Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 17

QUOTE(skrobliukė @ 2012 10 05, 22:05)
Sakykite,jei aš miegu tik ant pilvo, ar tai lemia čiužinio pasirinkimą? Vis dar renkuosi.....

Miegojimas ant pilvo dažniausiai išsivysto nuo per kietų čiužinių.
Jeigu norite nekenkti sau, tada atėjo laikas rinktis tinkamesnius-minkštesnius čiužinius.
Vienas iš labai gerų pereinamų čiužinių modelių šiais atvejais yra Swiss Magic.
Atsakyti
gerai, kad pastebėjote. Sumaišyta keliant. Dabar pamačiau. Ks priklauso prie hr perkelsim.
Atsakyti
Sveiki,
1. esame is Siauliu
2. Reikalingas ciuzinys 180x200 (del aukscio reiktu patarimo), lovos ismatavimai Aukštis: 1200 mm; Plotis/Gylis:2030 mm; Ilgis: 2180 mm
3. 164/53 ir 190/110
4. siuo metu miegame ant sofos su miegamu mechanizmu
5. 1000-2000 Lt.
6. Man tinka vidutimio kietumo, taciau vyras turi problemu su stuburu - pasislinke diskai, tad ko gero reiketu kietesnio ciuzinio?
7. Mano pageidavimas miegoti siltai, taciau vyras zinoma prakaituoja..
8. Namuose nera dregna.
9. Ciuzinys bus dedamas ant groteliu
10. Vyrui skauda nugara.
P.S. Pageidaujame, jog butu skalbiamas uzvalkaliukas.
Atsakyti
QUOTE(SSerena @ 2012 10 06, 13:17)
Sveiki,
1. esame is Siauliu
2. Reikalingas ciuzinys 180x200 (del aukscio reiktu patarimo), lovos ismatavimai Aukštis: 1200 mm; Plotis/Gylis:2030 mm; Ilgis: 2180 mm
3. 164/53 ir 190/110
5. 1000-2000 Lt.
6. Man tinka vidutimio kietumo, taciau vyras turi problemu su stuburu - pasislinke diskai, tad ko gero reiketu kietesnio ciuzinio?
8. Namuose nera dregna.
10. Vyrui skauda nugara.

Kadangi vyras turi problemų su stuburo diskais, reikalinga kietesnė atrama, kad dirbtų stuburo ir dubens raumenys ir neleistų diskams toliau slinktis.
Vidutinio kietumo, su gera oro ventiliacija, skalbiamu ir nusegamu per 4 kraštines (viršus/apačia atskirai) užvalkalu, yra TYLA***.
Be to jis tiks ir Jums, kadangi viršutinis sluoksnis-nusegamas užtrauktuku lateksinis antčiužinis, šiek tiek minkštesnis.
Čiužinio kietumą galėsite reguliuoti patys, apversdami patį branduolį užvalkale (kietesnė/minkštesnė pusės).
Rasite PC MIGDOLAS, Gumbinės g.33C arba Tilžės g.116a., IIa., BALDŲ MIŠKAS.
Beje, lovos aukštis 1,2m, tikrai? Ar čia su galvūgaliu? Kiek paties rėmo aukštis?
Papildyta:
QUOTE(skrobliukė @ 2012 10 05, 21:05)
Sakykite,jei aš miegu tik ant pilvo, ar tai lemia čiužinio pasirinkimą? Vis dar renkuosi.....

Čiužinio pasirinkimo jūsų miegojimo įprotis visiškai turėtų neįtakoti, nes po to lygiai taip pat įprasite prie naujo gaminio, tik bus adaptacinis periodas. Kiek? Niekas nežino.. smile.gif
Savaitė, mėnesis, du...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lonas: 06 spalio 2012 - 16:25
QUOTE(amber7 @ 2012 10 06, 00:19)
Labas vakaras, siandien pagaliau uzsisakeme ciuzini Famous KS 185 (Fey & Co), rinkausi tarp sio ir Elegance MDI 85. Bet dabar dar skaitinedama radau stai ka (is puslapio www.feyco-ciuziniai.lt)

"Išskiriamos trys putų poliuretano čiužinių rūšys:
- KS, Aero-Cell, Conta-Flex, Komfort-schaum = VB putų poliuretano čiužiniai;
- MDI, TDI, Conta-Premium = HR putų poliuretano čiužiniai;
- VISCO = Viskoelastinis putų poliuretanas.

