Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

idetu kas nors toki koliaziuka i sita tema,tai gaunu velniu ir draudima fotografuoti , IMHO

Ok, baigiu....Tiesiog drauge atsiunte nuoroda, man pasirode nekas, galvojau pasidalinsiu ir isgirsiu kitu nuomone
Atsakyti
Nors gal ir fotografuoja su kokiu AV, tada paruduoja, tingiu gilintis, vis vien aš ten nieko baisaus nematau išskyrus spalvinius kai kuriuos niuansus.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 21, 16:30)
Afrė,tikiuosi bus aiskiau po AZ 4u.gif
Paziurekit, koks siaubas blink.gif  blink.gif  blink.gif

http://www.fotogryci...fotografas.html

Va cia tai izulu doh.gif  doh.gif net nebegerbiu uz drasa...Tai zmoniu mulkinimas blink.gif

kai kurios tikrai be fokuso arba ne ten kur jo noretusi smile.gif bet paziurejus jo fb profili maciau net labai graziu foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 21, 16:42)
tuo, kad nuotraukos yra baisios IMHO....
Ypac pirmos trys....
Koliazas baisus,  dangus isdeges,jaunuju veidai oranziniai....
ar tokios turi buti geros nuotraukos uz 2500 lt?

vis tiek nesuprantu. Autorius parodo savo portfolio, kokios nuotraukos ir kokios kainos. Tau nepatinka - eini ieskot kito, patinka - eini susitinki ir samdaisi arba ne. Ar tu jo darbdavys, kad kainas reguliuoji? Kiek jis gali imta anot taves? 1000? o kodel? Ima tiek kiek gali imt, ir su sudinom foto kiekvienas po 10k imtu, jei tik kas duotu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 21 rugpjūčio 2012 - 15:50
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 21, 15:47)
idetu kas nors toki koliaziuka i sita tema,tai  gaunu velniu ir draudima fotografuoti , IMHO

Kai įdėsi, pakalbėsim smile.gif Ir apskritai skirti reikia kas yra kas, čia ne koks vestuvių fotografų būrelis biggrin.gif Ten visai kita specifika, tikrai nepateisinu, gink die, juolab, kad čia kokia tai kaip fotosesija, bet pasikartosiu, visumoj tikrai neišsigandau smile.gif
Papildyta:
O šiaip aš tokių baisių prisižiūrėjus, vis gaunu į skaipę nuo vienos alafotografų kolekcionierės, kad oda šiurpsta pamačius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 21, 16:45)
Čia jos įdegis, o dauguma nuotraukų man net labai gražios. Matyt nematei kas yra baisu. Nenoriu čia šnerkštis biggrin.gif

drinks_cheers.gif peržiūrėjau ir kitas foto, tai nieko baisaus ten neradau.
Papildyta:
QUOTE(rG. @ 2012 08 21, 16:53)
Kai įdėsi, pakalbėsim smile.gif Ir apskritai skirti reikia kas yra kas, čia ne koks vestuvių fotografų būrelis biggrin.gif Ten visai kita specifika, tikrai nepateisinu, gink die, juolab, kad čia kokia tai kaip fotosesija, bet pasikartosiu, visumoj tikrai neišsigandau  smile.gif
Papildyta:
O šiaip aš tokių baisių prisižiūrėjus, vis gaunu į skaipę nuo vienos alafotografų kolekcionierės, kad oda šiurpsta pamačius biggrin.gif

Reik kurt atskirą temą - Mokomės komercinės fotografijos biggrin.gif ten būtų galima ir apie kainas padiskutuoti biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi vis pykstuosi su 5ND, o galvą pavėdinti jau matomai reikia doh.gif
Žaidimui ir aš rodausi vanduo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 21, 16:07)
Reik kurt atskirą temą - Mokomės komercinės fotografijos biggrin.gif ten būtų galima ir apie kainas padiskutuoti biggrin.gif

Išsigimtų tokia tema ir tiek. Jau įsivaizduoju publiką. Reik mylėt ką darai ir viskas bus gerai, o ne dirbtinai ieškot amato, juolab tokio švento (tik kai kurie žmonės neįsivaizduoja kai kurie kaip svarbu yra jie užfiksuoti jų vaikams ir istorijai, nesureikšmina ir nuvertina).
Be to komercinė fotografija nėra vestuvių fotografija, mano įsivaizdavimu. Komercinė fotografija yra tai, kas laikina, nereikšminga, kas padeda verslui egzistuoti, jį pristatyti. Gal nebent koks fotografas laiko tai komercija, bet žmonėms, kurie tuokiasi, tai nėra komercija. Na, nežinau, aš kažkaip ne taip įsivaizduoju komercinę fotografiją. Pas mus jos apskritai mažai. O, kad kažkieno verslas yra kokia vestuvių fotografija, tai prie ko čia ta komercija. Kažkoks svetimkūnis tas žodis, prie žmogaus fotografijos šeimos albumui visai netinkamas.

Nors reklaminio pasaulio fotografijoje taip pat yra didelio meno, tiek maisto, tiek daiktų, tiek mados, visur yra ir kičo, ir brandos. Bet dar kartą pabrėšiu, žmogaus fotografija albumui man nėra komercinė fotografija. Tai kur kas daugiau. Todėl mokytis reikia ir apie žmogų (humanistika), o ne tik apie išlaikymą ir horizontus bei baltas paklodes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 21 rugpjūčio 2012 - 16:50
Labas.
ačiū už gerą žodį visoms Zarasų foto. Tikrai ji man pačiai labai patinka. Ir eilinį kartą įsitikinu, kad labai daug kas priklauso nuo mano nuotaikos, jei jaučiuos gerai, atsipalaidavus ir foaparatas rodos labiau klauso. O jei kas "kvėpuoja į nugarą", nė velnio neišeina.
Afre, šitoj foto per daug nereikalingų detalių, "šiukšlių". Nebeaišku, kas svarbiausia: atspindys vandeny, krantas, vandens augalai? Pastarieji labai negražiai dalija kadrą per pusę. Apatinė foto dalis man įdomesnė.
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2012 08 21, 16:53)
Labas.
ačiū už gerą žodį visoms Zarasų foto. Tikrai ji man pačiai labai patinka. Ir eilinį kartą įsitikinu, kad labai daug kas priklauso nuo mano nuotaikos, jei jaučiuos gerai, atsipalaidavus ir foaparatas rodos labiau klauso. O jei kas "kvėpuoja į nugarą",  nė velnio neišeina.

Faktas. Čia ne sportas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2012 08 21, 17:53)
Afre, šitoj foto per daug nereikalingų detalių, "šiukšlių". Nebeaišku, kas svarbiausia: atspindys vandeny, krantas, vandens augalai? Pastarieji labai negražiai dalija kadrą per pusę. Apatinė foto dalis man įdomesnė.

Kranto ir nėra ax.gif , atspindys ten jau kranto mirksiukas.gif O šiaip kraunu kritiką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 08 21, 16:49)
vis tiek nesuprantu. Autorius parodo savo portfolio, kokios nuotraukos ir kokios kainos. Tau nepatinka - eini ieskot kito, patinka - eini susitinki ir samdaisi arba ne. Ar tu jo darbdavys, kad kainas reguliuoji? Kiek jis gali imta anot taves? 1000? o kodel? Ima tiek kiek gali imt, ir su sudinom foto kiekvienas po 10k imtu, jei tik kas duotu...

As nereguliuoju, stebiuosi ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti