QUOTE(lanvin @ 2012 12 04, 04:05)
Na ir tuscia cia pas mus
Aciu labai uz puslapiuka su tais piratais, jau buvau iki detaliu susideliojus kelione i brazilija ir beveik nusipirkau bilietus kai MV pradejo sakyt kad net nemeginciau pirkt, bet kai pamate kad as jau visai rimtai planuoju tai pasake kad musu kelione jau nupirkta ir kad tai turejo but mano kaledu dovana
tai va taip netyciukais isgavau ka gausiu ant svenciu,
Kaip jus zmoneles ar jau isibegejot svenciu maratone, kokios dovaneles nusimato
Prasom pasipasakojam,
Pjuste kaip sveikatele?
as jau ir pradedu mastyt kad tikrai jau reikia leliaus
vistiek planai kurie buvo numatyti nejuda o jei taip lauksim tai
Patinka ir man tas puslapiukas, tik kad aš labiau seilę pavarvinu, bet nieko, ateis šventė ir į mano kiemą. Nors aišku, iš MB tokios dovanos niekada niekada nesusilaukčiau, per daug jis nekūrybingas ir nusiteikęs prieš šventes, bet nieko, kiek reikės ir kiek galėsim pati priplanuosiu, juk jau žinojau, kokį vyrą įsimylėjau
Visai niekam neturiu nei dovanėlių, nei minčių nei pinigėlių. Šventės bus čia, tad į LT tik atvirutes siųsim, siuntinio nedėsim..
Sveikatėlė nebloga, neskaitant kad daug kas supykina ir nugarėlę vis skauda ir skauda. Liko pora savaičių iki kito scano, kada patvirtins, kad labai gražūs ir sveiki augam ir tada jau iš viso nuostabiai jausimės
Žinai, kai nematai, negali paklaust to žirniuko, tai ir nežinai, ar jam nieko netrūksta..
Aš nežinau, kiek geras mūsų pasirinktas kelias, bet manau D norėjo, kad taip būtų ir kad taip bus geriausia mums. Tad ir jūsų laikas ateis pats
Tik aš turiu tokį nusistatymą, kad kuo daugiau tuo linksmiau ir lengviau, tai yra, su vyru dviese daug geriau gyventi ir keliauti po pasauliu, nei tai reiktų daryt vienai, tad ir su pipiriuku bus dar smagiau
O jis gal ir bus ta paskata imtis didesnių ir svarbesnių tikslų
Papildyta:
QUOTE(A'kute @ 2012 12 04, 22:41)
Man dar vis didziausias galvos skausmas Vyrui dovana, gimtadienis jau si penktadieni
Aš turiu numačius malūnsparnį su distanciniu
Jis vis juokauja, kad jam jo reikia, arba parduotuvei vis užkliūna jam akis, tai sakiau specialiai nupirksiu, tegul pasidžiaugia. Kiti žaislai jau bus nebejam nuo kitų kalėdų