QUOTE(sapniukas @ 2012 08 22, 10:35)
Kazi kodel?
MDI poliuretanas ir tas kuris yra jusiskiuose yra labai panasus, tik gamintojai skiriasi, tankiai MDI yra dideli (jei Swiss irgi butu dideli, tai jie butu drasiai visur rasomi, kazi kodel to nedaroma, a?), elastiskumas superinis, konkreciai Elegance MDI aukstis yra didesnis, isgaunamas komfortas irgi superinis,
paaiskink ka lygini, nes pasakoji neaiskiai ir beleka.
Bet klientai neakli, patys mato kas ir prie ko, pakanka tuos ciuzinius pamatyti ir isbandyti, ir visi taskai susidelioja ant "i" Elegance ciuziniu naudai.
Tankiai visiems žinomi ir rašomi, niekas nebijo jų rašinėti. Aš beje nepardavinėju Materasso. Man nepasirodė, kad Elegance jau tokie patogūs.
Ir nemanau, kad renkamasi vien Elegance palyginus su Swiss ar kitais.
Gerai pūtiesi.
Papildyta:
QUOTE(Laimė @ 2012 08 22, 11:20)
kad nelabai, nes:
1. nežinau kiek svarbu jau nuo 3-jų metų vaikams geras čiužinys (na geriu aš vadinu apie 700Lt. kainuojantį);
2. nežinau kaip kinta tie čiužiniai, gal po 2-jų metų tai kas laikoma geru, bus bloga;
Žinau tik tiek, kad esame vidutines pajamas gaunantys žmonės, kurie norėtų optimalaus varianto ir nešališkos konsultacijos
Papildyta:
Dar klausimas dėl grotelių:
reikia pirkti jas ar užtenka, tokių, kokias pagamins baldžius gamindamas lovas. Kiek skaičiau temoje, grotelių komfortas pradedamas jausti nuo 40-50 kg.
1. Svarbu, net daugiau nei įsivaizduojama.
2. ne taip greitai kintama čiužiniuose, kas 30 metų ateina kažkokios įdomesnės technologijos.
1000Lt pas mane buvo nurodyta dviguliui čiužiniui, nors iš dalies tinka tinka ir vienguliui, jei žiūrima rimtai.
Lovų gamintojai negamina grotelių sudeda lentas, plokštes ar kokias parodijas. Lovų gamintojai gamina ne miego sistemas, o gražius ar pigius rėmus, kurių konstrukcija nėra paremta jokia sistemine logika, o tik kaip pigiau padaryti perkamesnį rėmą į kurį bile kaip įsidės čiužinys.