Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(rG. @ 2012 08 22, 01:13)
a, supratau. Žinok pas mane labai nepatogus tas perėjimas  verysad.gif pas tave prie nykščio, taip pat pasukt reikia? man reikia pasiimt fotiką į kitą ranką, su kita pasukt, nes su viena ranka nepasuku.
Apžiūrėjau, tavo nerealiai patogiai, ot gražu. Mano yra ten kur pas tave Ae L Af L (virš jų) ir pan., o to tapšnuko net neturiu (kaip pagal užsakymą) biggrin.gif

nu kad ten ta vieta lyg ir vienoda, nematau skirtumo jokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 08 22, 01:47)

O ko tavo avataras toks nepatrauklus blink.gif ?
Vienintelis vyras tarp merginu/moteru, galetum pasitempti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 22 rugpjūčio 2012 - 00:56
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 21, 23:55)
Man labai patiko keli puslapiai apie techninius dalykus (ryt sviezia galva dar perskatysiu), o tai arba gincai arba keliu foto narsymas, nu ne taip ranka padeta ar dar koks velnias  biggrin.gif

Juk techniniai nustatymai SVARBU, o apie juos visiskai nesnekam  unsure.gif .
Man nukirsta ranka ar pakrypes horizontas maziausiai rupi tongue.gif .

tame Tavo ir yra problema, mano galva, kad Tau atrodo nesvarbūs svarbūs dalykai, o svarbiais laikai mažiau svarbius. kiek pamenu, temoje dar nebuvo tokio egz., kuris taip atvirkščiai viską darytų, rodos, kad tyčia išsikalinėji, provokuoji; sunku patikėti, kad taip iš tikro būna smile.gif taip kad Tu pionierė - pirmoji tokia daranti daug ką nuo kito galo; gal net temos pirmam psl. reikėtų tai paminėti smile.gif

techninius dalykus gali lengvai išmokti pati - skaitai fotiko instrukciją ir internete ar knygose esančią medžiagą. o štai kiti dalykai įsisavinami sunkiau.

p.s. jei Tavo kritikai įdėtą foto naršytų per kelis psl, tai tikriausiai patiktų ir neatrodytų nesvarbu, ar ne? 4u.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 22, 00:21)
Jei kas ko klaus, kur as zinau, o kazkas nezino, pasnekesiu 4u.gif .
O vat jei kazka klausciau, ko nezinau, buciau pasiusta pagooglint  tongue.gif
A ne taip ?

laukiu, kol pakalbėsi apie tai, ką žinai smile.gif

taip, manau, kad būtum visų pirma pasiųsta pagooglint. kaip ir bet kas kitas, kas užduoda lengvai randamus ir šimtą kartų jau aptartus klausimus. norisi matyti pastangas; čia ne 118, kur paskambinęs gali sužinoti, iki kiek Akropolis dirba, nors tą pačią informaciją surastum www.akropolis.lt smile.gif problema tame, kad žmonės atpranta pakrutėti vardan žinių, jie jų nori sukramtytų ir burnon įdėtų. o kai tų žmonių srautas visai nemažas, tai ateina laikas, kai siunti googlint išgirdus elementariausius klausimus.

labas rytas visoms smile.gif šiam rytui pasmalsavimui: Pascal Renoux
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 22, 07:56)

eh, labai patinka jo darbai. Gerai pamenu pirmus ieškojimus photosige ir kaip iki tokio lygio atėjo. Gražuma
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 22, 07:01)
eh, labai patinka jo darbai. Gerai pamenu pirmus ieškojimus photosige ir kaip iki tokio lygio atėjo. Gražuma

man irgi jau daug metų patinka. ir tik ne Tu kadaise anoj temoj, katra mirus, ir buvai užrodžius?
Atsakyti
http://fotokudra.lt/...p?p=75379#75379
niekas neieškojo canon juostinuko?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 22, 00:55)
Juk techniniai nustatymai SVARBU, o apie juos visiskai nesnekam  unsure.gif .
Man nukirsta ranka ar pakrypes horizontas maziausiai rupi tongue.gif .

