Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 17

Gaila isties kad cia neraso atsiliepimu supermamos jau miegancios ant ciuziniu unsure.gif Ir kodel rinkosi butent ta kuri pasirinko g.gif Nes dazniausiai jos daugiau turi info, yra nesaliskos ir atviros thumbup.gif Pasigestu sito temoj unsure.gif Ypac kaip ciuzinys elgiasi po metu naudojimu, nes nauji jie visi grazus ir patogus, o kas veliau. rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Diamona.lt @ 2012 09 17, 17:01)
O as kaip ieskanti ciuzinio labai daug jo postose perskaiciau, nezinau ar tai tiesa, bet jei jus kaip konsultanta jis isveda is kantrybes, tai kaip jus galite padeti man? Gal man  tik susidare toks ispudis, bet toks jausmas, jog jus visiskai nepernesate kritikos. Jei butumete nutylejes ir nedalines tu balionu, tai buciau kreipusis ir i jus. Bet is principo kreipiuosi realiai i Zoran.
Skubiai reikia ciuzinio man ir mano vyrui. (55kg/178cm ir 95kg/182cm)
Klaipeda.
Vyrui slanksteliu retejimas.
Ciuzinio dydis 160x200.
Lova su gamyklinemis grotelemis, pacios lentutes 5cm plocio, o tarpas tarp ju 4.5cm. Berzines.
Kaina nelabai svarbi, bet kaip Lietuve noriu isleisti kuo maziau, nes ruosiames ir vaikui keisti lovele. Reikes ir vaikui ciuzinio.

jei yra bedu su stuburu, tai patarciau toki ciuzinu:
2000x800 (cia mm) o storis, 100 mm kieto HR arba VB porolono, 20 mm RG porolono, dar 10 mm kietesnio HR arba VB ir 20 mm Viskoelasto, patikek labai tiks (isbandyta), o kita dali jei zmogus be problemu siuliau VE 30 mm (pagrinda vietoj 100 mm deti 90 mm)
Sekmes
Papildyta:
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 09 17, 19:08)
Gaila isties kad cia neraso atsiliepimu supermamos jau miegancios ant ciuziniu  unsure.gif Ir kodel rinkosi butent ta kuri pasirinko  g.gif Nes dazniausiai jos daugiau turi info, yra nesaliskos ir atviros  thumbup.gif Pasigestu sito temoj  unsure.gif Ypac kaip ciuzinys elgiasi po metu naudojimu, nes nauji jie visi grazus ir patogus, o kas veliau.  rolleyes.gif ?

Jei nori nesaliskai smile.gif tai jei ciuzinys poroloninis, tai tarnavimo laikas tiesiogiai prikslauso nuo tankio.
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 09 17, 19:08)
Gaila isties kad cia neraso atsiliepimu supermamos jau miegancios ant ciuziniu  unsure.gif Ir kodel rinkosi butent ta kuri pasirinko  g.gif Nes dazniausiai jos daugiau turi info, yra nesaliskos ir atviros  thumbup.gif Pasigestu sito temoj  unsure.gif Ypac kaip ciuzinys elgiasi po metu naudojimu, nes nauji jie visi grazus ir patogus, o kas veliau.  rolleyes.gif ?

Amzina musu temos problema. Zmones kazkodel atsiliepus paraso tik tada, jei kazkas negerai, bet jei jiems viskas tinka, tai kazkaip nesulaukiame beveik jokiu atsiliepimu. Tikrai gaila, kad taip yra.

Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2012 09 17, 19:30)
jei yra bedu su stuburu, tai patarciau toki ciuzinu:
2000x800 (cia mm) o storis, 100 mm kieto HR arba VB porolono, 20 mm RG porolono, dar 10 mm kietesnio HR arba VB ir 20 mm Viskoelasto, patikek labai tiks (isbandyta), o kita dali jei zmogus be problemu siuliau VE 30 mm (pagrinda vietoj 100 mm deti 90 mm)

O koks tai butu ciuzinys g.gif Noreciau pavadinimo.

Kaip minejau teko miegot 10 dienu ant dormeo silver.... (nzn tiksliai) su viskoelastu. Man patiko. Zmones miega jau antrus metus, irgi patenkinti. ax.gif Kazkaip kai atsirado dormeo, pazystami masiskai pradejo keisti ciuzinius i dormeo doh.gif Ziurejau skeptiskai kai i reklamos aukas, bet dar nei vienas nenusivyle g.gif
Atsakyti
Zoran, ką gero gali pasakyti apie Swiss Magic? O ką negero? Ir jeigu su Pilatis palyginus? Ir su Lono Harmonija***? Pagal pojūtį pagulėjus jis į Harmoniją panašiausias buvo. Ačiū!
Ir beje, jūsų mergaitė Vilniuje labai maloni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 09 17, 20:45)
O koks tai butu ciuzinys  g.gif Noreciau pavadinimo.

