Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

kai teta iš Airijos dovanų rūbelių atvežė, tai pagal vidutines kainas ten rūbeliai pigesni 10-15 lt. (megztukai, kelnytes, treningiukai ir kt.), tai manau tas 10 svarų jau ne tiek ir daug kai daug siuntiesi. vis tiek sutaupai. ir kokybė visai kita. mirksiukas.gif
jus net neisivaizduojat kaip apgaudineja parduotuves su tais savo "firminiais" drabuziais... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2006 05 02, 13:10)
Jau senokai siunčia gerieji giminaičiai, o dabar beveik metai, kai rūbelius perka pusbrolis Londone ir siunčia mums, dar vyras parveža iš komandiruočių.  Paskaičiavom, kad taip ir pigiau gaunasi, ir kokybė visai kitokia, ir pasirinkimas didesnis. Žinoma, jei kažko labai prireikia, tai perku čia, bet tenka beveik visas parduotuves apvažiuoti. doh.gif

Ir mes apsiprekinam UK, vyras ten labai dažnai važinėja, o ir aš pati bent porą kart per metus ten lankausi. Tikrai rūbelių kokybė visai kitokia negu pas mus, išauga sūnus, o jie beveik kaip nauji atrodo ax.gif Ir beja kainos tikrai mažesnės negu kokioj Kotrynoj tongue.gif
Tiesa LT dažniausiai perku tokius dalykus kaip pėdkelnes, šiltas kepures ir pirštines, avalynę, išskyrus kedukus, golfus, parengt žiemą po džemperiuku, kad kakliukas uždaresnis būtų ir pan.

QUOTE(*EDITA* @ 2006 05 05, 00:29)
Kiek žinau tikrai daug pigiau galima iš Anglijos atsiųsti. mano vyras pernai Londone dirbo, tai kiek žinau ten kažkur yra lietuvių bažnyčia, nuo kurios kokius 2 kartus (o gal ir dar dažniau) per mėn atvažiuoja žmonės (kurie užsiima šiuo verslu) ir surinkę visų tašeles ir didžiules tašes) parveža į Lietuvą. Už tikrai didelę tašią vyras mokėdavo po 10svarų, o kartais ir mažiau. Bet ta tašelė sverdavo ne 10 Kg , o turbūt gerai virš 20kg, nes man ja pakelti nelabai gaudavosi.
taigi tik reik ten esančių vietinių lietuvių pasiklausinėti iš kur veža ir manau tikrai padės.
Papildyta:
Tiesa pamiršau parašyti, kad jei labai reikia tai ir telefoniuką tų vaikinukų, kurie iš Anglijos į Lietuvą daiktus veža kažkur turiu (reik paieškoti). Tai jei reikės rašyk į až. Surasiu.

O per tuos vyrukus ir mums teko siuntinukus kelis pasiimt drinks_cheers.gif Tikrai visai apsimoka kai reik kokį didelį daiktą atsivežt, kad lėktuve už viršsvorį mokėt nereiktų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 05 06, 17:00)
ZARA -  vilniaus centre, gedimino pr. , buves vaiku pasaulis

dar atsidarys Klaipėdoje, regis "Akropolyje" mirksiukas.gif
QUOTE(vaižgantė @ 2006 05 06, 20:42)
Mano dukra aprengta labai gražiai. Beveik visi rūbai- iš dėvėtų rūbų parduotuvių.
Mūsų šeimos pajamos nėra mažos, galėčiau pirkti naujus rūbus, bet mane daugybę kartų nuvylė jų prasta kokybė...Dažniausiai rūbai gražūs iki pirmojo skalbimo.
mergaitėms... doh.gif

Kaip jums faina, kad mokat ten išsirinkti gerų rūbelių thumbup.gif Aš bandžiau porą kart-ne kas gavosi blush2.gif
QUOTE(SANTA @ 2006 05 07, 13:31)
As kaip nueinu i vaikisku prekiu parduotuve ,tai mane ten velnias turbut apseda  doh.gif ...galiu isleisti visus pinigus kiek turiu ir dar pritruksta  biggrin.gif

tikrai, ir aš taip pat,-negaliu atsisipirti vaikiškiems:geda2: Nors gerų vaikškų Lietyvoj kaip ir nėra-užsienyje tie tinklai kaip HirM, turi ir labai šaunių vaikiškų rūbelių, užsienyje tai išvis man būtų šakės-viską jaučiu išleisčiau-nebent išgelbėtų tai, kad ten pigesi vis tik rūbeliai biggrin.gif Gerai kad porą metų nekišau nosies iš Lietuvos biggrin.gif
Atsakyti
Beveik visi mano sunaus rubeliai H&M - atsiuncia drauge is Sveicarijos. Tikrai grazuciai - visi isaugti sudeti tamsiam kambariuke ir retkarciais dar perverciu, prisimenu, koks sunelis mazas buvo wub.gif
Beje, kad rubai cia pigesni, tai ne visai sutikciau. Galima rast ir pigesniu, bet yra toookiu kainu, kad tikrai negaleciau savo vaikuciui nupirkt.
Beje, del Utenos. Kalbejau su savo sese, tai ji sake, kad mama pazista viena moteriskute, kuri veza naujus rubukus is uzsienio, tai pas ja ir pavyksta nugriebt sauniu rubu mano suneliui - va ir visa paslaptis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2006 05 09, 21:55)
Beveik visi mano sunaus rubeliai H&M - atsiuncia drauge is Sveicarijos. Tikrai grazuciai - visi isaugti sudeti tamsiam kambariuke ir retkarciais dar perverciu, prisimenu, koks sunelis mazas buvo wub.gif
Beje, del Utenos. Kalbejau su savo sese, tai ji sake, kad mama pazista viena moteriskute, kuri veza naujus rubukus is uzsienio, tai pas ja ir pavyksta nugriebt sauniu rubu mano suneliui - va ir visa paslaptis mirksiukas.gif

