labas visoms Mrs
nezinau kaip pas jus bet pas mus jau siandien iki -4 buvo,tai brrr salta salta kur dairais sniego vis dar laukiu nors jau ir lt nebeuzkalnu ....nors papildoma iseigine neprosali butu
Dar nusprendziau grizusi pasikeisti pasa tik nzn ar cia i gera man bus bent su naujais metais nauja pavarde pradeti
V tevai spaudzia del ''kinderiu'', o mums juos dar reiks atideti geriems metams pradesiu antibijotiku kursa problematiska veido oda
Kaip jus visos? Svenciu nuotaikomis gyvenate? Gal jau namus sventems pasipuose?
Sveikos
O aš pasą trečią dieną po vestuvių pasikeičiau Tik teisių dar nea. Bet po kol kas važinėju su nekeistomis.. Ir tai naktimis, kai vyrą iš baliaus reikia parsivežt. tokia jau tų pilvukų dalia
Tai pirkot malūnsparnį dovanų? Aš šiandien irgi eisiu pirkt Nors dar svarstau ar dantų šepetėlį besisukantį, nes ir to nori jis
Nors ir oras visiškai bjaurus už lango, man reikia į miestą, tad ir eisiu. Tingėjau, kai buvo geras, dabar pati kalta
O sniego noriu labai labai.. Mačiau truputėlį pakeliui į oro uostą kalnuose, tai net klykt iš džiaugsmo mašinoj pradėjau
O aš pasą trečią dieną po vestuvių pasikeičiau Tik teisių dar nea. Bet po kol kas važinėju su nekeistomis.. Ir tai naktimis, kai vyrą iš baliaus reikia parsivežt. tokia jau tų pilvukų dalia
Tai pirkot malūnsparnį dovanų? Aš šiandien irgi eisiu pirkt Nors dar svarstau ar dantų šepetėlį besisukantį, nes ir to nori jis
Nors ir oras visiškai bjaurus už lango, man reikia į miestą, tad ir eisiu. Tingėjau, kai buvo geras, dabar pati kalta
O sniego noriu labai labai.. Mačiau truputėlį pakeliui į oro uostą kalnuose, tai net klykt iš džiaugsmo mašinoj pradėjau
QUOTE(panterra9 @ 2012 12 09, 18:48)
O man tik ateinanti savaite darbo ir sestadieni jau busim Lietuvoj Turim nerealu plana - vaziuojam i veislyna suniuko
Kaip fainai, as ir ciuciko noriu, bet nuoma su paragrafu "no pets"
QUOTE(A'kute @ 2012 12 13, 00:45)
labas visoms Mrs
nezinau kaip pas jus bet pas mus jau siandien iki -4 buvo,tai brrr salta salta kur dairais sniego vis dar laukiu nors jau ir lt nebeuzkalnu ....nors papildoma iseigine neprosali butu
Dar nusprendziau grizusi pasikeisti pasa tik nzn ar cia i gera man bus bent su naujais metais nauja pavarde pradeti
V tevai spaudzia del ''kinderiu'', o mums juos dar reiks atideti geriems metams pradesiu antibijotiku kursa problematiska veido oda
Pas mus jau - 12 o sniego nors vezimu vezk,galiu atsiust Sventines nuotaikos pilnu galingumu pajungtos ant stalo sudeti vainikai ir mini plastikine eglute laukiam kaledu trolio sugryzom abu i mokslus jamsim ta bauba - norvegu kalba kas per antibiotikai, man tas pats SS... dar kaziko nemiga kankina tai veidelis... bet va pries vestuves buvau pas dermatologe-kosmetologe tai patare lb gera dalykeli: i prausikli arba su vaikisku muiliuku nakciai sveitimui naudoti paprasta soda, na biski istikro geriau. bet viena tiksliai zinau kad man viska sukelia hormonai + mityba
QUOTE(pjusttee @ 2012 12 14, 13:54)
Sveikos
As ir tik va cia neina niekaip doku sutvarkyt nes negaunu vertimo noris ir cia but jau iene, uzteks cia senmergiaut
Beje sveikinu su 3 menesiukais
Sveikinimai su pirmu ketvirciu
Vakar pasirodo musiskis buvo
Kazkaip neprisimenu net
Va klasioke vakar susituoke siaures airijoj su portugalu
Vakar pasirodo musiskis buvo
Kazkaip neprisimenu net
Va klasioke vakar susituoke siaures airijoj su portugalu
QUOTE(lanvin @ 2012 12 15, 04:04)
Beje sveikinu su 3 menesiukais
Sveikinu ir jus su 3 mėnesiukais
Rakelė liniuotę naudotum, daug paprasčiau susekt datas
QUOTE(pjusttee @ 2012 12 15, 13:43)
Sveikinu ir jus su 3 mėnesiukais
