Buvau pagaliau siandien sian bei ten.
Paciupinejau Selecta ciuzinukus, turbut nesuksiu sau galvos ir imsiu ji vaikam. Tik reikia lova surinkt, ir pamatuot koki imt 12 ar 10.
O sau greiciausiai imsiu spyruoklini. Na nzn, kazkaip uz mano kaina 2000, poliuretaniniai pasirode nekaip.Liaudiskai tariant "paralonas" ir tiek.Psichologinis momentas matyt, negaliu persilauzti
O 4000lt negaliu moket, todel net neziurejau i tokius. Beto siaip kur garantija, kad po kokiu 10 metu, nepadarys tyrimus, ir nepaskelbs, kad koks viskoelastas sukelia vezi ar pan. Na kaip kad su teflonu gavosi, pradzioj visi alpo, o dabar jau keramika ant bangos. Tai siuo atzvilgiu, kazkaip spyruokles labiau laiko ishbandytas reikalas.
Ciupinejau Lono ciuzinius
Na...nieko negaliu pasakyt, nei nepatiko, nei patiko.Tiesiog paciupinejau, kadangi buvo idomu susipazint is arti, ir nuejau. Bet dvejuose vietose ciupinejau tik pavizdelius, tai krito i akis, kad pavizdukai Lono netvarkingai padaryti.Kruopstumo nulis. Tas irgi atbaide. Nes jei jau pavyzdeli kazkas tingi padaryt normaliai, o kazkas (jei aisku yra kokybes kontrole) praleidzia, tai vel gi kyla abejoniu, kokie gu ciuziniai yra viduj.Miego centre labai krito i akis kreivas sleivas spyruoklinio ciuzinio gabalas
Salia vokietuku atrode apgailetinai
Gal kazkam tai pasirodys smulkmena, bet man tokie dalykai labai rezia aki, ir kelia abejoniu
Belenkokie pavyzdeliai, demes viduj, ir tai tik per kelias dienas forume.Nzn.Nedarau antireklamos, tiesiog tai mano pastebejimai.Lonui tikrai yra kur tobuleti.Ir manau reikia pradeti nuo tokiu smulkmenu,kurios neleidzia rimtai ziureti i ciuzini.Gal jie ir geri, patogus ir t.t.Bet, juk koks bebutu skanus patiekalas, mes juk norim, kad ji pateiktu graziai, ar ne
?
Lateksiniai ishvis nepatiko. Lateksas man labai nemaloni kaip medziaga.Nenoriu ant tokios miegot
Jei dar nevargot, tai susiaurinau pageidavimus.Galit rekomenduot spyruoklini ciuzini, kad butu su HR poliuretanu,kad butu anatomines zonos ir kaina butu iki 2000 lt. Ir taip pat spyruoklini kad kaina butu iki 1500lt. Aciu.P.S. Kad sutaupyti Lono laika, galit Lono produkcijos nesiulyti