QUOTE(Ju.Ju @ 2012 09 17, 20:45)
O koks tai butu ciuzinys
Noreciau pavadinimo.
Kaip minejau teko miegot 10 dienu ant dormeo silver.... (nzn tiksliai) su viskoelastu. Man patiko. Zmones miega jau antrus metus, irgi patenkinti.
Kazkaip kai atsirado dormeo, pazystami masiskai pradejo keisti ciuzinius i dormeo
Ziurejau skeptiskai kai i reklamos aukas, bet dar nei vienas nenusivyle
Na tada pasidomėk ant ko prieš tai miegojo tie pažystami ir žmonės, tada viskas paaiškės.
O šiaip pagal neoficialius duomenis apie 50% Dormeo čiužinių yra grąžinami dėl įvairių priežaščių, tame tarpe labai daug broko.
Papildyta:
QUOTE(krakadiabla @ 2012 09 17, 20:50)
Zoran, ką gero gali pasakyti apie Swiss Magic? O ką negero? Ir jeigu su Pilatis palyginus? Ir su Lono Harmonija***? Pagal pojūtį pagulėjus jis į Harmoniją panašiausias buvo. Ačiū!
Ir beje, jūsų mergaitė Vilniuje labai maloni
Tai geriausias čiužinys iki 3000Lt Lietuvoje pagal suminius parametrus. Daugiau nieko. Su Pilatis lyginti nekorektiška, tai kitas lygis visom prasmėm.
Lonas gali su konkurentais varžytis tik spyruokliniuose čiužiniuose visi kiti modeliai silpnesni. Aišku dabar Dormeo karštinė, todėl daugumas stengiasi čiužinius reklamuoti su viskoelastu.
Nepažystu aš jokių mergaičių iš Vilniaus.
Papildyta:
QUOTE(korcula @ 2012 09 17, 20:57)
Laba diena,
esu dar viena pirkėja, kuri įsigijo netinkamą čiužinį.
Iki šiol miegojau ne taip ir komfortiškai - vaikystė, paauglytė, studijos - ant kušetės; vėliau - išlankstoma lova su ant jos padedamu plonu čiužiniunuku (5cm aukščio); šią vasarą įsigijome lovą ir žinoma čiužinį . Internete radome labai daug informacijos, klausinėjome draugų, tėvų kas ant ko miega.
Pirmiausia čiužinį pirkome vaikams - Aerial PUR 1700, 100X200. Vaikai patenkinti, jiems čiužiniai tiko super, mes taip pat keletą kartų ant jų pamiegojome - kaip ir viskas ok. Nusprendėme nebesiblaškyti ir užsisakėme ir sau Aerial PUR 1900, 180X200.
Deja, nors jau ir išbandytas, mano nugarai šis čiužinys visiškai netiko - nuolat skaudėjo ir maudė juosmenį, mano nuomone čiužinys man yra per minkštas. Nors prieš tai visiškai nežinojau kas yra nugaros skausmas, puikiausiai miegu bet kur. Prasidėjo apsisprendimo metas - pardavėjai sutinka pakeisti čiužinįį to paties gamintojo į kitą modelį. Manome gal imti AERIAL TFK ELEGANCE BODY H3.
Gal kas nors esate įsigiję šį čiužinį?
Kokia šio forumo ekspertų nuomonė dėl šio čiužinio?
Ką už panašią kainą galėčiau įsigyti, nes jau visiškai nebesuprantu kokio čiužinio reikia ir kaip rinktis?
Parduotuvėse jaučiu tik tuos čiužinius, kurie per minkšti, o tie kurie kietesni - ar iš poliuretano, ar su spyruoklėmis, potyris beveik toks pats (ūgis 174 cm, svoris 73 kg).
Iš anksto dėkoju už atsakymus ir konsultcijas.
Įsigijote sau per kietą anatominį čiužinį kuris sudaro laužimą jūsų atveju per didelį ties juosmeniu, greičiausiai dėl to ir skausmai. Už spyruoklinį mokėti daugiau kaip 1500Lt šiai dienai mano nuomone nesamonė.
Su zonuotais taip jau yra, kad kuo stangresnis, tuo problematiškesnis gaunasi kai kuriems, nors jie galvoja, kad priešingai.
Papildyta:
QUOTE(zirzia @ 2012 09 17, 22:53)
cia tos kietinancios detales, tai tikrai geras triukas
jei virs ju 15 ar 20 cm per minkstas ciuzinys, tai groteles tikrai nepades..
Komercine paslaptis..
Todel realiai geras ciuzinys ir yra VB arba HR poliuretanas kietinis arba minkstenis, plius 2-4 cm Viskoelastas ir viskas
Nesamones rašai pilypuk iš kanapių. Jie prekiauji porolonais ir juos gamini, nereiškia, kad kažką rauki apie čiužinius. Jei taip mąstant, tada Dormeo yra karalius pagal madas ir technologijas, kurias kitt kopijuoja, o Tempur jo protėvis su Rolls Royce ženklu. Nors realiai tie čiužiniai atsilikėliai ir labai specifiniai.