QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 21, 23:55)
Man labai patiko keli puslapiai apie techninius dalykus (ryt sviezia galva dar perskatysiu), o tai arba gincai arba keliu foto narsymas, nu ne taip ranka padeta ar dar koks velnias
Juk techniniai nustatymai SVARBU, o apie juos visiskai nesnekam
.
Man nukirsta ranka ar pakrypes horizontas maziausiai rupi
.
tame Tavo ir yra problema, mano galva, kad Tau atrodo nesvarbūs svarbūs dalykai, o svarbiais laikai mažiau svarbius. kiek pamenu, temoje dar nebuvo tokio egz., kuris taip atvirkščiai viską darytų, rodos, kad tyčia išsikalinėji, provokuoji; sunku patikėti, kad taip iš tikro būna
taip kad Tu pionierė - pirmoji tokia daranti daug ką nuo kito galo; gal net temos pirmam psl. reikėtų tai paminėti
techninius dalykus gali lengvai išmokti pati - skaitai fotiko instrukciją ir internete ar knygose esančią medžiagą. o štai kiti dalykai įsisavinami sunkiau.
p.s. jei Tavo kritikai įdėtą foto naršytų per kelis psl, tai tikriausiai patiktų ir neatrodytų nesvarbu, ar ne?
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 22, 00:21)
Jei kas ko klaus, kur as zinau, o kazkas nezino, pasnekesiu
.
O vat jei kazka klausciau, ko nezinau, buciau pasiusta pagooglint
A ne taip ?
laukiu, kol pakalbėsi apie tai, ką žinai
taip, manau, kad būtum visų pirma pasiųsta pagooglint. kaip ir bet kas kitas, kas užduoda lengvai randamus ir šimtą kartų jau aptartus klausimus. norisi matyti pastangas; čia ne 118, kur paskambinęs gali sužinoti, iki kiek Akropolis dirba, nors tą pačią informaciją surastum www.akropolis.lt
problema tame, kad žmonės atpranta pakrutėti vardan žinių, jie jų nori sukramtytų ir burnon įdėtų. o kai tų žmonių srautas visai nemažas, tai ateina laikas, kai siunti googlint išgirdus elementariausius klausimus.
labas rytas visoms
šiam rytui pasmalsavimui:
Pascal Renoux