Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

Nauju rubelius mes perkam turguje,ten pigiau tongue.gif
Bet dazniau perkam padevetuose parduotuvese,jie beveik nauji ten,mazai sunesioti,kai kuriu net kokybe geresne. Vistiek mazylis juos greit isauga thumbup.gif
Atsakyti
iš pradžių rūbelius pirkdavau firminėse parduotuvėse,kai čipolinas ,riki, o karta nuvažiavau į gariūnus tai ten kokių gražių rūbelių radau,ir per pus pigiau thumbup.gif taip nuostabių rūbelių radau padėvėtuose 'pasaulio rūbuose'
Atsakyti
Mes tik keleta rubeliu pirkom firminese parduotuvese,o siaip tai daznai maximoje pasiziurime kas yra.Kartais turguje perkame,bet dazniausiai padevetus perkame,nes buna be galo grazus ,nebrangus ir beveik apynauji.
Atsakyti
mums labai daug sudovanojo mano draugės nes turi kiek vyresnius vaukučius thumbup.gif dalį perkam Čipoline ar Vaikų mieste, kitą dalį devėtuose, ten tikrai galima rasti puikių rūbų. Juk tie mažiukai taip greit auga. Va, atrodo pripirkau vsią krūvą, o už savaitės kitos jau bus maži ir teks atnaujinti garderobą doh.gif
Atsakyti
Aha, "padėvėtuose rūbuose" ir aš savo mažiui randu kokybiškų ir dažniausiai visai nedėvėtų rūbelių ax.gif Iš parduotuvės ar turgaus perku kepures, kojines, batukus, apatinukus.
Atsakyti
As irgi daugiausiai rubeliu perku padevetuose ax.gif Netoli manes yra viena labai nebloga devetu rubeliu perduotuve thumbup.gif ir salia yra dar krintanciu kainu parduotuve bigsmile.gif Tai sulaukiu kol visos prekes po 1lt buna, tai tada einu lialiui drabuziu ieskot blush2.gif Na nors negaila tada buna kai isauga atideti kitam kokiam leliukui thumbup.gif

Siaip girdejau Anglijoj yra toks mamyciu klubas, kur veikia mainu programa. smile.gif visos mamytes sunesa nereikalingus vaikuciu drabuzius ir kokius reikia pasiima... Ir visa tai zinoma nemokamai mirksiukas.gif

Galetu ir pas mus Lietuvelei kas nors panasaus buti bigsmile.gif Butu tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
O mums labai pasiseke. ax.gif Mes su keliom mamytem dalinames drabuzeliais. good.gif O jeigu perkam tai tik pedkelnes ir "bodikus". mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes dabar irgi drabužėlius perkame daugiau padėvėtų drabužių parduotuvėse.Iš pradžių pirkau Korlėjos,bet pastebėjau,kad mano mažiui šliaužtai per maži-klynas palei kelius ir jam kojom maskatuotis trukdo,be to jis labai greit viską išauga.Dažnai randu tokių rūbelių,kurie labai mažai nešioti,geros kokybės.O naujus pirkti brangu,kuo didesnis-tuo brangiau.Manau,kad naujus pirksiu apatinius,kojines ir batus.O drabužius vis vien labai greit išterlios,susiplėšys,tai nebus taip gaila ir išmesti.Dar pusseserė atsiunčia iš Amerikos dovanų.
Atsakyti
QUOTE(Violetukas @ 2005 07 05, 14:06)
O aš noriu paskųsti Bartex batus - rudenį iš naujos kolekcijos nupirkom žieminius batus - visada žiūriu, kad būtų odiniai, su natūraliu kailiu - tokius ir pirkom. Bet kokybė siaubinga - pagal dydį gal dar tiktų nešioti ir kitą žiemą, bet batai leidžia vandenį (perėjus per sniegą vaiko kojos būna šlaput šlaputėlės) o ir atrodo klaikiai (ir taip po vieno sezono). O sumokėjom kiek pamenu 239 Lt. Kaip vaikui, manau, pakankamai (tiesa jos kojos 39 dydis). Tai žiemos pabaigoje teko naujus dar vienus (ne Barteko) pirkti - juk nevaikšios vaikas šlapiom kojom ligos ieškodamas. Daugiau šios firmos batų tikrai nepirksiu, nes su tokia savo kokybe pagal kainą jie per brangūs.

Gal jum papuole brokuoti g.gif As savo sunui jau keleta metu perku Bartek,nepakartojamai patogus ir tikrai nei vieni neleido vandens thumbup.gif Siemet ir dukriukui pirmuosius Bart.pirkom wub.gif Zinoma,greitai isauga,kita sezona reikia kitu verysad.gif bet puse,ar trecdali kainos galima atsimti,parduodant maziasniam vaikiukui 4u.gif

Atsakyti
O man labai gaila,kad cia Kaune,nieko gero nupirkti negali verysad.gif
Kainos zveriskos,o pasirinkimo jokio schmoll.gif
3metai gyvenam Londone,tai ten tai gozybiu thumbup.gif
Kai laukiausi,tai po tris valandas praleisdavau vaiku parduotuvese blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Perku rubus sunui is padevetu rubu parduotuviu. Beje ir seimyna aprengiu is ten pirkais rubais. Rubai buna mazai nesioti, kartais net su etiketemis thumbup.gif .
Atsakyti
Labai daug drabuzeliu turime is vaikisku parduotuviu,yra padovanuotu ir is Maxsimos bei Rimi,Norfos,labai daug pridovanuotu turime thumbup.gif O siaip ziemos pradzioje buvau gariunose,tai ten tokiu graziu drabuzeliu maciau!!! thumbup.gif yra daug sliauztinuku atveztu is baltarusijos,kainos labai zemos,ir kokybe nebloga!ir daug yra tveztu is lenkijos megstuku,kelnyciu,lygiai tokiu paciu drabuziu maciau kaip Vaiku madoje ir Vaikutije,o kainos dvigubai zemesnes!!! thumbup.gif tai kai atsils vaziuosim apsipirkti!!! thumbup.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti