QUOTE(Dalmana @ 2012 10 04, 17:39)
Sveikos, brangiosios čiužinių mylėtojos!
Jau buvau bepraradęs viltį įgyvendinti seną svajonę- miegoti Continental tipo lovoje, bet atradau Jūsų forumą ir viltis atgimė, jei tik Jūs padėsite
Trumpai istorija yra tokia: užsisakėme lovos karkasą ir įsigijome čiužinių komplektą iš Sleepwell įmonės. Kažkas panašaus:
http://miegocentras....l...ntal&page=1
Iš pradžių viskas buvo nuostabu, bet po kelių mėnesių pastebėjau, kad mūsų čiužiniai išsigulėjo, nors vartėme ir prižiūrėjome juos kaip priklauso. Kreipėmės į firmos atstovą ir jis nudirbo titanišką darbą bandydamas mums padėti- keitė čiužinius ir kušetes. Bet, deja problemos nepavyko išspręsti ir Sleepwellas (iš tiesų nuostabi kompanija, jautriai reaguojanti į pirkėją) grąžina pinigus. Pinigų man nereikia- reikia čiužinių
Gal galite patarti kokius ir kur čiužinius pirkti. Esu 115 kg svorio, žmona nesisako, bet įtariu, kad ji sveria ~70
Ieškau 180*200 cm minkštų čiužinių Continental tipo lovai, jie dėsis į karkasą. Ką galėtumėte rekomenduoti? Padėkite, please!
Nelabai supratau,
bedos buvo su ciuziniu (vartomas ciuzinys, miegamas is abieju pusiu) ar su ciuziniu ant medinio remo (prie pastarojo galima prisukti kojeles)?
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2012 10 04, 14:40)
Niekur nereklamuota(ko labiausiai nepasitikiu jomis)SLEEP STUDYciuzinys kurio nereikia vartyti,nes patikekit vienai vartyti toki vos ne 30kg.kas kiek laiko nei noriu nei galiu ir su antciuziniu.Viskas tik ispustas burbulas,o sudetimi nieko nesiskyria nuo reklamuojamu ir kaina ir kokybe atitiko mano poreikius.Isiterpiau i maziau nei 2000lt. maniau,kad teks pakloti daugiau uz reklamuojamus,tai ir tiek
Vartyt gal ir nereikia, teisingiau nelabai galima, nes kita puse nemiegama, bet laikas nuo laiko apsukite (ten kur dedasi peciai, ta puse apsukite ten, kur anksciau dejote kojas). Geriau ir tolygiau nesiosis sitaip.
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 10 04, 12:49)
Tai kad sveciuose miegojau ant to dormeo.
Pasiteiraukit pas ciuzinio savininkus, gal jie del Jusu atliktu si rekomenduojama testuka
arba padarykite tai (per nosinaite
) parduotuveje, nemanau, kad pardavejai Jums neleis to padaryti...
QUOTE(skrobliukė @ 2012 10 04, 09:48)
Ačiū Lonui ir sapniukui už rekomendacijas. Gal bus daugiau? Kažkaip kainų iki 1500 norimų matmenų 180x200 nelabai koks pasirinkimas........ Pusę nakties skaičiau apie čiužinius,tai visai susibalamutinau. Jei pas mane drėgnoka namie, tai netinka spyruokliniai, ar kažką ne taip supratau? Ir jei esam linkę prakaituoti, tai geriausia HR poliuretanas, ane. Ar kažką keičia, jei lovą galvojam imti su patalynės dėže didele didele, ant kurios yra grotelės. Ar geriau dėl ventiliacijos atsisakyti tokio gėrio kaip patalynės dėžė?
Dar Royal Star ciuzinys man labai patinka, jis 180x200 kainuoja virs 1600 litu, bet pvz. pas Selene puslapyje jis yra itrauktas i ispardavimu sarasa (yra matau ir daugiau tokio ismatavimo ciuziniu), matyt turi sandelyje ir gali parduoti su nuolaida. Pasidomekite, gal ka ir geriau uz si ciuzini, nurodytos kainos remuose, jie Jums gali pasiulyti.