Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Cheles @ 2012 08 21, 20:11)
labai per geltona?  g.gif
aciu, brum

nu man tai vaskuota. geriau jau naturaliai ar jb
Atsakyti
Keliu kelias man patinkančias iš paskutinių dienų. FS neplanuota. Tikiu, kad yra čia ko pasimokyti 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 21 rugpjūčio 2012 - 19:37
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 21, 19:23)

QUOTE(erikamaja @ 2012 08 21, 19:50)

aciuks.gif Norisi kažkaip pajudėt iš to taško kai fotkinami tik savi vaikai biggrin.gif Bandau mokintis kitaip pažvelgt į supančią aplinką, atrast kažką įdomaus, gražaus ar neįprasto, ką būtų verta nufotografuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S..K..: 21 rugpjūčio 2012 - 19:35
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 21, 18:08)
Kaip su AV paruduoja? unsure.gif

Apšvietimo trūksta, ruda būna rudesnė tą turėjau omeny, jokio skirtumo ar AV, ar kokiu P, tas pats velnias tikriausiai, šviesa matuojama ten visur matyt vienodai. Su M yra galimybė pamatuot į veidą, būna geriau.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 21, 20:34)
Keliu kelias man patinkančias iš paskutinių dienų. FS neplanuota. Tikiu, kad yra čia ko pasimokyti  4u.gif

pirmoji labai grazi nuotrauka smile.gif naturali emocija ir siluma jauciama smile.gif
antrojoje bure is karto krenta i akis smile.gif ir lyg su fokusu siek tiek nukreivojai smile.gif
treciojoje truksta mergyte peduciu smile.gif ir noretusi atmerktu akiu smile.gif vietomis isdeges megstukas
Atsakyti
Ar dar uzskaitys kas mano 2 ND? g.gif vieno truksta... smile.gif o ND yra 8 psl..
Atsakyti
QUOTE(ellux @ 2012 08 21, 21:08)
Ar dar uzskaitys kas mano 2 ND?  g.gif  vieno truksta...  smile.gif o ND yra 8 psl..

uzskaitau rolleyes.gif

Atsakyti
ačiū, merginos, kadangi čia nekirpta foto, tai daugiau jos patiesint neina, arba reik kirpt pakaušį, o šito nesinori smile.gif nu su tom emocijom tai sunku perteikt, tiksliau, jas turbūt lengviau pateikti tiesiog fotkinant gatvę, veiksmą, o ne suplanuotą fotosesiją smile.gif aš čia archyvines foto traukiu, paskutiniu metu mažai befotkinu (o kai nufotkinu, kaip džiaugiuos, kad prisiruošiau bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 08 21, 17:17)
kokie pamąstymai? (toks j.b man žiūrėjos geriau nei kontrastingas)

patinka jb, o vat skaros gal ir nereiketu smile.gif

ir atsakau i tavo klausima, siai dienai sakau, kad komercija ne man. o kaip ten bus ateityje, tai niekas nezino smile.gif is savo modeliu pinigu neimu ir as smile.gif

QUOTE(Cheles @ 2012 08 21, 19:01)

Apdirbimas ar ne per daug melynas/violetinis?
pirmoji centruota, bet kaip kirpti nesugalvojau.. gal ka patarsit?

pirmoje labiausiai rekia balta kepure, o antroje mergytes oda riuuuzava. nei vienos kadravimas nepatiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 21, 20:44)
Apšvietimo trūksta, ruda būna rudesnė tą turėjau omeny, jokio skirtumo ar AV, ar kokiu P, tas pats velnias tikriausiai, šviesa matuojama ten visur matyt vienodai. Su M yra galimybė pamatuot į veidą, būna geriau.

tai kad i veida pamatuot galima ir prie AV ir prie kokio P. Ekspozicijos matavimas ir automatines ekspozicijos programa yra atskiri daiktai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 21, 20:44)

Gal man kokia blykste issinuomuoti, bet kur as ten mokesiu naudotis lotuliukas.gif doh.gif
Na ir prigalvojau as su tuo sestadieniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 08 21, 20:36)
tai kad i veida pamatuot galima ir prie AV ir prie kokio P. Ekspozicijos matavimas ir automatines ekspozicijos programa yra atskiri daiktai wink.gif
Aš su teorija žiaurų grybą pjaunu ir niekad nesuprantu kas ten ką matuoja, rašiau ir jaučiau, kad nusišneku, bet va ką norėjau pasakyt - su AV man tamsu, su M šviesiau. Jei sugebėsi papasakot kas tai, gal kas pasinaudos.

Atsakyti