Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 17

Sveiki.Man iskilo klausimas.Ar gali but kad nuo viskoelasto,kalbu vel apie dormeo imemory silver,buvo karsta miegoti? Na susidare toks siltnamio efektas po kaldra. Bandziau kaltinti tai pukine kaldra.Pamaniau kad ji nevykusi. Bet as kiek esu pakeitusi pukiniu kaldru,nes nuo vaikystes ziema, vasara miegu po jomis. Ir nesvarbu ant ko, ar ant sofkes pas mama, ar ant spyruoklinio, ar ant pripuciamo palapinej. Bet niekur nejutau kad butu tvanku. Nors tuo metu ir nebuvo baisiai karsta.Miegu po pukine ir prie +30, na tai tiesiog iprotis. Tai gi dabar renkuosi vel nauja pukine, todel pradejau galvot, gal ten ne pukine kaldra buvo kalta, del to dushnumo, o visgi viskoelastas? Taigi gal vertetu tada ir ciuzinio su viskoelastu atsisakyti, o rinktis kazko kitka rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2012 10 04, 10:02)

Visoms tikrai dėkoju už praverstus patarimus. mirksiukas.gif

Tai koki ishsirinkot? Kiek mokejot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 04 spalio 2012 - 11:13
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 10 04, 11:18)
Sveiki.Man iskilo klausimas.Ar gali but kad nuo viskoelasto,kalbu vel apie dormeo imemory silver,buvo karsta miegoti? Na susidare toks siltnamio efektas po kaldra. Bandziau kaltinti tai pukine kaldra.Pamaniau kad ji nevykusi. Bet as kiek esu pakeitusi pukiniu kaldru,nes nuo vaikystes ziema, vasara miegu po jomis. Ir nesvarbu ant ko, ar ant sofkes pas mama, ar ant spyruoklinio, ar ant pripuciamo palapinej. Bet niekur nejutau kad butu tvanku. Nors tuo metu ir nebuvo baisiai karsta.Miegu po pukine ir prie +30, na tai tiesiog iprotis. Tai gi dabar renkuosi vel nauja pukine, todel pradejau galvot, gal ten ne pukine kaldra buvo kalta, del to dushnumo, o visgi viskoelastas? Taigi gal vertetu tada ir ciuzinio su viskoelastu atsisakyti, o rinktis kazko kitka  rolleyes.gif
Papildyta:

Jūs padarykite testą namie:
prasekite užvalkalą ir papūskite į poroloną, viskoelastą.
Jei oras praeis kiaurai- medžiagos atvirų porų, jei oras eina atgal- uždarų porų (vadinasi, dėl to galimai karšta).
Atsakyti
QUOTE(Lonas @ 2012 10 04, 12:27)
[size=1][/size]

Jūs padarykite testą namie:
prasekite užvalkalą ir papūskite į poroloną, viskoelastą.
Jei oras praeis kiaurai- medžiagos atvirų porų, jei oras eina atgal- uždarų porų (vadinasi, dėl to galimai karšta).

Tai kad sveciuose miegojau ant to dormeo.
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 10 04, 11:18)
Sveiki.Man iskilo klausimas.Ar gali but kad nuo viskoelasto,kalbu vel apie dormeo imemory silver,buvo karsta miegoti? Na susidare toks siltnamio efektas po kaldra. Bandziau kaltinti tai pukine kaldra.Pamaniau kad ji nevykusi. Bet as kiek esu pakeitusi pukiniu kaldru,nes nuo vaikystes ziema, vasara miegu po jomis. Ir nesvarbu ant ko, ar ant sofkes pas mama, ar ant spyruoklinio, ar ant pripuciamo palapinej. Bet niekur nejutau kad butu tvanku. Nors tuo metu ir nebuvo baisiai karsta.Miegu po pukine ir prie +30, na tai tiesiog iprotis. Tai gi dabar renkuosi vel nauja pukine, todel pradejau galvot, gal ten ne pukine kaldra buvo kalta, del to dushnumo, o visgi viskoelastas? Taigi gal vertetu tada ir ciuzinio su viskoelastu atsisakyti, o rinktis kazko kitka  rolleyes.gif
Papildyta:

Niekur nereklamuota(ko labiausiai nepasitikiu jomis)SLEEP STUDYciuzinys kurio nereikia vartyti,nes patikekit vienai vartyti toki vos ne 30kg.kas kiek laiko nei noriu nei galiu ir su antciuziniu.Viskas tik ispustas burbulas,o sudetimi nieko nesiskyria nuo reklamuojamu ir kaina ir kokybe atitiko mano poreikius.Isiterpiau i maziau nei 2000lt. maniau,kad teks pakloti daugiau uz reklamuojamus,tai ir tiek biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, brangiosios čiužinių mylėtojos!