Kaip minejau teko miegot 10 dienu ant dormeo silver.... (nzn tiksliai) su viskoelastu. Man patiko. Zmones miega jau antrus metus, irgi patenkinti.  ax.gif Kazkaip kai atsirado dormeo, pazystami masiskai pradejo keisti ciuzinius i dormeo  doh.gif Ziurejau skeptiskai kai i reklamos aukas, bet dar nei vienas nenusivyle  g.gif

O Jus pasiklauskite pas pazistamus, koks konkreciai yra ten tas dormeo pas juos, bandysime sulyginti su kitu imoniu ekvivalentiskais arba bent jau panasiais ciuziniais, pasiziuresime koks yra ir ar is viso yra kainu skirtumas.
Atsakyti
Laba diena, smile.gif

esu dar viena pirkėja, kuri įsigijo netinkamą čiužinį.

Iki šiol miegojau ne taip ir komfortiškai - vaikystė, paauglytė, studijos - ant kušetės; vėliau - išlankstoma lova su ant jos padedamu plonu čiužiniunuku (5cm aukščio); šią vasarą įsigijome lovą ir žinoma čiužinį . Internete radome labai daug informacijos, klausinėjome draugų, tėvų kas ant ko miega.
Pirmiausia čiužinį pirkome vaikams - Aerial PUR 1700, 100X200. Vaikai patenkinti, jiems čiužiniai tiko super, mes taip pat keletą kartų ant jų pamiegojome - kaip ir viskas ok. Nusprendėme nebesiblaškyti ir užsisakėme ir sau Aerial PUR 1900, 180X200.

Deja, nors jau ir išbandytas, mano nugarai šis čiužinys visiškai netiko - nuolat skaudėjo ir maudė juosmenį, mano nuomone čiužinys man yra per minkštas. Nors prieš tai visiškai nežinojau kas yra nugaros skausmas, puikiausiai miegu bet kur. Prasidėjo apsisprendimo metas - pardavėjai sutinka pakeisti čiužinįį to paties gamintojo į kitą modelį. Manome gal imti AERIAL TFK ELEGANCE BODY H3.

Gal kas nors esate įsigiję šį čiužinį?
Kokia šio forumo ekspertų nuomonė dėl šio čiužinio?
Ką už panašią kainą galėčiau įsigyti, nes jau visiškai nebesuprantu kokio čiužinio reikia ir kaip rinktis?
Parduotuvėse jaučiu tik tuos čiužinius, kurie per minkšti, o tie kurie kietesni - ar iš poliuretano, ar su spyruoklėmis, potyris beveik toks pats (ūgis 174 cm, svoris 73 kg).

Iš anksto dėkoju už atsakymus ir konsultcijas.

Atsakyti
QUOTE(korcula @ 2012 09 17, 20:57)
Laba diena,  smile.gif

esu dar viena pirkėja, kuri įsigijo netinkamą čiužinį.

Iki šiol miegojau ne taip ir komfortiškai - vaikystė, paauglytė, studijos - ant kušetės; vėliau - išlankstoma lova su ant jos padedamu plonu čiužiniunuku (5cm aukščio); šią vasarą įsigijome lovą ir žinoma čiužinį .  Internete radome labai daug informacijos, klausinėjome draugų, tėvų kas ant ko miega. 
Pirmiausia čiužinį pirkome vaikams - Aerial PUR 1700, 100X200. Vaikai patenkinti, jiems čiužiniai tiko super, mes taip pat keletą kartų ant jų pamiegojome - kaip ir viskas ok. Nusprendėme nebesiblaškyti ir užsisakėme ir sau Aerial PUR 1900, 180X200.

Deja, nors jau ir išbandytas, mano nugarai šis čiužinys visiškai netiko - nuolat skaudėjo ir maudė juosmenį, mano nuomone čiužinys man yra per minkštas. Nors prieš tai visiškai nežinojau kas yra nugaros skausmas, puikiausiai miegu bet kur. Prasidėjo apsisprendimo metas - pardavėjai sutinka pakeisti čiužinįį to paties gamintojo  į kitą modelį. Manome gal imti AERIAL TFK ELEGANCE BODY H3.

