Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(rG. @ 2012 08 22, 15:01)
Šiandien girdėjau Kauneckas per Labrytį kalbėjo, kad dabar jau kiekvienas ir brangią techniką gali nupirkt, o ir ji jau nėra brangi žvelgiant į žmonių pragyvenimus ir sąlygas. Todėl tos mėgėjiškos negatyviąja prasme fotografijos baisiai daug.

kauneckas tai ty kazkokia reklama prasuko per labryti siandien:)

as tai manau, kad cia tokia banga, kai visi puola fotkinti. nusiperka fotika ir jau fotografas. kai susipirks visi ff, tada ta banga apmazes, nes nebus skirtumo tarp kaimyno su ff (automatiskai fotografo) ir kaimyno be ff (automatiskai ne fotografo).
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 22, 15:01)
Šiandien girdėjau Kauneckas per Labrytį kalbėjo, kad dabar jau kiekvienas ir brangią techniką gali nupirkt, o ir ji jau nėra brangi žvelgiant į žmonių pragyvenimus ir sąlygas. Todėl tos mėgėjiškos negatyviąja prasme fotografijos baisiai daug.

Nikonas žada labai pigų ff rudenį, dar mažiau nei markas, nu tai bus kaip ir aš sakau, ateity visi bus su pilnom matricom. Gal ne po ryt, o už kokių 10 metų jaučiu jau panašu bus į tai smile.gif Grįšim į senus laikus iš dalies, tik nebe su juosta smile.gif
Aš tai sesei irgi prasčiausios nesiūliau technikos, pasiūliau pataupyt ir nusipirkt geresnę, bus lengvesnis bent valdymas. O visa kita jau jos valioj.

Jis teisus ir tu čia gerai parašei smile.gif O kad visi bus su pilnom matricom, tai čia niekis gi, pažėk, kai kas kaip rytinė kava fotografuos, kiti kaip fotopastelė, treti kaip nors dar, ketvirti kaip kauneckas ir kas? smile.gif [čia buvo milijonas lapų prieš tai apie tai] Turėti FF, nereiškia gerai fotografuoti [daug kas taip irgi sakė, tai jau kartojuosi], o man rodos, kad visi, net ir savo vaikam fotografuoti - nori geros technikos smile.gif
Žodžiu, viskas bus kaip buvę, tik pilnas internetas bus pigių fotografų, kurie ale gerai fotografuoja ir džiaugiasi savo darbais kaip rytinė kava smile.gif
Rytine kava, - linkėjimai tau iš mano daržo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 22, 14:01)

Nikonas žada labai pigų ff rudenį, dar mažiau nei markas, nu tai bus kaip ir aš sakau, ateity visi bus su pilnom matricom. Gal ne po ryt, o už kokių 10 metų jaučiu jau panašu bus į tai smile.gif Grįšim į senus laikus iš dalies, tik nebe su juosta smile.gif
Aš tai sesei irgi prasčiausios nesiūliau technikos, pasiūliau pataupyt ir nusipirkt geresnę, bus lengvesnis bent valdymas. O visa kita jau jos valioj.

tai tegul fotkina nors ir uodai, man tai negaila..smile.gif
tik kad uodai vos nusipirkę aparatūras jau galvoja ne kaip mokytis, o kaip ateity iš to gyvens.

kažkaip rodosi, kad nebeliko tos meilės fotografijai grynuoju pavidalu, kai negali nieko su savim padaryti, ir tai matoma rezultatuose..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 22, 14:06)
kauneckas tai ty kazkokia reklama prasuko per labryti siandien:)

aha. Man jis maladiec, aš ant jo nepykstu.

QUOTE(sayonara @ 2012 08 22, 14:09)
tai tegul fotkina nors ir uodai, man tai negaila..smile.gif
tik kad uodai vos nusipirkę aparatūras jau galvoja ne kaip mokytis, o kaip ateity iš to gyvens.

kažkaip rodosi, kad nebeliko tos meilės fotografijai grynuoju pavidalu, kai negali nieko su savim padaryti, ir tai matoma rezultatuose..smile.gif

Aš tave suprantu ir vertinu, kad draskaisi dėl to. Na, gerąja prasme. Bet jei uodas rimts, jis taps tuo parafotografu ir gal namą iš to pasistatys biggrin.gif Kaip koks Malūkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 22, 14:14)
aha. Man jis maladiec, aš ant jo nepykstu.
Aš tave suprantu ir vertinu, kad draskaisi dėl to. Na, gerąja prasme. Bet jei uodas rimts, jis taps tuo parafotografu ir gal namą iš to pasistatys biggrin.gif Kaip koks Malūkas biggrin.gif

aš tai nesuprantu, kodėl aš draskausi..smile.gif iš idėjos.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noisy, i koki keisi? Gal canon 60D nori? Visiskai nauja, supakuota, tik beda - be garantijos. Bet kaina tikrai labai gera. mirksiukas.gif

Apie rezimus kalbejot, as pamegau Av, nepakeiciamas man jis fotografuojant lauke.