Jau buvau bepraradęs viltį įgyvendinti seną svajonę- miegoti Continental tipo lovoje, bet atradau Jūsų forumą ir viltis atgimė, jei tik Jūs padėsite smile.gif

Trumpai istorija yra tokia: užsisakėme lovos karkasą ir įsigijome čiužinių komplektą iš Sleepwell įmonės. Kažkas panašaus: http://miegocentras....l...ntal&page=1

Iš pradžių viskas buvo nuostabu, bet po kelių mėnesių pastebėjau, kad mūsų čiužiniai išsigulėjo, nors vartėme ir prižiūrėjome juos kaip priklauso. Kreipėmės į firmos atstovą ir jis nudirbo titanišką darbą bandydamas mums padėti- keitė čiužinius ir kušetes. Bet, deja problemos nepavyko išspręsti ir Sleepwellas (iš tiesų nuostabi kompanija, jautriai reaguojanti į pirkėją) grąžina pinigus. Pinigų man nereikia- reikia čiužiniųsad.gif

Gal galite patarti kokius ir kur čiužinius pirkti. Esu 115 kg svorio, žmona nesisako, bet įtariu, kad ji sveria ~70 smile.gif Ieškau 180*200 cm minkštų čiužinių Continental tipo lovai, jie dėsis į karkasą. Ką galėtumėte rekomenduoti? Padėkite, please!

Atsakyti
QUOTE(Dalmana @ 2012 10 04, 16:39)
Jau buvau bepraradęs viltį įgyvendinti seną svajonę- miegoti Continental tipo lovoje, bet atradau Jūsų forumą ir viltis atgimė, jei tik Jūs padėsite smile.gif

Trumpai istorija yra tokia: užsisakėme lovos karkasą ir įsigijome čiužinių komplektą iš Sleepwell įmonės. Kažkas panašaus: http://miegocentras....l...ntal&page=1

Iš pradžių viskas buvo nuostabu, bet po kelių mėnesių pastebėjau, kad mūsų čiužiniai išsigulėjo, nors vartėme ir prižiūrėjome juos kaip priklauso. Kreipėmės į firmos atstovą ir jis nudirbo titanišką darbą bandydamas mums padėti- keitė čiužinius ir kušetes. Bet, deja problemos nepavyko išspręsti ir Sleepwellas (iš tiesų nuostabi kompanija, jautriai reaguojanti į pirkėją) grąžina pinigus. Pinigų man nereikia- reikia čiužiniųsad.gif

Gal galite patarti kokius ir kur čiužinius pirkti. Esu 115 kg svorio, žmona nesisako, bet įtariu, kad ji sveria ~70 smile.gif  Ieškau 180*200 cm minkštų čiužinių Continental tipo lovai, jie dėsis į karkasą. Ką galėtumėte rekomenduoti? Padėkite, please!

Labai buvau susizavejusi SLEEPWELL ciuzinuku,bet pamacius ir pagulejus nelipo man kazko sirdis pire jo,nors si menesi su 20%akcija jie parduodami bet matyt moteriska nuojauta kuzdejo,nepatinka-neimk ir cia tau ... doh.gif Kaip tik jusu komentaras,o tokieeee... pinigai ismesti i bala.
VAt tau ir zinomos firmos produktas,bando paskui atitaisyti klaida,tik ar ja imanoma atitaisyti jei produkcija ne tokia ir puiki kaip aprasoma blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalmana @ 2012 10 04, 17:39)
Sveikos, brangiosios čiužinių mylėtojos!

Gal galite patarti kokius ir kur čiužinius pirkti. Esu 115 kg svorio, žmona nesisako, bet įtariu, kad ji sveria ~70 smile.gif  Ieškau 180*200 cm minkštų čiužinių Continental tipo lovai, jie dėsis į karkasą. Ką galėtumėte rekomenduoti? Padėkite, please!

Nelabai supratau,
bedos buvo su ciuziniu (vartomas ciuzinys, miegamas is abieju pusiu) ar su ciuziniu ant medinio remo (prie pastarojo galima prisukti kojeles)?

QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2012 10 04, 14:40)
Niekur nereklamuota(ko labiausiai nepasitikiu jomis)SLEEP STUDYciuzinys kurio nereikia vartyti,nes patikekit vienai vartyti toki vos ne 30kg.kas kiek laiko nei noriu nei galiu ir su antciuziniu.Viskas tik ispustas burbulas,o sudetimi nieko nesiskyria nuo reklamuojamu ir kaina ir kokybe atitiko mano poreikius.Isiterpiau i maziau nei 2000lt. maniau,kad teks pakloti daugiau uz reklamuojamus,tai ir tiek biggrin.gif

Vartyt gal ir nereikia, teisingiau nelabai galima, nes kita puse nemiegama, bet laikas nuo laiko apsukite (ten kur dedasi peciai, ta puse apsukite ten, kur anksciau dejote kojas). Geriau ir tolygiau nesiosis sitaip.

Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 10 04, 12:49)
Tai kad sveciuose miegojau ant to dormeo.

Pasiteiraukit pas ciuzinio savininkus, gal jie del Jusu atliktu si rekomenduojama testuka smile.gif
arba padarykite tai (per nosinaite ax.gif ) parduotuveje, nemanau, kad pardavejai Jums neleis to padaryti...

QUOTE(skrobliukė @ 2012 10 04, 09:48)
Ačiū Lonui ir sapniukui už rekomendacijas. Gal bus daugiau? Kažkaip kainų iki 1500 norimų matmenų 180x200 nelabai koks pasirinkimas........ Pusę nakties skaičiau apie čiužinius,tai visai susibalamutinau. Jei pas mane drėgnoka namie, tai netinka spyruokliniai, ar kažką ne taip supratau? Ir jei esam linkę prakaituoti, tai geriausia HR poliuretanas, ane. Ar kažką keičia, jei lovą galvojam imti su patalynės dėže didele didele, ant kurios yra grotelės. Ar geriau dėl ventiliacijos atsisakyti tokio gėrio kaip patalynės dėžė?

Dar Royal Star ciuzinys man labai patinka, jis 180x200 kainuoja virs 1600 litu, bet pvz. pas Selene puslapyje jis yra itrauktas i ispardavimu sarasa (yra matau ir daugiau tokio ismatavimo ciuziniu), matyt turi sandelyje ir gali parduoti su nuolaida. Pasidomekite, gal ka ir geriau uz si ciuzini, nurodytos kainos remuose, jie Jums gali pasiulyti.
Atsakyti
sapniukas- kaip visada kazkodel man atrodo jus gerai patariat zmonems,neikyriai siulot bet tiesiog rekomenduojat,tada jei jau reikia kada nors apversti sakykit kiek max.laiko turetiu praeiti nuo ekspuatacijos pradzios?
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2012 10 04, 20:20)
sapniukas- kaip visada kazkodel man atrodo jus gerai patariat zmonems,neikyriai siulot bet tiesiog rekomenduojat,tada jei jau reikia kada nors apversti sakykit kiek max.laiko turetiu praeiti nuo ekspuatacijos pradzios?

Laikas nuo laiko (keiciant patalyne) kilstelekite ir paziurekite ar apacioje nesikaupia dregme ar neisimete koks nepageidaujamas baubas, kaip pelesis.
Apsukite i priesinga puse karta i pusmeti (superinis variantas - vienas kartas i sezona, t.y., 3 menesius).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 04 spalio 2012 - 19:32
QUOTE(sapniukas @ 2012 10 04, 19:27)
Laikas nuo laiko (keiciant patalyne) kilstelekite ir paziurekite ar apacioje nesikaupia dregme ar neisimete koks nepageidaujamas baubas, kaip pelesis.
Apsukite i priesinga puse karta i pusmeti (superinis variantas - vienas kartas i sezona, t.y., 3 menesius).

Netgi jei ciuzinys ant groteliu argi jis nepakankamai ventiliuojasi ant ju?Ir musu lovos remai nemiediniai o metaliniai,kaip pamaciau ten sunkiai beisimsi 30kg.ciuziny doh.gif
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2012 10 04, 20:55)
Netgi jei ciuzinys ant groteliu argi jis nepakankamai ventiliuojasi ant ju?Ir musu lovos remai nemiediniai o metaliniai,kaip pamaciau ten sunkiai beisimsi 30kg.ciuziny doh.gif

Na, jei ten visai kiaura, kaip as galiu isivaizduoti metaline lova, tai gal ir neisimes tas pelesis. O suksit ar nesuksit, cia jau Jusu apsisprendimas, as tik patariau padaryti taip, kaip ciuziniai butu geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 04 spalio 2012 - 20:40
QUOTE(sapniukas @ 2012 10 04, 20:40)
Na, jei ten visai kiaura, kaip as galiu isivaizduoti metaline lova, tai gal ir neisimes tas pelesis. O suksit ar nesuksit, cia jau Jusu apsisprendimas, as tik patariau padaryti taip, kaip ciuziniai butu geriau.

Ok smile.gif
tai del ciuzinio karts nuo karto ta darysim biggrin.gif
Atsakyti