QUOTE(Paja @ 2006 05 02, 13:10)
Jau senokai siunčia gerieji giminaičiai, o dabar beveik metai, kai rūbelius perka pusbrolis Londone ir siunčia mums, dar vyras parveža iš komandiruočių. Paskaičiavom, kad taip ir pigiau gaunasi, ir kokybė visai kitokia, ir pasirinkimas didesnis. Žinoma, jei kažko labai prireikia, tai perku čia, bet tenka beveik visas parduotuves apvažiuoti.
Ir mes apsiprekinam UK, vyras ten labai dažnai važinėja, o ir aš pati bent porą kart per metus ten lankausi. Tikrai rūbelių kokybė visai kitokia negu pas mus, išauga sūnus, o jie beveik kaip nauji atrodo

Ir beja kainos tikrai mažesnės negu kokioj Kotrynoj
Tiesa LT dažniausiai perku tokius dalykus kaip pėdkelnes, šiltas kepures ir pirštines, avalynę, išskyrus kedukus, golfus, parengt žiemą po džemperiuku, kad kakliukas uždaresnis būtų ir pan.
QUOTE(*EDITA* @ 2006 05 05, 00:29)
Kiek žinau tikrai daug pigiau galima iš Anglijos atsiųsti. mano vyras pernai Londone dirbo, tai kiek žinau ten kažkur yra lietuvių bažnyčia, nuo kurios kokius 2 kartus (o gal ir dar dažniau) per mėn atvažiuoja žmonės (kurie užsiima šiuo verslu) ir surinkę visų tašeles ir didžiules tašes) parveža į Lietuvą. Už tikrai didelę tašią vyras mokėdavo po 10svarų, o kartais ir mažiau. Bet ta tašelė sverdavo ne 10 Kg , o turbūt gerai virš 20kg, nes man ja pakelti nelabai gaudavosi.
taigi tik reik ten esančių vietinių lietuvių pasiklausinėti iš kur veža ir manau tikrai padės.
Papildyta:
Tiesa pamiršau parašyti, kad jei labai reikia tai ir telefoniuką tų vaikinukų, kurie iš Anglijos į Lietuvą daiktus veža kažkur turiu (reik paieškoti). Tai jei reikės rašyk į až. Surasiu.
O per tuos vyrukus ir mums teko siuntinukus kelis pasiimt

Tikrai visai apsimoka kai reik kokį didelį daiktą atsivežt, kad lėktuve už viršsvorį mokėt nereiktų