Say, viskas aišku
isora, akis rėžia baltumas (jis nieko nesako), šarpas ir suspausta. o pats j/b geras.
as pries kokius net pora menesiu buvau visom keturiom uz Av bet pastebejau kad paskutiniu metu tik su M fotkinu. ir Av net nepasigendu turejau gera pamoka per pirmasias vestuves kai is patalpos isejus nesuziurejau nustatymu ir isdeginau keleta kadru tai dabar visada pasiziuriu per aki kadruodama kad nepersviesciau
QUOTE(Ka @ 2012 08 22, 10:32)
Pritariu. Bet jau žinau ką ne taip dariau, ką reikėtų kitaip daryti ir ko nedaryti mažuosius fotografuojant.
nagi, kokius pagr. dalykus išskirtum? Draugės mergaitę galvoju fotkint.
O dėl rėžimo, fotkinu tik su M.
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 22, 10:50)
as pries kokius net pora menesiu buvau visom keturiom uz Av bet pastebejau kad paskutiniu metu tik su M fotkinu. ir Av net nepasigendu turejau gera pamoka per pirmasias vestuves kai is patalpos isejus nesuziurejau nustatymu ir isdeginau keleta kadru tai dabar visada pasiziuriu per aki kadruodama kad nepersviesciau
Ar aš nesipasakojau? Man buvo lygiai tas pats.
QUOTE(rG. @ 2012 08 22, 11:56)
Ar aš nesipasakojau? Man buvo lygiai tas pats.
lyg ir pamenu kad pasakojai
QUOTE(solo @ 2012 08 22, 11:51)
nagi, kokius pagr. dalykus išskirtum? Draugės mergaitę galvoju fotkint.
Leisk vaikui būti savimi. Leisk žaisti, tai jie mėgsta labiausiai. O kai žais, gaudyk, gaudyk kadrus. Fotografuojant vaiką negali tikėtis, kad jis darys taip kaip pasakysi, pakartos kažką, ką geriau norėtum įamžinti, taip kaip suaugęs žmogus. Jei pavargs, nebenorės kažko daryti, neversk - paprasčiausiai nieko nesigaus. Aišku gali gudrauti, sakyti, kad skaičiuotų iki 10 ar mažiau, kad duosi kažką už tiek ir tiek mygtuko paspaudimų ar už tai kur atsistos, atsisės ir pan. Bet čia, kaip ir per kitas fotosesijas, turi tiesiog pajausti akimirkas, tapti jų dalimi.
QUOTE(Ka @ 2012 08 22, 12:21)
Leisk vaikui būti savimi. Leisk žaisti, tai jie mėgsta labiausiai. O kai žais, gaudyk, gaudyk kadrus.
AI SERVO nusistatai?
Ne.
QUOTE(Ka @ 2012 08 22, 12:48)
O as skaiciau, kad judesi su AI SERVO , o kai pozuoja ONE SHOT
O tai ka nusistatai?
Nusprendžiau parduoti savo MYLIMĄ ir SAUGOTĄ canon 550d
Gal kam reikia?
Gal kam reikia?
Sveiki visi,
per kelias dienas prisivijau jus, tiek diskusiju, tiek nuotrauku, idomu buvo skaityt
as pagaliau apsistojau LT, lyg po biski rimsta viskas, tai norisi grizti i normalu gyvenima, bet nu baisiai sunku po tiek laiko
fotografuot fotografuoju vis po biski, tikiuosi krutu i prieki bent po biski
sitos nesu tikra del JB vertimo
noreciau komentaru ir sioms
as irgi nusprendziau parduot toki pati
per kelias dienas prisivijau jus, tiek diskusiju, tiek nuotrauku, idomu buvo skaityt
as pagaliau apsistojau LT, lyg po biski rimsta viskas, tai norisi grizti i normalu gyvenima, bet nu baisiai sunku po tiek laiko
fotografuot fotografuoju vis po biski, tikiuosi krutu i prieki bent po biski
sitos nesu tikra del JB vertimo
noreciau komentaru ir sioms
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 22, 12:09)
as irgi nusprendziau parduot toki pati
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 22, 12:55)
O tai ka nusistatai?
ONE SHOT. Jei fotografuočiau bėgantį vaiką, be abejo, nusistatyčiau kitą rėžimą, kuris padėtų išsaugoti fokusą.