Skirtumas tame, kad šių rūšių čiužiniai skirtingo oro pralaidumo ir skirtingas jų tarnavimo laikas. VB arba paprastas putų poliuretanas prastai praleidžia orą. Šiais laikais VB putų poliuretanas naudojamas čiužinio gamyboje nebent tada, kai norima sutaupyti ir pasiūlyti čiužinį kuo mažesne kaina"
Gal kas pasakytu, ar raides KS ciuzinio pavadinime nurodo poliuretano rusi? Kokios rusies poliuretanas siame ciuzinuke?

Famous KS 185 yra is TDI putu poliuretano.

Aero Cell - yra HR putu poliuretanas, del teisybes, pempe1, reiketu paprasyti istaisyti ir sia klaida.
Papildyta:
QUOTE(skrobliukė @ 2012 10 05, 22:05)

Ant naujo ciuzinio greiaciausiai miegosite kita poza, nes ant pilvo dazniausiai miega tie, kas guli ant kietu ciuziniu. Todel sunku atsakyti i Jusu klausima.
Papildyta:
QUOTE(SSerena @ 2012 10 06, 14:17)
Sveiki,
1. esame is Siauliu
3. 164/53 ir 190/110
5. 1000-2000 Lt.
8. Namuose nera dregna.
10. Vyrui skauda nugara.

Sios kainos ribose greiciausia Jus apsistosite ties kiseniniu spyruokliu ciuziniu, ant ju nebus karsta ir jie sukuria pakankamai stabilia atrama stuburui.
Pasidomekite Royal star ciuziniu, jis tinka ivariems svoriams, bus ne per kietas Jums, bet tinkamas ir Jusu vyrui. Issibandyti galite Tilzeje, pas Baldu Goju.
Atsakyti
Papildyta:
[size=1][/size]
Paprastai yra rekomenduotina čiužinį bent trečdaliu įleisti į lovą, ypač spyruoklinį.
Padėtas ant grotelių ir neįleistas čiužinys neturėtų slankioti miegant.
[/quote]

Dėkui už atsakymą. Bet gal galėtumėt detaliau paaiškinti, nes vis tiek nesupratau:) Jei čiužinys neslankios, tai kodėl jį rekomenduojama įleisti į lovą, juolab trečdaliu, kas yra nemažai? Ir kodėl tai svarbu ypač spyruokliniams čiužiniams? O kaip kitiems? O kaip kontinentinės lovos, kur čiužinys tiesiog uždedamas, ir dažniausiai būna spyruoklinis (bent jau mano matyti tokie buvo)?
Atsakyti
QUOTE(krakadiabla @ 2012 10 06, 20:14)
Dėkui už atsakymą.  Bet gal galėtumėt detaliau paaiškinti, nes vis tiek nesupratau:) Jei čiužinys neslankios, tai kodėl jį rekomenduojama įleisti į lovą, juolab trečdaliu, kas yra nemažai? Ir kodėl tai svarbu ypač spyruokliniams čiužiniams? O kaip kitiems? O kaip kontinentinės lovos, kur čiužinys tiesiog uždedamas, ir dažniausiai būna spyruoklinis (bent jau mano matyti tokie buvo)?

Ciuzinys nebutinai turi buti ileistas i lova. Kuo sunkesnis ciuzinys, tuo stabiliau jis guli nesislankiodamas ant padeto pagrindo. Bet... ->
Continental lovos atveju ciuzinys dedasi ant "ciuzinio", t.y., audinys lieciasi su audiniu, todel virsutinis ciuzinys, jei audiniai yra ne slidus, tikrai stabiliai tarsi prilimpa prie pagrindo.
Jei ciuzini desite ant plokstes, lenteliu ant groteliu ir nebus jokio ciuzinio isileidimo i rema, tada ciuzinys greiciausiai slidines pagrindo pavirsiumi, kas tikrai nera patogu,
todel ir rekomenduojame, kad ciuzinys bent jau minimaliai, apie 3 cm isileistu i lovos remo vidu.
Atsakyti
Buvau pagaliau siandien sian bei ten.
Paciupinejau Selecta ciuzinukus, turbut nesuksiu sau galvos ir imsiu ji vaikam. Tik reikia lova surinkt, ir pamatuot koki imt 12 ar 10.

O sau greiciausiai imsiu spyruoklini. Na nzn, kazkaip uz mano kaina 2000, poliuretaniniai pasirode nekaip.Liaudiskai tariant "paralonas" ir tiek.Psichologinis momentas matyt, negaliu persilauzti blush2.gif O 4000lt negaliu moket, todel net neziurejau i tokius. Beto siaip kur garantija, kad po kokiu 10 metu, nepadarys tyrimus, ir nepaskelbs, kad koks viskoelastas sukelia vezi ar pan. Na kaip kad su teflonu gavosi, pradzioj visi alpo, o dabar jau keramika ant bangos. Tai siuo atzvilgiu, kazkaip spyruokles labiau laiko ishbandytas reikalas.

Ciupinejau Lono ciuzinius g.gif Na...nieko negaliu pasakyt, nei nepatiko, nei patiko.Tiesiog paciupinejau, kadangi buvo idomu susipazint is arti, ir nuejau. Bet dvejuose vietose ciupinejau tik pavizdelius, tai krito i akis, kad pavizdukai Lono netvarkingai padaryti.Kruopstumo nulis. Tas irgi atbaide. Nes jei jau pavyzdeli kazkas tingi padaryt normaliai, o kazkas (jei aisku yra kokybes kontrole) praleidzia, tai vel gi kyla abejoniu, kokie gu ciuziniai yra viduj.Miego centre labai krito i akis kreivas sleivas spyruoklinio ciuzinio gabalas unsure.gif Salia vokietuku atrode apgailetinai verysad.gif Gal kazkam tai pasirodys smulkmena, bet man tokie dalykai labai rezia aki, ir kelia abejoniu unsure.gif Belenkokie pavyzdeliai, demes viduj, ir tai tik per kelias dienas forume.Nzn.Nedarau antireklamos, tiesiog tai mano pastebejimai.Lonui tikrai yra kur tobuleti.Ir manau reikia pradeti nuo tokiu smulkmenu,kurios neleidzia rimtai ziureti i ciuzini.Gal jie ir geri, patogus ir t.t.Bet, juk koks bebutu skanus patiekalas, mes juk norim, kad ji pateiktu graziai, ar ne wink.gif ?

Lateksiniai ishvis nepatiko. Lateksas man labai nemaloni kaip medziaga.Nenoriu ant tokios miegot schmoll.gif

Jei dar nevargot, tai susiaurinau pageidavimus.Galit rekomenduot spyruoklini ciuzini, kad butu su HR poliuretanu,kad butu anatomines zonos ir kaina butu iki 2000 lt. Ir taip pat spyruoklini kad kaina butu iki 1500lt. Aciu.

P.S. Kad sutaupyti Lono laika, galit Lono produkcijos nesiulyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 06 spalio 2012 - 21:20
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 10 06, 22:13)
1. Buvau pagaliau siandien sian bei ten.
Paciupinejau Selecta ciuzinukus, turbut nesuksiu sau galvos ir imsiu ji vaikam. Tik reikia lova surinkt, ir pamatuot koki imt 12 ar 10.

2. O sau greiciausiai imsiu spyruoklini. Na nzn, kazkaip uz mano kaina 2000, poliuretaniniai pasirode nekaip.Liaudiskai tariant "paralonas" ir tiek.Psichologinis momentas matyt, negaliu persilauzti blush2.gif O 4000lt negaliu moket, todel net neziurejau i tokius. Beto siaip kur garantija, kad po kokiu 10 metu, nepadarys tyrimus, ir nepaskelbs, kad koks viskoelastas sukelia vezi ar pan. Na kaip kad su teflonu gavosi, pradzioj visi alpo, o dabar jau keramika ant bangos. Tai siuo atzvilgiu, kazkaip spyruokles labiau laiko ishbandytas reikalas.

3. Lateksiniai ishvis nepatiko. Lateksas man labai nemaloni kaip medziaga.Nenoriu ant tokios miegot  schmoll.gif

4. Jei dar nevargot, tai susiaurinau pageidavimus.Galit rekomenduot spyruoklini ciuzini, kad butu su HR poliuretanu,kad butu anatomines zonos ir kaina butu iki 2000 lt. Ir taip pat spyruoklini kad kaina butu iki 1500lt. Aciu.

