Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 21 rugpjūčio 2012 - 13:55
QUOTE(kristalines @ 2012 08 21, 13:09)
Labas.

Mūūūūūūūūūū.... biggrin.gif

p.s. vėl bandymai, ieškojimai  smile.gif nuomonė, kritika, pastabos ir visa kita laukiama  4u.gif

grūdas schmoll.gif kompozicija schmoll.gif ir per pilka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 21 rugpjūčio 2012 - 13:21
QUOTE(sayonara @ 2012 08 21, 14:20)
grūdas  schmoll.gif kompozicija  schmoll.gif ir per pilka.

supratau pioneer.gif
bet medziai tai grazus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 08 21, 13:23)
supratau pioneer.gif
bet medziai tai grazus biggrin.gif

kairėj tie keli su gražiais vainikais biggrin.gif a lik vidurio tai biškį šabakštynai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 08 21, 14:04)
Kaip tu darei papasakok, prasau 4u.gif

natūraliame vis keičiu WB - auto, WB - cloudy, WB - preset manual (ties šiuo ir naudoju rankinį). Ir viską tą pati pakartoju, tik šalia objektą apšviečiu staline lempa. Kaip suprantu ne taip ND darau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 21, 14:24)
kairėj tie keli su gražiais vainikais biggrin.gif a lik vidurio tai biškį šabakštynai biggrin.gif

ėėėėėėėėėėė, nu negadink visko biggrin.gif visai ir sabakstynas grazus huh.gif topsecret.gif triniti.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 21 rugpjūčio 2012 - 13:28
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 21, 13:17)
reikia patarimo smile.gif

žinai, Zirze, man asmeniškai kai patys žmonės šviesūs, ryškūs, už jų gali būti kad ir juoduma biggrin.gif (na, perdedu), bet asmeniškai nekliudo tas geltonumas (tai aiškiai matos, kad saulei leidžiantis apšviesta), tik akiai taip norėtųs mažesnės ryškumo zonos....visada noris, kai matau žmones...

Antroji patinka, bet norėtųs matyt, ką ji geria wink.gif

kristalines, man labai pilka ir niūri foto.... gal spalvota geriau žūris?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 21 rugpjūčio 2012 - 13:33
QUOTE(solo @ 2012 08 21, 14:32)
kristalines, man labai pilka ir niūri foto.... gal spalvota geriau žūris?

pagal nuotaika turbut ir foto koreguoju, pati nejausdama smile.gif
Ne ne, man dbr j/b (bet kaip matom labiau pilkuma), kvadrato ir grudo etapas kazkoks, laukiu kol praeis smile.gif spalvos neveža schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2012 08 21, 14:17)

o cia sioje ar labai i akis krenta veido odos tekstura? g.gif

man labiausiai tai krenta rauksles (?) i akis, ta virs lupos ir po akimi.

Tiesa, ir man patiko pandre foto, ir Zarasų tiltas berods bigsmile.gif
Atsakyti
Nemuskit uz kvaila klausima, bet ar vakaro saules sviesoje reikia persistatyti custum wb, kad veidai nebutu oranziniai?
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 21, 14:49)
Nemuskit uz kvaila klausima, bet ar vakaro saules sviesoje reikia persistatyti custum wb, kad veidai nebutu oranziniai?

fotografuoju visa laika ant autoWB. Paskui jei labai reikia RAW'e pastumdau. bet jei stumdysi visos nuotraukos wb -veidas pasikeis -bet ir balta suknele nebebus balta rolleyes.gif

Trinu tas nuotraukas is SM nes kolkas neturiu leidimo publikuoti smile.gif dekui pasisakiusioms
Atsakyti
Sveiki, jai galima pisijungsiu prie jusu saunaus burio 4u.gif
Atsakyti
Whatever, matomai dirbtinis bus - blykstė? biggrin.gif aš jį nenaudoju ir dabar "n" kartą skaitydama ND suvokiau,kad blykstę reik naudoti biggrin.gif
Atsakyti