Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

na mes irgi išleidom, bet nelabai daug smile.gif nes daug nepirkau, ypač tų visai mažiukų ax.gif bet buvo ir taip, kad išleidom ir bodžiam po 15 lt, na bet tokių nedaug turim ir visai negaila kartais, jei daiktas patinka tongue.gif o padėvėtuose nemoku ieškot, tai gerai kad turiu draugę , kuri moka biggrin.gif va jinai mum privežė kalną rūbų biggrin.gif aš tiek net nebūčiau pirkus ... nematau prasmės prisipirkt daug rūbelių naujagimiui ... jei perrengiu vieną vakarą, tai išplaunu iš karto, išdžiūna ir vėl gali rengt ax.gif

ir vistiek man geriau brangesni geri daiktai keli, nei iš padėvėtų "beveik nauji"... vistiek kažkieno dėvėti schmoll.gif
Atsakyti
Ka tik gimusiam mazyliui pirkau visus naujus rubelius.Labai daug drauge atidave savo mazyles (mano berniukas).Dabar perku ir nauju, ir devetu.Labai gaila buna kai nuperki koki faina madinga rubeli, o po keliu kartu apsivilkimo jis jau mazas buna...
Atsakyti
Mes taip pat augam devedamos kitu leliuku rubus ir tai tikrai dziugu, nes nuejus i parduotuve ir panagrinejus kainas silpna darosi. Zinoma, tenka kai ka pirkti ir patiems pvz. nesenai pirkome pizamyte 74 dydzio, tai kaina nei daug nei mazai 27 Lt. Kadangi baigiam isaugti savo kraiti, tai planuoju ir as "poniu laimeje" apsilankyti ir paieskoti rubeliu...
Atsakyti
Dažniausiai perku dėvėtų drabužėlių parduovėse, nes ten randu nemažai naujų dar su etiketėmis, be to kokybė daug geresnė nei kai kurių naujai pirktų. O svarbiausia, kad visai nebrangiai galima rasti TOKIŲ thumbup.gif grožybių.
Atsakyti
Dauguma gavau is draugiu, dali padovanojo lankytojai, bet nemazai ir pirkau bigsmile.gif siaip galejau ir nepirkt, bet kur praeisi pro tokias grozybes lotuliukas.gif Cia jau mamai labiau tie drabuzeliai rupi nei dukrytei bigsmile.gif wub.gif Vis papuost, padabint.. grozybiu daugiausiai lapatyne randu, uztat dar mazai sumoku.. Jei tokiu dalykeliu vaiku pardej pripirkt, nu neleisciau sau tiek.. liezuvis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siracusa: 28 vasario 2006 - 00:14
mano mažės beveik visi drabužėliai iš padėvėtų ax.gif .Kadangi firminių naujų pirkti negalim sau leisti unsure.gif ,o turginiai būna tikrai prastos kokybės ir po skalbimo lieka tik rūbelio prisiminimas,tai dėvėti tikras išganymas.Paieškojus galima rasti tikrai labai puikių daikčiukų thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai net neisivaizduoju kiek išleidom(niekada neskaičevau,nes tikrai nedaug lotuliukas.gif )
Naujus pirkom tik katik gimusiai.
Drauges prinešė išauktus ju vaikučiu rubeliu.
Močiutės rubelius iš padevėtu pirko.
Na ir mes ten lankomės,tikrai geru rubeliu galima rasti.
Atsakyti
QUOTE(s.saulute @ 2005 07 05, 12:22)
As savo mergytei visus drabuzelius perku padevetus, nes nauji labai brangus, o ten randu kokybiskus, geros firmos ir beveik naujus. Tiesa pirmus batukus tai nupirkau naujus, taip esu nupirkusi naujas kepurytes ir pirstinaites. Taciau visa kita perku padevetose parduotuvese

Aš irgi beveik visus rūbelius pirkau nenaujus ir tik keletą naujų. iš tikrųjų žiauriai daug kainuoja. Naujus pirkau apatinius marškinėluis, klpurytes ir pan. O viršutiniu, šliaužtu tai pripirkau tipo nenaujų, bet visi atrodo kaip nauji, kiek gi tie mažyliai panešioja 2.gif
Atsakyti
QUOTE(daliagpr @ 2006 03 04, 16:09)
Aš irgi beveik visus rūbelius pirkau nenaujus ir tik keletą naujų. iš tikrųjų žiauriai daug kainuoja. Naujus pirkau apatinius marškinėluis, klpurytes ir pan. O viršutiniu, šliaužtu tai pripirkau tipo nenaujų, bet visi atrodo kaip nauji, kiek gi tie mažyliai panešioja 2.gif

as irgi taip pat drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2006 02 21, 10:12)
na mes irgi labai sekmingai po padevetas lankomes. ten ir NEXT ir "early days" ir GAP'o kone naujus drabuzelius "susirenkam"....man kzkp nesamoninga moketi uz bodziuka 15/20 Lt. kai ji max menesi paneshioja... as nieko pries tuos lapatynus- pirma niekad neveikchiojau- dabar tenka daznai zusukt- ir susitaupo ir visai grazus rubeliai- vat batukai taip taip- turi buti geri patogus, o vaikui koks skirtumas kokiais drabuziais aprengei- ar bodziuka uz 1 ar uz 20....vis vien vienodai atpils- apseilios ar kaip kitaip sumastys uzterlioti..... 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Mes taip pat didžiąją dalį rūbelių perkam padėvėtus blush2.gif , gan dažnai net iš SM thumbup.gif , labai daug susitaupo, nes persirenginėt mėgstam oi mėgstam doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jura 22: 05 kovo 2006 - 16:09
mes ko gero daugiausia isleidom pirkdami pacius pirmuosius rubelius smile.gif ir apatinius.. o siaip labai daug drabuzeliu mums pridovanojo sveciai, ateje lankyti musu maziuko.. blush2.gif ilgam uzteks mirksiukas.gif
Atsakyti
aš taip pat perku rūbelius iš padevėtų drabužių parduotuvės.Naujus perkam tik išeiginius,be to ten tokių thumbup.gif drabužėliu galima nusipirkt,kad...o ir plaunu kasdien ir nieko..atrodo kaip nauji,nei nublunka,nei susidėvi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILGRA: 12 kovo 2006 - 18:48