R.I.R, man pirma ir paskutinė mielos (ir tas baltas dangus nemaišo), 2oji man per daug smulkių detalių ir nesinori beveik centre portreto, gal kirpt kitaip? 3-ioj kairė tuščia, o vaiks visai į kamputį nugrūstas
Vaikus fotografuoti SUNKU
QUOTE(rG. @ 2012 08 21, 21:45)
Aš su teorija žiaurų grybą pjaunu ir niekad nesuprantu kas ten ką matuoja, rašiau ir jaučiau, kad nusišneku, bet va ką norėjau pasakyt - su AV man tamsu, su M šviesiau. Jei sugebėsi papasakot kas tai, gal kas pasinaudos.
ant AV ekspozicija i pliusa pavaryk ir tiek
QUOTE(jlclove @ 2012 08 21, 21:06)
laba, nerandu kurioj vietoj ir kada čia bus.. būtų labai įdomu
oi, kažką radau, tik noriu pasitikslinti šis?
http://worldwidephot...-t-banestasjon/
QUOTE(jlclove @ 2012 08 21, 22:06)
oo kas cia reik paziuret Oslas ech..
QUOTE(Cheles @ 2012 08 21, 19:01)
namų darbų nieks nenuvijo, tai ateisiu prašydama akis atmerkti
Apdirbimas ar ne per daug melynas/violetinis?
pirmoji centruota, bet kaip kirpti nesugalvojau.. gal ka patarsit?
Apdirbimas ar ne per daug melynas/violetinis?
pirmoji centruota, bet kaip kirpti nesugalvojau.. gal ka patarsit?
pirma pergeltona, antra pervioletine
QUOTE(Endži @ 2012 08 21, 23:13)
pirma pergeltona, antra pervioletine
Necituokit su nuotraukom
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 21, 20:51)
ant AV ekspozicija i pliusa pavaryk ir tiek
Taip ir darau, bet ne visada pataikau, o pakartot neišeina. Su M ant nulio man gražiau gaunasi, yra toks sodrumas, o su AV, ir ypač su pliusu kaip blynas (ne visada aišku). Tai nereiškia, kad su M visada fotkinu, AV geras daiktas, nes tiesiog ne visada spėju su M. Kartais puikiai, o kartais tai padegę, tai per tamsu. Nu gal po 2 metų varysiu kaip briedis
R.I.R , pirma tikrai labai šilta..
solo , taip vaikus, o ypač ką tik gimusius fotkint yra ...
Aš mokaus db su JB žaist... Nu grybautoja numero uno..
solo , taip vaikus, o ypač ką tik gimusius fotkint yra ...
Aš mokaus db su JB žaist... Nu grybautoja numero uno..
QUOTE(rG. @ 2012 08 21, 23:19)
Taip ir darau, bet ne visada pataikau, o pakartot neišeina. Su M ant nulio man gražiau gaunasi, yra toks sodrumas, o su AV, ir ypač su pliusu kaip blynas (ne visada aišku). Tai nereiškia, kad su M visada fotkinu, AV geras daiktas, nes tiesiog ne visada spėju su M. Kartais puikiai, o kartais tai padegę, tai per tamsu. Nu gal po 2 metų varysiu kaip briedis
tai kad jokio skirtumo kokiu rezimu fotkini, jeigu vadovaujiesi vien eksponometro parodymais. Priklauso koki expozicijos matavima nusistacius, nes jei taskini, tai su M pasimatuoji veida ir gali parinkt ekspozicija, jei su AV, tai gali susifokusuot veida, o perkadravus AV matuoja ekspozicija is naujo, nebent uzlockini.