kokie pamąstymai? (toks j.b man žiūrėjos geriau nei kontrastingas)
Kristalines, nepatiko man tavo karves, kurios vos iziurimos yra
kalbant apie fotografus.. buvau radus viena savo mieste tooooki fotografa, kuris beveik visada nude fotografuoja pasibaisejau
kalbant apie fotografus.. buvau radus viena savo mieste tooooki fotografa, kuris beveik visada nude fotografuoja pasibaisejau
QUOTE(solo @ 2012 08 21, 18:17)
vertimas i JB man patinka patinka man tokie labai su rukeliu. Tik pati nuotrauka tokia nieko nepasakanti ir visgi, labai akis bado tas pasvirimas. Jei jau labai nori isgelbeti sia nuotrauka, tai ziureciau gal jai labiau kvadratas tinka
QUOTE(rG. @ 2012 08 21, 16:47)
Nors gal ir fotografuoja su kokiu AV, tada paruduoja, tingiu gilintis, vis vien aš ten nieko baisaus nematau išskyrus spalvinius kai kuriuos niuansus.
Kaip su AV paruduoja?
QUOTE(rG. @ 2012 08 21, 10:12)
Arba - visi labai pavydi
Arba niekas net nekreipia dėmesio į kažkokios epizodiškai besivaidenančios naujokės žinutes Tiesiog kai kurios pradedančios sulaukia kritikos, komentarų, patarimų, aš nesulaukiau nieko buvo įdomu kodėl.
QUOTE(S..K.. @ 2012 08 21, 19:14)
Arba niekas net nekreipia dėmesio į kažkokios epizodiškai besivaidenančios naujokės žinutes Tiesiog kai kurios pradedančios sulaukia kritikos, komentarų, patarimų, aš nesulaukiau nieko buvo įdomu kodėl.
nera ta foto nei bloga, nei ka. bet paziuri ir pamirsti. jei siaip is tokiu techniniu dalyku, tai man norisi matyti rankyte, o ji daba susilieja su kunu
QUOTE(ZirzÄ @ 2012 08 21, 13:53)
vien su juo tai nea reikia ir fotoaparato
Oi, aciu uz atsakyma Tik ne tau
QUOTE(S..K.. @ 2012 08 20, 19:57)
Sveikos merginos mažai čia rodausi jūsų temoje, bet viską sąžiningai skaitau ir bandau dėtis į galvą. Po pirmo pasvilusio blyno, prisiruošiau įkelt dar vieną foto.
Kvadratą gal bandyčiau, apačią nukirpdama. Gal tas rankytės tiesimas tada sužaistų.
Pritariu brumui, foto nei prasta, nei labai gera.
Normali tsakant
namų darbų nieks nenuvijo, tai ateisiu prašydama akis atmerkti
Apdirbimas ar ne per daug melynas/violetinis?
pirmoji centruota, bet kaip kirpti nesugalvojau.. gal ka patarsit?
QUOTE(Cheles @ 2012 08 21, 20:01)
pirma tai butu grazi, bet apdirbimas tai man ne pro kur. ir to kepures baltumo labai daug
QUOTE(brumbrumai @ 2012 08 21, 20:08)
pirma tai butu grazi, bet apdirbimas tai man ne pro kur. ir to kepures baltumo labai daug
labai per geltona?
aciu, brum
QUOTE(solo @ 2012 08 21, 18:17)
Man pasvyrimas tas krenta i akis, bandei tiesint?
QUOTE(Cheles @ 2012 08 21, 20:01)
centravimas netrukdo, bet kepure gavosi kaip blynas, didelis baltas blynas
antroj kazkas su spalvom negerai, mergaites veido oda violetine tu burbulu nelabai matosi