus ryžiukus kyciukus, nelabai jaučiu simpatiją katinams, tai nežinau ar man patinka žvilgsnis. patinka, kad įstrižainė matosi, bet labai centruota, šiaip gal nieko, ne per tamsu man.

Sayonara -> įdomūs skaitiniai smile.gif

Ainoa -> aš šešt važiuoju netoli kauno kažkur į nežinią smile.gif
Ojej, spalvoti akiniai ir nespalvota foto... nepatinka man labai labai... šiaip visa spalvota ar visa j/b būtų fainiau smile.gif
Mes irgi niekaip VLn nepakliūnam į darželius sad.gif palei visas taisykles, bet nepakliūnam, registravau kai tik gimė vaikis dviejuose darželiuose ir štai - atsirao per daug vienišų mamų ar asocialių žmonių.. noriu grįžt darban ir nežinau kaip čia daryti su leliukum... Labai baisiai noriu vesti į darželį jį.
Atsakyti
sveikos 4u.gif sakykit ar tinka i emociju tema g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2012 08 23, 08:47)
sveikos 4u.gif  sakykit ar tinka i emociju tema g.gif

manau, kad taip, visai miela foto šeimos albumui. Tik man tamsoka (bent ant darbinio kompo taip rodo).

Ainoa, man pirmoji labai patinka, o antroji - tai aš alergiška spalvų ir j/b maišymui:) mano akiai puikiai žiūrėtųs ji spalvotai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 23 rugpjūčio 2012 - 08:53
QUOTE(solo @ 2012 08 23, 08:52)
manau, kad taip, visai miela foto šeimos albumui.  Tik man tamsoka (bent ant darbinio kompo taip rodo).

na taip ji truputi tamsoka ir yra blush2.gif
Atsakyti
Ainoa,o jei pabandytum is akinius paversti JB?Nesimatytu atspindzio?matytusi gi....

Dabar spalvota/nespalvota vienoje nuotraukoje nesiziuri...Labai nupigina, mano galva...
Atsakyti
Emocija.mellow.gif Dedu is fcb savo, gal paede kokybe.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 23, 07:58)
Ryto skaitiniai: F. Winans 4u.gif

"pagalvojo, kad tai labai lengvas būdas užsidirbti pinigų; tai paskatino jo tolesnį domėjimąsi fotografo karjera. " lotuliukas.gif nesusivaldžiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bronele @ 2012 08 22, 21:48)
Sveikos! Na ir as noreciau prie jusu prisideti! 4u.gif

N.D.1

Kaip pagereje ND pastaruoju metu thumbup.gif Vis delto teisios buvo temos "raganos", reikalavusios ieskojimu ir estetikos mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 22, 22:31)
Keliu nuotrauka, idomios nuomones. Pasigirsiu, kad kvietkai mano daryti  blush2.gif  rolleyes.gif

Kompozicija man patinka, fotikas fainas, bet jau taip ruuuuuzava... ax.gif Beveik norisi j/b, tokio svelnaus, nors ir gaila spalvu g.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 08 23, 06:58)
Ryto skaitiniai: F. Winans 4u.gif

Cia nauja temos tradicija? Faina butu mirksiukas.gif

QUOTE(Ainoa @ 2012 08 23, 08:32)
nezinau ar vyksta dar atspindziu tema, bet cia manau tiktu  smile.gif

Man tai nesiziuri tokios nuotraukos... Arba j/b, arba spalvota, o dabar ne schmoll.gif

PS Man jau beveik nebedrasu temoj dalyvauti, nes fotografija tai apleidau truputi... fotografuoju vis dar, kai savaitgaliais kur isvykstam, bet ieskojimai sustoje, jau pora menesiu... tiesiog nebera motyvacijos, keista net unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 23 rugpjūčio 2012 - 09:09
QUOTE(Ainoa @ 2012 08 23, 08:32)

as noreciau koemntaru vienos merginos fotosesijai, jei kas rasit laiko buciau dekinga
Flickr

pora imesiu cia

nezinau ar vyksta dar atspindziu tema, bet cia manau tiktu  smile.gif

pirma kazkaip ne, antra patiktu jei butu visa spalvota, pritariu, kad j/b su spalvotais akiniais nesiziuri, nupigina foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2012 08 23, 09:47)
sveikos 4u.gif  sakykit ar tinka i emociju tema g.gif

Turiu labai panašia foto ir svarstau ar rodyti ar ne g.gif ,seliojimo emocija- miela.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gladiole: 23 rugpjūčio 2012 - 09:19
QUOTE(Jurzole @ 2012 08 23, 09:09)

PS Man jau beveik nebedrasu temoj dalyvauti, nes fotografija tai apleidau truputi... fotografuoju vis dar, kai savaitgaliais kur isvykstam, bet ieskojimai sustoje, jau pora menesiu... tiesiog nebera motyvacijos, keista net  unsure.gif

man irgi taip buna, va kazkaip po paskutinio fotkinimo taip savim nusivyliau, kad nesinori net i rankas fotiko imti doh.gif
Atsakyti