H ir M tinklas thumbup.gif tikrai jėga vaikams thumbup.gif 4u.gif
na va matai mistika iššklaidyta biggrin.gif -na bendrai paėmus nėra Lietuvoje tokio gražumo kaip užsienyje. Prisimenu labai senai tai buvo-kai pirmą kartą užėjau į pardę regis Belgijoj-tai seilės tik ištįso-nors savų vaikų dar neturėjau-nupirkau draugėms-nesusilaikiau mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vakar buvau jūsų išgristoj Zaroj. Ir išėjau nusivylusi. Pirmiausia parduotuvės savininkų požiūriu į vaiką. Skyrius vaikams- trečiame aukšte, pačiame gale. Su savo dukra tikrai ten neičiau...Antras dalykas:už kartūninę suknelę trimetei panelei mokėti 100 Lt- tas pats, kaip išmesti pinigus į balą...Sijonukas- 45 Lt. doh.gif Rūbai tikrai ne mūsų kišenei...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 05 10, 14:50)
Vakar buvau jūsų išgristoj Zaroj. Ir išėjau nusivylusi. Pirmiausia parduotuvės savininkų požiūriu į vaiką. Skyrius vaikams- trečiame aukšte, pačiame gale.  Su savo dukra tikrai ten neičiau...Antras dalykas:už kartūninę suknelę trimetei panelei mokėti 100 Lt- tas pats, kaip išmesti pinigus į balą...Sijonukas- 45 Lt.  doh.gif Rūbai tikrai ne mūsų kišenei...

niu please nepyk jei suklaidinom doh.gif tikrai ne iš blogos valios. Na mano asmeninė nuomonė tokia, kad gražu ten, o matei kokie mažučiams leliams rūbiukai wub.gif tai iš tikro nėra tinklas vaikaams todėl ir skyrius užgrūstas toliau-juk kaip ir sakiau, tikrai ne kiekvienas gali vaikui įpirkti už tokais kainas verysad.gif aš perku dažniausiai per išpardavimus mirksiukas.gif
na bet pavyzdžiui kas yra iš pigesnių -UT -rūbeliais esu tikrai nusivylusi-nuo dėvėjimo tampa negražiais, be to tos spalvos kažkokios "lietuviškos"-neryškios, į purvinumą. argi taip norisi rengti tuos angeliukus vaikiukus wub.gif
beje vyrų skyrius irgi 3 aukšte - normalu, juk pagrindinė, tikslinė auditorija - mes, moteriškės mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 10 gegužės 2006 - 15:03
QUOTE(vaižgantė @ 2006 05 10, 14:50)
Vakar buvau jūsų išgristoj Zaroj. Ir išėjau nusivylusi. Pirmiausia parduotuvės savininkų požiūriu į vaiką. Skyrius vaikams- trečiame aukšte, pačiame gale.  Su savo dukra tikrai ten neičiau...Antras dalykas:už kartūninę suknelę trimetei panelei mokėti 100 Lt- tas pats, kaip išmesti pinigus į balą...Sijonukas- 45 Lt.  doh.gif Rūbai tikrai ne mūsų kišenei...

Grazus rubai yra brangus visur : tiek Lietuvoj, tiek uzsienyje mirksiukas.gif Tik kad ir vidutinis atlyginimas butu Lietuvoj kaip uzsienyje, tai butu is viso gerai, bet... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2006 05 10, 17:59)
Grazus rubai yra brangus visur : tiek Lietuvoj, tiek uzsienyje mirksiukas.gif  Tik kad ir vidutinis atlyginimas butu Lietuvoj kaip uzsienyje, tai butu is viso gerai, bet... verysad.gif

Na bet už kartūninę suknelę 100 Lt? Kaip sau norit...
Ir pasirinkimas ten labai mažas...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 05 10, 18:06)
Na bet už kartūninę suknelę 100 Lt? Kaip sau norit...
Ir pasirinkimas ten labai mažas...

Nebuvau Zaroj - nezinau, kokie ten rubeliai. Bet ir Airijoj be 30euru nenupirksi grazaus rubo. Pastebejau tendencija, kad Lietuvoj tiek rubu, tiek zaislu kainos tokios pat kaip uzsienyje( isvertus eurus i litus)
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2006 05 10, 18:13)
Nebuvau Zaroj - nezinau, kokie ten rubeliai. Bet ir Airijoj be 30euru nenupirksi grazaus rubo. Pastebejau tendencija, kad Lietuvoj tiek rubu, tiek zaislu kainos tokios pat kaip uzsienyje( isvertus eurus i litus)

Aš kalbu ne apie tikrai gražų, madingą rūbą, o apie kartūninę suknelę. Iš tokio kartūno pagalvių užvalkalus siuva... Moki už vardą, o ne kokybę...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 05 10, 18:20)
Aš kalbu ne apie tikrai gražų, madingą rūbą, o apie kartūninę suknelę. Iš tokio kartūno pagalvių užvalkalus siuva... Moki už vardą, o ne kokybę...

Zaroj geriausia apsiprekinti per išpardavimus. Vaikiški rūbeliai nukainuoti būna beveik per pusę. smile.gif
Atsakyti