Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(bronele @ 2012 08 22, 21:48)
Sveikos! Na ir as noreciau prie jusu prisideti! 4u.gif

Turiu Nikon D90 ir Nikor 50mm, 1.8t

N.D.1

Super clap.gif Užskaitau!
Ir šviesa, ir objektai, ir fonas clap_1.gif

Užsikrykštavau kaip beprotė lotuliukas.gif
Papildyta:
Tik mažesnes foto dėk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 22 rugpjūčio 2012 - 22:17
Keliu nuotrauka, idomios nuomones. Pasigirsiu, kad kvietkai mano daryti blush2.gif rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Kad RG uzsikrykstavo,tai nenuostabu smile.gif
Bet jei ir Robobebras sako ok, vadinasi as nieko nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 08 22, 21:57)
as skaityciau kad pas bronele kaip tik ieskojimas, o ne belekaip atlikimas.
is manes tai pliusas.

Ir iš manęs dyyyyyyyyydelis pliusas.

Tynka, užskaityta.

P.S bronelės nikas ir logotipas irgi tyyyyyyyyyyyynka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 22 rugpjūčio 2012 - 22:52
QUOTE(robobebras @ 2012 08 22, 23:57)
as skaityciau kad pas bronele kaip tik ieskojimas, o ne belekaip atlikimas.
is manes tai pliusas.

QUOTE(kristalines @ 2012 08 23, 00:04)
man irgi taip pasirode. visai ziurisi ta tvora (?)  smile.gif

ir bronele'i ir Tynka uzskaitau smile.gif

QUOTE(rG. @ 2012 08 23, 00:23)
Super  clap.gif  Užskaitau!
Ir šviesa, ir objektai, ir fonas  clap_1.gif

Užsikrykštavau kaip beprotė  lotuliukas.gif
Papildyta:
Tik mažesnes foto dėk smile.gif

QUOTE(erikamaja @ 2012 08 23, 00:51)
Ir iš manęs dyyyyyyyyydelis pliusas.

Tynka, užskaityta.
P.S bronelės nikas ir logotipas irgi tyyyyyyyyyyyynka smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Emocija:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bronele: 22 rugpjūčio 2012 - 22:56
tai jus man tada paaiskinkite (tikrai noriu suprasti)...Kodel netiko kazkieno ND su akmeneliais ant suolo (lentos)...?
Beje, Broneles tvoros strypai kreivai, fone tas tinklas....Kame cia geris estetines puses?
Atsakyti
QUOTE(bronele @ 2012 08 22, 22:54)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Emocija:

O va emocija man ne, nikas plius karvytė geriau suveikė.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 22, 15:09)
Jis teisus ir tu čia gerai parašei smile.gif O kad visi bus su pilnom matricom, tai čia niekis gi, pažėk, kai kas kaip rytinė kava fotografuos, kiti kaip fotopastelė, treti kaip nors dar, ketvirti kaip kauneckas ir kas? smile.gif [čia buvo milijonas lapų prieš tai apie tai] Turėti FF, nereiškia gerai fotografuoti [daug kas taip irgi sakė, tai jau kartojuosi], o man rodos, kad visi, net ir savo vaikam fotografuoti - nori geros technikos smile.gif
Žodžiu, viskas bus kaip buvę, tik pilnas internetas bus pigių fotografų, kurie ale gerai fotografuoja ir džiaugiasi savo darbais kaip rytinė kava smile.gif
Rytine kava, - linkėjimai tau iš mano daržo smile.gif

Rasai taip lyg as tureciau jau savo tinklapi, buciau tas foto sudejus ir rekciau, kad as jau fotografe. Gal raminkis.
As mokausi, supranti, mokausi ir negalvok, kad ko geresnio kazkada nepamatysi.

QUOTE(sayonara @ 2012 08 22, 15:09)
tai tegul fotkina nors ir uodai, man tai negaila..smile.gif
tik kad uodai vos nusipirkę aparatūras jau galvoja ne kaip mokytis, o kaip ateity iš to gyvens.

Cia kas taip galvoja?
O as apie ateiti zinoma pagalvoju, kitaip tureciau eit baigt savo verslo teise doh.gif
(oi nepatiko vien istatymus skaityt, sausa sausa sausa...)

Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 22, 22:00)
Rasai taip lyg as tureciau jau savo tinklapi, buciau tas foto sudejus ir rekciau, kad as jau fotografe. Gal raminkis.
As mokausi, supranti, mokausi ir negalvok, kad ko geresnio kazkada nepamatysi.
Cia kas taip galvoja?

Nesiparink taip, as manau, kad siandienos diskusija buvo apskritai placiaja prasme apie ta fotografijos mados banga mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 08 22, 20:02)
O dbr vėl aš čia, su viena kvietkų foto. Idomi man, matot ką nors? smile.gif
chiquitka nu fainas TB modelis tau bus, manau  rolleyes.gif ir vieta suuper  smile.gif  lauksim su ispudziais ir nuotraukom taves, oj lauksim. Ana karta, pamenu, idomiu kadru buvai parnesusi, dabar lauksim 100ta kartu geresniu biggrin.gif

Tavo kvietkas man patiko visai, tik gal desines kirpciau smile.gif
O as tai nieko nepazadu, o 100ta kart geresniu tai tikrai biggrin.gif
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 22, 21:31)
Keliu nuotrauka, idomios nuomones. Pasigirsiu, kad kvietkai mano daryti  blush2.gif  rolleyes.gif

Faini kvietkai ir palaroidas ruzavas thumbup.gif bigsmile.gif Nuotraukos spalvos tokios mergaitiskos bigsmile.gif patiko 4u.gif
Atsakyti
Whatever?
user posted image

Pabandysiu paaiškint, tiesa nelabai moku nuosekliai mintis dėliot, bet...
Fotografavau rūbelių kolekciją, neatsitiktinai pasirinkau kontrastingą foną, t.y dailu ir ne. Priešprėša. Mano galva tai suveikė.
Taip ir bronelės foto, švelnios tos raidės, jei dar su gėlytėm ir rožinias paukštukais, manau būtų estetiška iki vėmimo.
Nežinau ar bronelė tai darė sąmoningai, ar iš nuojautos, ar tikrai neturėjo paukšukų rožiniais sparneliais, bet man suveikė. Tuomet nematau kreivų stulpų. Dar džiaugiuos už švieą. Mūsų temoje labai mažai nuotraukų ją išnaudojant.
Kad bronelė nosies neužriestų ir nuo lietaus neprigertų, pasakysiu, kad tai tikrai nėra meno kūrinys kuris įeis į istoriją. Tačiau kaip ND man groja.

Peonyblossom, va čia jau net man persaldu smile.gif O fociko rožinio tai ir aš norėčiau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 22 rugpjūčio 2012 - 23:18
QUOTE(chiquitka @ 2012 08 22, 22:13)
Faini kvietkai ir palaroidas ruzavas  thumbup.gif bigsmile.gif Nuotraukos spalvos tokios mergaitiskos bigsmile.gif patiko 4u.gif

Aciu bigsmile.gif
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 22, 22:13)
Peonyblossom, va čia jau net man persaldu smile.gif O fociko rožinio tai ir aš norėčiau wub.gif

Mazu ir persistengiau, bet kaip jau isjauciau ta akimirka tep ir sudejau i darba blush2.gif O riuzavas grazuolis i mano namus atkeliavo is USA 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 22 rugpjūčio 2012 - 23:33