Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Savory @ 2012 08 22, 17:23)
biggrin.gif akivaizdu, kad dar pasimokint man reik su apsvietimu dirbt, jei visos foto skirtingos  biggrin.gif
bandysiu perdaryt, kol supanases spalvos.

tu neperdaryk, paskaityk exifa, viskas ten parasyta...
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 08 22, 16:04)
Tamsus plaukai, tamsiai zalios akys, neaukstas (174cm), vidutinio kuno sudejimo, sporto salej negyvena  smile.gif
toks va smile.gif

simpatiškas vyras. kokios jo rankos? gali mano šiandienos įdėto fotografo stiliuje pažaist. išrenk, ieškok fotogeniškų kūno vietų. gali pasidomėt simboliais, su jais pažaist. gali ir paprastus portretus pabandyt.

dėl visu ūgiu fotkinimo negaliu patart, nesu bandžius normaliai ir nematau išvis tokiu kampu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 08 22, 16:47)
tu neperdaryk, paskaityk exifa, viskas ten parasyta...

pirmiausia, susizinojau, kas tas exifas, tada pasiziurejau, kad diafragma kiekvienoj nuotraukoj skirtinga, tai tame ir yra problema, kaip suprantu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 08 22, 18:17)
pirmiausia, susizinojau, kas tas exifas, tada pasiziurejau, kad diafragma kiekvienoj nuotraukoj skirtinga, tai tame ir yra problema, kaip suprantu? g.gif

Tikrai taip smile.gif paskaityk ka daro diafragma 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 22, 15:56)
simpatiškas vyras. kokios jo rankos? gali mano šiandienos įdėto fotografo stiliuje pažaist. išrenk, ieškok fotogeniškų kūno vietų. gali pasidomėt simboliais, su jais pažaist. gali ir paprastus portretus pabandyt.

dėl visu ūgiu fotkinimo negaliu patart, nesu bandžius normaliai ir nematau išvis tokiu kampu wink.gif

Rankos jo nuostabios wub.gif Deje, viena jaunystej-kvailystej buvo stipriai nudegus, bet tai turi savo sarmo. Ideja puiki ir nostabus Renoux'o darbai, bet sia ideja pasiliksiu ateiciai, nes vargu ar jis jaukiai jaustusi issirenges vietoj pilnoj nepazystamu zmoniu. Negaliu taip piknaudziaut, ypac atsizvelgiant i tai, kad jis baisiai nemegsta fotografuotis biggrin.gif
P.S: paklausus ar sutiktu, pirma savo zvilgsniu parode, kad pakvaisau, o paskui pasake, kad fotogenisku kuno vieto ieskojimus paliksim namu aplinkai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 08 22, 17:52)
Rankos jo nuostabios wub.gif Deje, viena jaunystej-kvailystej buvo stipriai nudegus, bet tai turi savo sarmo. Ideja puiki ir nostabus Renoux'o darbai, bet sia ideja pasiliksiu ateiciai, nes vargu ar jis jaukiai jaustusi issirenges vietoj pilnoj nepazystamu zmoniu. Negaliu taip piknaudziaut, ypac atsizvelgiant i tai, kad jis baisiai nemegsta fotografuotis biggrin.gif
P.S: paklausus ar sutiktu, pirma savo zvilgsniu parode, kad pakvaisau, o paskui pasake, kad fotogenisku kuno vieto ieskojimus paliksim namu aplinkai biggrin.gif

lotuliukas.gif

šiaip jei važiuoji į bendraminčių susitikimą, tai nebus problemų su modeliais..wink.gif nebijok pasikalbinti nepažįstamų fotogeniškų žmonių, galų gale ir pati stok prieš objektyvą, jei kas.. gera praktika wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 08 22, 14:45)

Spalvos man kaip tik ne, kažkokios blaizganos ir šiaip "šviesa" yra netikra, kas labai matosi (arba pertvarkyta kaip nors ten photoshpais). O kokiam mieste apsistojai? smile.gif

QUOTE(Savory @ 2012 08 22, 15:11)
Sveikos  ax.gif
Bandau ir as belstis su savo pirmuoju namu darbu. Lauksiu komentaru ax.gif

Užskaitau, gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 22, 17:20)
lotuliukas.gif
šiaip jei važiuoji į bendraminčių susitikimą, tai nebus problemų su modeliais..wink.gif nebijok pasikalbinti nepažįstamų fotogeniškų žmonių, galų gale ir pati stok prieš objektyvą, jei kas.. gera praktika wink.gif

Tai preita karta taip ir buvo, kad visi draugiskai dalinosi ir idejom ir modeliais. Labai faini zmogeliukai susirinke buvo, del to nepergyvenu.
Paprasciausiai si karta norejosi susikurti viska is pagrindu - ideja, matyma, detales, tureti vizija, nuotrauka vaizduoteje, pries ten nuvykstant. O ne stoveti eilei prie vienintelio modelio, su jam patinkanciais rubais, ryskiai raudonais nagais ir t.t.
Norisi sukurti kazka savo - nuo iki smile.gif Ypac tokioj vietoj
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 08 22, 18:41)

Kaip tik su dosiku man rods apie tą fotografą kalbėjom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 22, 17:47)
Kaip tik su dosiku man rods apie tą fotografą kalbėjom  bigsmile.gif

Su kokiu dosiku? Apie koki fotografa? Nieko nesupratau g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 22 rugpjūčio 2012 - 19:25

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 22, 15:03)

Leidau sau fotografija palyginti per muzikos prizme. 

drinks_cheers.gif

Atsakyti