Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 22, 23:32)
Aciu  bigsmile.gif

Mazu ir persistengiau, bet kaip jau isjauciau ta akimirka tep ir sudejau i darba  blush2.gif O riuzavas grazuolis i mano namus atkeliavo is USA  4u.gif

Mam taip pat būna saldžiai rožinė nuotaika, myliu ir aš saldų gyvenimą biggrin.gif
Kažkur kontaktuose turiu viną merginą flickre, tai ji tokiam stiliuj fotkina, bet tai taip subtilu viskas, nei per daug nei per mažai. Ryt paieškosiu jei nepamiršiu smile.gif , galėsi pasidairyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 22 rugpjūčio 2012 - 23:42
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 23, 00:13)
Whatever?

Pabandysiu paaiškint, tiesa nelabai moku nuosekliai mintis dėliot, bet...
Fotografavau rūbelių kolekciją, neatsitiktinai pasirinkau kontrastingą foną, t.y dailu ir ne. Priešprėša. Mano galva tai suveikė.
Taip ir bronelės foto, švelnios tos raidės, jei dar su gėlytėm ir rožinias paukštukais, manau būtų estetiška iki vėmimo.
Nežinau ar bronelė tai darė sąmoningai, ar iš nuojautos, ar tikrai neturėjo paukšukų rožiniais sparneliais, bet man suveikė. Tuomet nematau kreivų stulpų. Dar džiaugiuos už švieą. Mūsų temoje labai mažai nuotraukų ją išnaudojant.
Kad bronelė nosies neužriestų ir nuo lietaus neprigertų, pasakysiu, kad tai tikrai nėra meno kūrinys kuris įeis į istoriją. Tačiau kaip ND man groja.
Peonyblossom, va čia jau net man persaldu smile.gif O fociko rožinio tai ir aš norėčiau wub.gif

Supratau ka norejai pasakyti....Ir sena/nauja, kontrastinga yra grazu (kaip tavojoje nuotraukoke).... Bet ND atveju, man taip neatrodo...Nesiziuri..

Peonyblossom geles grazios..saunuole...
Nuotraukoje truksta pyragelio su ruzavu beze kremu ir spanguole ant virsaus biggrin.gif biggrin.gif(juokauju)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 22 rugpjūčio 2012 - 23:42
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 22, 22:41)
Mam taip pat būna saldžiai rožinė nuotaika, myliu ir aš saldų gyvenimą biggrin.gif
Kažkur kontaktuose turiu viną merginą flickre, tai ji tokiam stiliuj fotkina, bet tai taip subtilu viskas, nei per daug nei per mažai. Ryt paieškosiu jei nepamiršiu smile.gif , galėsi pasidairyt.

Ach linkus as perkrauti, bet tikiuosi laikui begant isisavinsiu taisykle, kad ''perfection not when there is nothing left to add, but when there is nothing left to take away”...kada nors blush2.gif
Labai buciau dekinga uz nuoroda, smalsu pamatyt. Tikiuosi neuzmirsi 4u.gif
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 22, 22:41)
Peonyblossom geles grazios..saunuole...
Nuotraukoje truksta  pyragelio su ruzavu beze kremu ir spanguole ant virsaus biggrin.gif biggrin.gif(juokauju)

bus bus ir pyrageliu biggrin.gif
P.S. smagu, kad patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 23, 00:51)

bus bus ir pyrageliu  biggrin.gif
P.S. smagu, kad patiko  4u.gif

kazkada senais gerais laikais (kai buvau jauna) irgi darydavau geles smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas nors dar turi vyru fotografavimo pavyzdziu, autoriu, kuriu darbu butu naudinga paziuret? Man butu labai i nauda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 23 rugpjūčio 2012 - 00:06
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 22, 17:13)
Fotografavau rūbelių kolekciją

O gers, mačiau šitas foto vaikų derinukų temoj ir susižavėjusi užsisakiau vienus marškinius saviškiui thumbup.gif Labai nebloga fotosesija smile.gif

labai maga ir man kažką parodyt.... ne vaiką... ne draugų porą biggrin.gif

gurmaniškas katinas biggrin.gif

user posted image

Tamsoka? per daug triukšmo? negera kompozicija? turbūt reiktų daugiau erdvės dešinėj ir viršuj.. g.gif Per daug prizūminta? kaip spalvos? va kiek klaustukų biggrin.gif

man pačiai patinka katino poza ir žvilgnis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 23 rugpjūčio 2012 - 02:07
Vis dar fotografuoju vaikus, bet ir man jau darosi nuobodu blush2.gif

Manau ši nuotrauka tinka emocijų temai:

user posted image

Žinau, kad trūksta erdvės iš visų 3 pusių, nukirsta rankytė...Reikėjo atsitraukti toliau, bet tuomet nebebūčiau "pagavusi" šios akimirkos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 23 rugpjūčio 2012 - 06:36
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 22, 22:45)
Kad RG uzsikrykstavo,tai nenuostabu smile.gif

???
Mąstyk ką kalbi, nes jokios pagalbos su tokiu požiūriu neprisišauksi.

Noisy B - dosa, forumietė, apie fotografą Švilpą smile.gif
Atsakyti
Ryto skaitiniai: F. Winans 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 23, 07:42)
???
Mąstyk ką kalbi, nes jokios pagalbos su tokiu požiūriu neprisišauksi.

cia ne poziuris, o nuomone
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 23, 08:14)
cia ne poziuris, o nuomone

Tai gal pasilik sau tą savo nuomonę, aš jos neprašiau, o daugiau - staltiesė patiesta ir sėkmės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 23 rugpjūčio 2012 - 08:30
QUOTE(sayonara @ 2012 08 23, 06:58)
Ryto skaitiniai: F. Winans 4u.gif

Aciu.
Atsakyti