QUOTE(Ju.Ju @ 2012 09 16, 13:31)
O gal gydytojas esat? Vartomasi tik nuo tirpimo?
Kodel Jus per visus postus pilnas pikcio ir agresijos? Toks jausmas kad jus pats miegat ant prasto ciuzinio
Kodel Jus per visus postus pilnas pikcio ir agresijos? Toks jausmas kad jus pats miegat ant prasto ciuzinio
Esu per ilgai dirbęs su čiužiniais, kad nežinočiau 99% atvejų dėl kurių žmonės vartosi dažniau nei reikia.
1. Netinkmas čiužinys,
2. Nervinis stresas,
3. Nemigos ligos - dažnai to pačio nervinio pobūdžio.
Jeigu nei vienas variantas iš šitų netinkamas, tada tai tas retas atvejis, ant kurio mums giliai dzin, nes jis toks retas, kad tegu patys sprendžia kas jiems geriau ir eksperimentuoja ant savo kailio.
Aš nepiktas, tik stengiuos trumpiau ir aiškiau reikšti mintis ir nelendu į subines potencialiems klientams, kaip pvz. : Sapniukas su Loniuku.
Papildyta:
QUOTE(Lonas @ 2012 09 16, 15:35)
JONĖ turi 2cm atvirų porų, LIETUVIŠKĄ, 50kg/m3 tankio, viskoelastinę medžiagą viršuje ir pagrindas- 35kg/m3 atvirų porų LIETUVIŠKAS putų poliuretanas.
Audinys-trikotažinis, nusivelka per 4 kraštines.
IMEMORY SILVER.
2cm uždarų porų, 45kg/m3 tankio viskoelastinė medžiaga,kuri yra įausta(sudaigstyta) į audinį;
pagrindas- 3zonų (rekomenduotina bent 5, mažiausiai), 30kg/m3 tankio putų poliuretanas.
Audinys-trikotažinis, su sidabro jonais apdorotais siūlais (2proc.)
Pateikta informacija-iš DORMEO vadybininko(teko pabendrauti)
Audinys-trikotažinis, nusivelka per 4 kraštines.
IMEMORY SILVER.
2cm uždarų porų, 45kg/m3 tankio viskoelastinė medžiaga,kuri yra įausta(sudaigstyta) į audinį;
pagrindas- 3zonų (rekomenduotina bent 5, mažiausiai), 30kg/m3 tankio putų poliuretanas.
Audinys-trikotažinis, su sidabro jonais apdorotais siūlais (2proc.)
Pateikta informacija-iš DORMEO vadybininko(teko pabendrauti)
Pmiršau, kad čekai metė jus per bortą ir čekiško poliuretano jau neapsimoka dėti į čiužinius. Reiškias eina Vita žaliavos. Ir viskoelastą jau iš kito tiekėjo ima.
QUOTE(sicilias @ 2012 09 16, 19:01)
Kodėl vienos zonos ir "7" zonų kainuoja tiek pat?
Kodėl "agro" bendrai prie to tipo nenurodo, kad yra 7 ir 1? Ir viskas paspalvota viena spalva? Ir t.t. Per mažai praktinės informacijos, supermamos. Šiokį tokį univerą čia (apie čiužinius) jau praėjau, dabar reikia profkės - praktinių žinių.
Aš nelabai suprantu, kodėl vieni multipoketai standūs ir kieti kaip lentos, o kiti to-okie minkšti?
Jūsų korporatyvinė komunikacija - tikrai daili, bet techninių duomenų maža.
Taip suprantu, kad visgi esmė yra čiužinio branduolys, o tie keli cm latekso, porolono ar kt. labai didelės reikšmės neturi. Kolo atveju mums patiko praktiniai užsiėmimai ir mane asmeniškai "agro" 1000S. Prancūziškas lateksas irgi gut - tai vis ne mozambikiškas.
Kodėl "agro" bendrai prie to tipo nenurodo, kad yra 7 ir 1? Ir viskas paspalvota viena spalva? Ir t.t. Per mažai praktinės informacijos, supermamos. Šiokį tokį univerą čia (apie čiužinius) jau praėjau, dabar reikia profkės - praktinių žinių.
Aš nelabai suprantu, kodėl vieni multipoketai standūs ir kieti kaip lentos, o kiti to-okie minkšti?
Jūsų korporatyvinė komunikacija - tikrai daili, bet techninių duomenų maža.
Taip suprantu, kad visgi esmė yra čiužinio branduolys, o tie keli cm latekso, porolono ar kt. labai didelės reikšmės neturi. Kolo atveju mums patiko praktiniai užsiėmimai ir mane asmeniškai "agro" 1000S. Prancūziškas lateksas irgi gut - tai vis ne mozambikiškas.
Todėl, kad 7 zonų ir bezonių rinkimo technologijos kaštai ne taip jau ir daug skiriasi, bet skiriasi ir turėtų būti šiek tiek brangiau net prie prasto metalo. Visgi kokybiškai zonuotų spyruoklinių čiužinių pigiau 15000Lt nėra. O minkštumai skiriasi dėl plieno savybių ir vielos storio. Pigiausiai kainuoja zonavimas - mažinant vielos storį minkštesnėse vietose, kas yra neteisinga ir nekokybiška, nes prastėja ilgaamžiškumas minkštesnėse vietose, o jos kaip taisyklė sunkiausios. Turi būti zonuojama metalo standumo-elastiškumo pagalba, kas yra brangiau ir tada jau reikia visas partijas testuoti, kas yra dar brangiau.
TAIP KAD - JEIGU ZONUOTAS IR NEZONUOTAS POCKET ČIUŽINYS KAINUOJA TIEK PAT, TADA PATYS PAGALVOKITE ANT KIEK GALI BŪTI ZONUOTAS IR KURIOJE VIETOJE EILINĮ KARTĄ DURSTO ŽMONES GAMINTOJAI.
Tie keli cm virš spyruoklių gali duoti iki 40% viso komforto efekto tam tikrais atvejais.
Šiaip 90% latekso pasaulyje yra gaminama Belgijoje.