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 22, 15:09)

nu ne visi taip, žinok rolleyes.gif

aišku, nespjaunu į vandenį, mažą ką, kaip pasišvies po 5 metų rolleyes.gif bet pas mane, žinok, dar didesni planai, galbūt, vieną gražią dienąąąą, kažkada... rolleyes.gif oj, bet geriau nejuokinsiu žmonių ir net garsiai to nesakysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 08 22, 14:20)
nu ne visi taip, žinok rolleyes.gif
aišku, nespjaunu į vandenį, mažą ką, kaip pasišvies po 5 metų rolleyes.gif  bet pas mane, žinok, dar didesni planai, galbūt, vieną gražią dienąąąą, kažkada...  rolleyes.gif  oj, bet geriau nejuokinsiu žmonių ir net garsiai to nesakysiu  smile.gif

nu man tai jau geriau skamba tos svajonės "maximum", kurios išsipildys vienam iš 100 000, negu dar nieko nemokant svajonės apie pinigus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 08 22, 15:19)
Sveikos 4u.gif

Noisy, i koki keisi? Gal canon 60D nori? Visiskai nauja, supakuota, tik beda - be garantijos. Bet kaina tikrai labai gera.  mirksiukas.gif

Apie rezimus kalbejot, as pamegau Av, nepakeiciamas man jis fotografuojant lauke.

Cool, domina, man prašyčiau išsamiau į AŽ thumbup.gif kas kur kaip ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 08 22, 15:23)
nu man tai jau geriau skamba tos svajonės "maximum", kurios išsipildys vienam iš 100 000, negu dar nieko nemokant svajonės apie pinigus  cool.gif

che che bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 22, 12:52)
Ainoa, sveika sugrįžus, nedepresuok smile.gif

dėl foto: aš suprantu, kad dažniausiai fotkinami draugai ir vaikai, bet žinok, jau kaip nuobodu.. cool.gif  vienas per tą patį. poros ir vaikai.. blush2.gif

čia ne tik Tau, čia apskritai zirziu, kad niekas nebepradžiugina kuo nors kitu, tik porom ir vaikais. rodos, kad fotografijos objektų pasirinkimas toks siauras tongue.gif

todėl koks nors tiltas, miestas, šuo ar gėlė praktiškai tampa gurmaniška švente  doh.gif

ka cia nedepresuok, sakau nenagla esu, kysiu duot nemoku, list ikyriai irgi ne doh.gif tai isivaizduokit kaip reikes cia gyvent doh.gif o jei rimtai, tai cia tokios nuotaikos po sios dienos apsilankymu darzeliuose, bandau vaikui vietos kur surast unsure.gif

zinau, kad ten ne ypatinga kazkas, nu bet man atrode mielos tos nuotraukos ax.gif tikiu, kad nusibodo smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 08 22, 12:59)
A kur apsistojai, kokiam mieste? smile.gif
A kokį žadi pirkti kitą?? smile.gif
Aš tai jei neparduosiu tai nestresuosiu smile.gif

Foto:
pirmojoj jau buvo komentarai dėl kirpimo, labai panašiai kirpai galvą leliuko. Nežinau, nelabai man jb patinka čia smile.gif
Trečiojoj labai trūksta erdvės vyriškiui iš nugaros [bent jau man].
Antroji visai cool smile.gif tik kažkaip ilgiau pažiūrėjus, atrodo, kad tėvai labai dirbtinai nusisukę it stabarai stovi įbesti...

Kaune smile.gif gal kaunietes koki meeta organizuojam ka?

Jau pirkau geguzes men MarkII biggrin.gif

dekui uz komentarus, lialiuka turiu ir spalvota, bet ten bodis orandzinis, tai jis toks ryskus, kazkaip nesinori man ten tokiu rekianciu spalvu smile.gif

o kaip tokie "kvietkai"?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 08 22, 14:45)
o kaip tokie "kvietkai"?

kokios nuostabios spalvos...
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 08 22, 18:49)
Sveikos 4u.gif

Noisy, i koki keisi? Gal canon 60D nori? Visiskai nauja, supakuota, tik beda - be garantijos. Bet kaina tikrai labai gera.  mirksiukas.gif

Ir man, kaip visada, įdomu apie techniką ax.gif Fotografuoju su savo Canon 1100d ir kol kas vargo nematau. Bet labai įdomu būtų pabandyti geresnį fotoaparatą blush2.gif Ar didelis skirtumas tarp jų, tarkim, kad ir 60D?...
Atsakyti