man gana dukrytes liniuotes
QUOTE(pjusttee @ 2012 12 14, 11:54)
Su 3 menesiukais
Joa, draugai nupirko, nedideli toki, tai man kelias dienas virs galvos uze, dabar padejau nelabai matomoj vietoj tai man ramu
QUOTE(lanvin @ 2012 12 15, 03:04)
Pas mus jau - 12 o sniego nors vezimu vezk,galiu atsiust Sventines nuotaikos pilnu galingumu pajungtos ant stalo sudeti vainikai ir mini plastikine eglute laukiam kaledu trolio sugryzom abu i mokslus jamsim ta bauba - norvegu kalba kas per antibiotikai, man tas pats SS... dar kaziko nemiga kankina tai veidelis... bet va pries vestuves buvau pas dermatologe-kosmetologe tai patare lb gera dalykeli: i prausikli arba su vaikisku muiliuku nakciai sveitimui naudoti paprasta soda, na biski istikro geriau. bet viena tiksliai zinau kad man viska sukelia hormonai + mityba
Siusk sniego cia, salcio nereikia, vamzdziai neatlaikys o sniego tai labai laukiu saunuoliai jau pasipuose, pas mus vienintelis svenciu akcentas tai supakuotos dovanos
o del antibiotiku tai ten tokie - laaabai stiprus reoccutane jei teko girdeti, ten viska is vidaus valo. nes ir man tai ar del maisto ar del harmonu, neaisku, jau buvau susitvarkius ir vel prasidejo noriu nebebijoti be spakliaus i kiema iseiti
Lanvin kuriam gale gyveni? pas mus tai per nakti 60cm iskrito ir pagrindinis kelias uzdarytas su visais nepagrindiniais Bet dabar jau termometras rodo +2 ir lyna,tikiuos nesumastys staigiai salt
QUOTE(beddable @ 2012 12 15, 22:07)
Lanvin kuriam gale gyveni? pas mus tai per nakti 60cm iskrito ir pagrindinis kelias uzdarytas su visais nepagrindiniais Bet dabar jau termometras rodo +2 ir lyna,tikiuos nesumastys staigiai salt
Bergene as, peranksti pasidziaugiau vakar staigiai atsilo o sniego kadangi daug buvo tai cia ciuozykla ziauri tai kai cia kalneliai tai stovint ciuozi vejuj paputus
vakar dar sugalvojau parduotuve nusiaubt konkreciai HM, nes mango si sezona dar manau niekad taip prastai nebuvo galima karta i metus sau leisti toki malonuma
QUOTE(A'kute @ 2012 12 15, 19:34)
Oi zinotum kas Lt darosi Pusnys visur, net ciuckino vaziuot negalim sako uzpustyti visai , be viksrinio traktoriaus be sansu Net is vaikystes tokios ziemos nepamenu Su vyru taip prasivaiksciojom siandien, tai sakiau raumenukai geri bus - siaubas kaip sunku per pusnis tokias brist Bet smagu
QUOTE(lanvin @ 2012 12 16, 21:17)
Bergene as, peranksti pasidziaugiau vakar staigiai atsilo o sniego kadangi daug buvo tai cia ciuozykla ziauri tai kai cia kalneliai tai stovint ciuozi vejuj paputus
vakar dar sugalvojau parduotuve nusiaubt konkreciai HM, nes mango si sezona dar manau niekad taip prastai nebuvo galima karta i metus sau leisti toki malonuma
Mango ir as buvau vakar Stavangery tai kaip niekad gilus liudesys,tai teko irgi siaubt HM Isvis prekybcentriuose chaosas,o pirkti nera ko Siandien pas mus jau ir visas +7,nesuprantu as tokiu oru kai viena diena -12 o kita +7
QUOTE(panterra9 @ 2012 12 16, 23:07)
Oi zinotum kas Lt darosi Pusnys visur, net ciuckino vaziuot negalim sako uzpustyti visai , be viksrinio traktoriaus be sansu Net is vaikystes tokios ziemos nepamenu Su vyru taip prasivaiksciojom siandien, tai sakiau raumenukai geri bus - siaubas kaip sunku per pusnis tokias brist Bet smagu
Jau maciau lrytas.lt ziniose rode, sniegas tai super duper ir tos pusnys viskas butu smagu jei dabar buciau ten bet dabar kai penktadieni planuojam lekti i lt tai net siurpuliukai eina, kad tik kelione nusisektu
QUOTE(beddable @ 2012 12 17, 13:17)
Siandien pas mus jau ir visas +7,nesuprantu as tokiu oru kai viena diena -12 o kita +7
pas mus tas pats nuo -4 iki +8 bent siandien su saulute buvo