Gal kas nors esate įsigiję šį čiužinį?
Kokia šio forumo ekspertų nuomonė dėl šio čiužinio?
Ką už panašią kainą galėčiau įsigyti, nes jau visiškai nebesuprantu kokio čiužinio reikia ir kaip rinktis?
Parduotuvėse jaučiu tik tuos čiužinius, kurie per minkšti, o tie kurie kietesni  - ar iš poliuretano, ar su spyruoklėmis, potyris beveik toks pats (ūgis 174 cm, svoris 73 kg).

Iš anksto dėkoju už atsakymus ir konsultcijas.

Aerial TFK elegace body yra tarsi eksperimentinis, nes sias spyruokles mazai kas naudoja, manau sunku bus sulaukti kazkokiu rimtesniu atsiliepimu ir del ciuzinio kainos ir del pacios strukturos, jis yra retas svecias zmoniu namuose.

O groteliu pagalba nebandete sureguliuoti juosmens ir dubens srities sukritimo?
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2012 09 17, 21:15)
Aerial TFK elegace body yra tarsi eksperimentinis, nes sias spyruokles mazai kas naudoja, manau sunku bus sulaukti kazkokiu rimtesniu atsiliepimu ir del ciuzinio kainos ir del pacios strukturos, jis yra retas svecias zmoniu namuose.

o kaip Tu zadi groteliu pagalba sureguliuoti zmogui perminksta ciuzini?
tipo ties juosmeniu pakelti, kad atrodytu kietesnis?
o jei miegant pasislenki i virsu ar i apacia?

Papildyta:

kas del poliuretaninio ir spiruokliniu kietumo, tai poliuretanas gali buti ivairiu kietumu. paklausk koks kietumas Niutonais ir pasakysiu ar bus kietas ar ne.
Atsakyti

Vyras reguliavo groteles ties juosmeniu, tačiau man tai nepadėjo. Po to bandžiau miegoti apskritai be grotelių, t.y. padėjus čiužinį ant kieto pagrindo (nors taip negerai čiužiniui) - mano nugarai taip pat netiko.
Žodžiu išbandėme 4 variantus po 1 savaitę kiekvienam - ir nė vienas variantas man netiko. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzia @ 2012 09 17, 21:37)

Groteliu pagalba galima sukietinti ir suminkstinti ciuzini.
http://www.feyco-ciu...s-groteles.html

Ten kur pas groteles matosi rudi (dabar jie sustumti trikampiu) slankikliai, juos persumus i viduri visa miego sistema (ciuzinys+groteles) paminksteja, o tuos slankiklius nustumus i pacius krastu, visa sistema sukieteja.
Papildyta:
QUOTE(zirzia @ 2012 09 17, 21:39)
Papildyta:
kas del poliuretaninio ir spiruokliniu kietumo, tai poliuretanas gali buti ivairiu kietumu. paklausk koks kietumas Niutonais ir pasakysiu ar bus kietas ar ne.

Tavo ziniai, Dunlopillo net tankiu niekur oficialiai nepateikia, apie N ner net ka kalbeti, kaip jie sako, cia Ju komercine paslaptis.
Papildyta:
QUOTE(korcula @ 2012 09 17, 21:44)
Vyras reguliavo groteles ties juosmeniu, tačiau man tai nepadėjo. Po to bandžiau miegoti apskritai be grotelių, t.y. padėjus čiužinį ant kieto pagrindo (nors taip negerai čiužiniui) - mano nugarai taip pat netiko.
Žodžiu išbandėme 4 variantus po 1 savaitę kiekvienam - ir nė vienas variantas man netiko.  doh.gif

Tada jau tikrai nieko nebesusireguliuosite su grotelemis. O ta TFK Jus bandete?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 17 rugsėjo 2012 - 20:46

QUOTE(korcula @ 2012 09 17, 20:57)

Deja, nors jau ir išbandytas, mano nugarai šis čiužinys visiškai netiko - nuolat skaudėjo ir maudė juosmenį, mano nuomone čiužinys man yra per minkštas. Nors prieš tai visiškai nežinojau kas yra nugaros skausmas, puikiausiai miegu bet kur. Prasidėjo apsisprendimo metas - pardavėjai sutinka pakeisti čiužinįį to paties gamintojo  į kitą modelį. Manome gal imti AERIAL TFK ELEGANCE BODY H3.

OMG kosmaras sakyciau doh.gif doh.gif Baisu, tikiesi geriausio varianto o gauni unsure.gif Ir jauciu kaina nebuvo iki 1000 lt ax.gif
Atsakyti