1. Vaikams Premier Plus geras iš nebrangių dėl savo oro cirkuliacijos galimybių .

2. Gryžtame į akmens amžių. Priimkite domėn, kad virš spyruoklių tas pats porolonas, tik ten jo 2-4cm ir viduje metalas, visokie elektromagnetiniai laukai(yra tokių kuriems tai svarbu), daug klijų ir dulkių. Poliuretanams jau virš 70 metų, o naujai kartai, kurioje uždrausta naudoti gyvsidabrį 40 metų. Beje priimkite domėn, kad nei spyruoklės, nei lateksas nėra gavę 1-os klasės ženklo, kuris tinka net kūdikiams, o porolonai kažkaip gavo. Jeigu imti spyruokles laiko išbandytas, tada virš jų reikia dėti ne porolonus, o vilnas, pakulas, šiaudus, jūržoles ir panašius gyvunėlių mėgstamus dalykus. Anatominės zonos kokybiškai padarytos spyruokliniuose čiužiniuose prasideda nuo 10000Lt, iki tol tik reklama, ir didokos galimybės išgulėti duobes mikštesnėse vietose esant didesniems svoriams per 4-6 metus. Kodėl Gemega atsisakė anatominių zonų savo kolekcijoje?

3. Guma lieka guma, nors šiaip elastingumas geras ir ilgą laiką tai buvo patogiausias ir vienintelis tokio lygio paminkštinimas.

4. Primator bio-ex tiktų pagal reikalavimus, kaip ir Amerika ar Gemegos Amadeo Eucatherm C5.
Atsakyti
Aciu, Zoran, uzsirasiau.
Dabar del groteliu. Konsultante paklause kokios groteles pas mane.Groteles pas mus lentutes ir tiek sukaltos.Kaip minejau uzsakinejom lova pas amatininka, tai gavosi lovos vidurys padalintas is ilgio lentute. O jau nuo juos i sonus eina groteles. Tai konsultante, pasake, kad su tokiomis kietomis grotelemis, mums tinka tik spyruokliniai ciuziniai. Ar tai tiesa?
Groteliu tikrai tikrai nekeisiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 07 spalio 2012 - 09:12
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 10 07, 10:11)
Aciu, Zoran, uzsirasiau.
Dabar del groteliu. Konsultante paklause kokios groteles pas mane.Groteles pas mus lentutes ir tiek sukaltos.Kaip minejau uzsakinejom lova pas amatininka, tai gavosi lovos vidurys padalintas is ilgio lentute. O jau nuo juos i sonus eina groteles. Tai konsultante, pasake, kad su tokiomis kietomis grotelemis, mums tinka tik spyruokliniai ciuziniai. Ar tai tiesa?
Groteliu tikrai tikrai nekeisiu  schmoll.gif

Pas jus lentos, iki grotelių jom kaip iki mėnulio, jos neatlieka amortizacinių funkcijų, o tai reiškia :
1. Čiužinys tarnaus trumpiau iki 30%, nes nesidalina apkrovų su grotelėmis;
2. Čiužinys bus kietesnis ir mažiau patogus nei buvo suplanuotas gamintojo;
3. Čiužinio anatominės-prisitaikymo savybės dirbs iki 40% mažiau efektyviai, todėl nusipirkus rimtesnį anatominį čiužinį neišnaudosite jo savybių pilnai ir nesužinosite ką jis iš tikrųjų gali.

Pirkti anatominį čiužinį be rimtesnių grotelių yra tas pats, kas pirkti Porshe ir dėtis dujas į ją.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2012 10 07, 11:49)
Pas jus lentos, iki grotelių jom kaip iki mėnulio, jos neatlieka amortizacinių funkcijų, o tai reiškia :
1. Čiužinys tarnaus trumpiau iki 30%, nes nesidalina apkrovų su grotelėmis;
2. Čiužinys bus kietesnis ir mažiau patogus nei buvo suplanuotas gamintojo;
3. Čiužinio anatominės-prisitaikymo savybės dirbs iki 40% mažiau efektyviai, todėl nusipirkus rimtesnį anatominį čiužinį neišnaudosite jo savybių pilnai ir nesužinosite ką jis iš tikrųjų gali.

Pirkti anatominį čiužinį be rimtesnių grotelių yra tas pats, kas pirkti Porshe ir dėtis dujas į ją.

Tai ant tokiu groteliu man joks ciuzinys netinka? O spyruoklinis?

P.S. Idomu kiek LT bimbalu vazineja ant duju biggrin.gif Statistika ishgasdintu ane cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 07 spalio 2012 - 17:12