Kazi kur musu zmoneles prapuole?
Lanvin i AZ parasiau, reikia visas sukviesti, kai monyte tema sukure kai kurios meduti kopinejo
QUOTE(rabelkyte @ 2012 10 12, 22:42)
Na cia kas dabar?? Rabelkyte be zodziu liko per abi temas Ka jau ten taip veiki?
Mes pvz stebim kaip vokieciai airius triuskina be jokio gailescio
QUOTE(panterra9 @ 2012 10 12, 23:22)
Na cia kas dabar?? Rabelkyte be zodziu liko per abi temas Ka jau ten taip veiki?
aha, as visai be žodžių
O dar dabar susinervinau, kad visgi tikrai galėjau geriau pirktis trumpa suknele
Su ta ilga, kaip boba kokia
labas rytas .. nesimiega man
QUOTE(rabelkyte @ 2012 10 13, 09:25)
aha, as visai be žodžių
O dar dabar susinervinau, kad visgi tikrai galėjau geriau pirktis trumpa suknele
Labas labas
Na cia dabar ka prisigalvojai ? Pirmom sukaktuvems galesi trumpa detis Ir dar kitoms ir taip toliau - o ilgos juk nebeuzsidetum
QUOTE(rabelkyte @ 2012 09 19, 21:51)
na ka.. renkames cia, zmonytes
Manes vis klausia "kaip jautiesi tapus zmona?". Nezinau ka atsakyt, nes nesijauciu niekaip
o jus?
Manes vis klausia "kaip jautiesi tapus zmona?". Nezinau ka atsakyt, nes nesijauciu niekaip
o jus?
Lygiai taip pat jauciames net truputuka oziu spejom parodyt
QUOTE(beddable @ 2012 09 23, 23:32)
Kaip einasi apsiprasti su nauja pavarde? Man vis norisi senaja rasyti
Oj su ta nauja pavarde tai cirkai, kai staigiai uzklausia sena sakau o geriausia tai kai pasa dariaus sako dekit parasa as apie visai uzmirsau tai ka ten sukeverziojau
QUOTE(beddable @ 2012 10 10, 22:13)
Dabar belieka leliukus planuot
Niu mes nuvom maste po nauju, bet mastom kad reik man ir MV keist darbus tai truputuka atidedam, nors endokrinologe dabar davus zalia sviesa tikimes kad tyrimai nepapbloges
QUOTE(beddable @ 2012 10 10, 23:19)
Mes jau apsisprendem ir nuo lapkricio imsim ta darba
Saunuoliai
QUOTE(lanvin @ 2012 10 15, 00:08)
Niu mes nuvom maste po nauju, bet mastom kad reik man ir MV keist darbus tai truputuka atidedam, nors endokrinologe dabar davus zalia sviesa tikimes kad tyrimai nepapbloges
Dazniausiai atsiranda leliukas , kai pakeiti planus nusprendes palaukti Mes jau gerus metus nevengiam leliuko, bet kol kas 'nekimba' , matyt savo laiko laukia dar
Parasa as pasilikau ta pati,sakau uzteks,kad jau pavarde pasiemiau
Del leliuko tai pas mus liudesys Itariu,kad viskas nebus taip lengva kaip atrode. Pries keleta dienu itariu,kad turejau persileidima
Del leliuko tai pas mus liudesys Itariu,kad viskas nebus taip lengva kaip atrode. Pries keleta dienu itariu,kad turejau persileidima
QUOTE(beddable @ 2012 10 15, 20:26)
laikykis, viskas susitvarkys - svarbu turite vienas kita atsiremti ir pasiguosti
Pas mus irgi nebus paprasta, net nesu isitikinus ar pavyks , bet stengiames likti optimistiski
Mes optimistiskai dar vis nusiteike ir taip lengvai nepasiduosim Jo dziaugiuos,kad turiu pati nuostabiausia vyra ir ramsti Kuo daugiau statistikos pasiskaitau tuo baisiau daros,nes skaiciai tai ne kokie..
QUOTE(beddable @ 2012 10 15, 21:08)
Mes optimistiskai dar vis nusiteike ir taip lengvai nepasiduosim Jo dziaugiuos,kad turiu pati nuostabiausia vyra ir ramsti Kuo daugiau statistikos pasiskaitau tuo baisiau daros,nes skaiciai tai ne kokie..
Gal geriau net neskaityti, nes tikrai baisu darosi Juk mes ne statistika - mes unikalai
QUOTE(panterra9 @ 2012 10 15, 20:16)
Gal geriau net neskaityti, nes tikrai baisu darosi Juk mes ne statistika - mes unikalai
Like