na je, tikėkis,kad techniniai nustatymai ir kompozicija pasirūpins, būna labai gerų aparatų, kurie apskritai viską patys daro... :]]

P.S. apie tecninius nustatymus reikia skaityt manual'e. Ten ne tiek ir mažai rašo. Ar skaitei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 22 rugpjūčio 2012 - 08:02
QUOTE(robobebras @ 2012 08 22, 00:47)

O tu dar kartą pasižiūrėk. Pas mane toj vietoj filmavimas ar Lv, kažkas tokio. O tas taškas ir co yra viršuje, reik pasukt tą rutuliuką.
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 08 22, 06:56)

Oi gi čia mano mylimukas portretistas, fainai, kad priminei smile.gif
Atsakyti
Ponai, 15 psl įdėjau foto, tai norėčiau bent kažkokių komentarų, ne dėl grožio tas foto dedu wink.gif jei tiesiog neįdomu, nėr ką komentuot, tą irgi galėtumėt pasakyt wink.gif
Atsakyti
Sakot nepatiko mano karves, nu ką darysi, daugiau ir nekisiu pirštu prie karviu biggrin.gif
Labas.

QUOTE(solo @ 2012 08 22, 10:02)
Ponai, 15 psl įdėjau foto, tai norėčiau bent kažkokių komentarų, ne dėl grožio tas foto dedu wink.gif jei tiesiog neįdomu, nėr ką komentuot, tą irgi galėtumėt pasakyt wink.gif

Pirma nieko, tik man nepatinka nukirsta galva, ir apačios per daug gal. Bet fainai pienės pukai skrenda smile.gif

Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 08 22, 09:02)

solo.... niekas neprivalo komentuoti..smile.gif negali tręšti komentarų priekaištaudama smile.gif gali priminti, kad ei, dėjau foto, tebelaukiu komentarų, bet be priekaištų.

Aš, pvz., mačiau tas foto. galvojau, ką galiu pasakyti. bet akivaizdu, kad nesi visai naujas žmogus fotografijoje, turėtum pati žinoti, kas negerai. man tokios foto nuobodžios. supranti, kai nėra stipraus turinio, tai tada ieškai stiprios formos - spalvų, emocijos, kažko tokio. nu o taviškės tos trys.. nu nežinau.. nu jos tokios jokios. nu tipo vaikas gražus. trečioje gal tas rūkelis įdomesnis, antroje vaikiškam veidui per kontrastingas šešėlis ir jis kertasi su plačia vaiko šypsena (aštrūs šešėliai paprastai labiau dera su rimta foto nuotaika, drama, o ne su žaismingumu). pirmoje gražiai skrenda pūkeliai, fainas fonas, bet vaikas margas, fonas margas, viskas mirga, nėra už ko kabintis, paspausta erdvė.

tai va vis tiek išžaginai pasisakyt. bet nepriekaištauk daugiau, nes bent jau mane tai atvirkščiai nuteikia priekaištas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 22, 09:17)
solo.... niekas neprivalo komentuoti..smile.gif negali tręšti komentarų priekaištaudama smile.gif gali priminti, kad ei, dėjau foto, tebelaukiu komentarų, bet be priekaištų.

Say, jei ateinam čia mokytis, tai koks mano mokymosi tikslas, jei tiesiog įdėsiu foto ir kabės temoj, nesulaukusios nei vienos pastabos. Aš gi čia keliu tokias, kurios man pačiai atrodo gana geros/gražios, bet kai pasakei iš šalies komentarus, man tapo aiškiau.

Ir mano tonas nėra priekaištas, šypsniukų daug nekraunu ir sakau tiesiai šviesiai wink.gif
Atsakyti