Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 17

QUOTE(Mupi @ 2012 08 21, 21:35)
Dairausi i Fey&Co Elegance MDI-85
guletojai- 160/60 ir 180/95
lova 160x200 su grotelemis
Ka manote  g.gif

Na geriau Swiss Magic, po to eitų Herbal Antibakterial, bet reikia bandyti.

Papildyta:
QUOTE(pempe1 @ 2012 08 21, 17:54)
Iš antialerginių ir pagal jūsų svorius  Tdi 145...

Nelaikys 125kg normaliai Tdi 145 branduolys ilgesnį laiką.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2012 08 22, 08:46)

Papildyta:

TDI branduolys islaiko drasiai iki 140, tai yra oficialiai patvirtinta paties gamintojo.
Elegance MDI 85 viskuom lenkia Swiss Magic, o Herbal Antibakterial atrodo pries sita ciuzini ir is isvaizdos ir pagal visus techninius parametrus net labai varganai.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2012 08 22, 09:22)
TDI branduolys islaiko drasiai iki 140, tai yra oficialiai patvirtinta paties gamintojo.
Elegance MDI 85 viskuom lenkia Swiss Magic, o Herbal Antibakterial atrodo pries sita ciuzini ir is isvaizdos ir pagal visus techninius parametrus net labai varganai.

Elegance serijai iki Swiss magic kaip iki mėnulio su zapuku važiuot.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2012 08 22, 10:09)
Elegance serijai iki Swiss magic kaip iki mėnulio su zapuku važiuot.

Kazi kodel?
MDI poliuretanas ir tas kuris yra jusiskiuose yra labai panasus, tik gamintojai skiriasi, tankiai MDI yra dideli (jei Swiss irgi butu dideli, tai jie butu drasiai visur rasomi, kazi kodel to nedaroma, a?), elastiskumas superinis, konkreciai Elegance MDI aukstis yra didesnis, isgaunamas komfortas irgi superinis,
paaiskink ka lygini, nes pasakoji neaiskiai ir beleka.

Bet klientai neakli, patys mato kas ir prie ko, pakanka tuos ciuzinius pamatyti ir isbandyti, ir visi taskai susidelioja ant "i" Elegance ciuziniu naudai.
Atsakyti
vaikai gyvenkite draugiškai biggrin.gif

Aš sugrįžtu prie savo klausimo:

QUOTE(Laimė @ 2012 08 09, 13:22)
Sveiki,

Man reikia dviems 3 mečiams vaikams, standartiniu ciuziniu, kadangi gaminames standarines lovas. Kaina iki 600 lt./vnt. Vienas vaikas alergiškas.
Kiek supratau paskaičiusi temą, gaminantis ovas, praverstų nusipirkti ir groteles, o nepasitiketi lovų gamintojų grotelėmis g.gif Ir kiek peržiūrėjau iš parekomenduotų čiužiniu vaikams ankstesnese žinutėse, tai apart Liono nieko neipirksim g.gif

Skaitau pirmajame puslapyje: Gerų ir pigių čiužinių nėra. Iki 1000Lt galima ieškoti vilktų spyruoklių čiužinių, mano nuomone jie bus geriausi šioje kainų kategorijoje.

Man rekomenduojate:

QUOTE(sapniukas @ 2012 08 13, 08:42)
Alergiskiems zmonems tinkamas ciuzinys yra ir Variolux Schaum, nes viduje yra nealergizuojantis HR poliuretanas, o uzvalkalas medicott, kuris tinka ir ypac alergiskiems vaikams ir zmonems.

Dar Vital Pur, Prestige KS 55, Aruba, Maxim... ir t.t. Tinkamu alergiskiems zmonems ciuziniu siandien yra jau labai daug.

QUOTE(pempe1 @ 2012 08 16, 07:27)
Laba diena , tai  žiūrėkite iš Air lux , maxim, Combi hr, Aruba. Būtinai lovoj turi būti grotelės.
Latekso vengti.

Išvada: visi pasiūlyti čiužiniai nespyruokliniai g.gif
Tik keletas atitinka mano norimą kainą.

Dar klausimas: ar tikslinga 3 metų vaikui, kuris ir taip nėra sunkus į standartinę 80/90*200 lovą pirkti brangų čiužinį, kai dar naktį ir avarijų pasitaiko ir pan.
Gal geriau pataupyti ir pirkti po 2-jų metų. Nors aišku neekonomiška....
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2012 08 22, 10:55)
vaikai gyvenkite draugiškai biggrin.gif

Aš sugrįžtu prie savo klausimo:
Skaitau pirmajame puslapyje: Gerų ir pigių čiužinių nėra. Iki 1000Lt galima ieškoti vilktų spyruoklių čiužinių, mano nuomone jie bus geriausi šioje kainų kategorijoje.

Man rekomenduojate:
Išvada: visi pasiūlyti čiužiniai nespyruokliniai g.gif
Tik keletas atitinka mano norimą kainą.

Dar klausimas: ar tikslinga 3 metų vaikui, kuris ir taip nėra sunkus į standartinę 80/90*200 lovą pirkti brangų čiužinį, kai dar naktį ir avarijų pasitaiko ir pan.
Gal geriau pataupyti ir pirkti po 2-jų metų. Nors aišku neekonomiška....

Ar tikslinga ar nelabai, galite nuspresti tik Jus pati.
Is pigesniuju ir geru su hr poliuretanu butu Selekta 10 ciuzinukas, kaina 399 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 22 rugpjūčio 2012 - 10:09
QUOTE(sapniukas @ 2012 08 22, 10:09)
Ar tikslinga ar nelabai, galite nuspresti tik Jus pati.

kad nelabai, nes:
1. nežinau kiek svarbu jau nuo 3-jų metų vaikams geras čiužinys (na geriu aš vadinu apie 700Lt. kainuojantį);
2. nežinau kaip kinta tie čiužiniai, gal po 2-jų metų tai kas laikoma geru, bus bloga;
Žinau tik tiek, kad esame vidutines pajamas gaunantys žmonės, kurie norėtų optimalaus varianto ir nešališkos konsultacijos smile.gif
Papildyta:
Dar klausimas dėl grotelių:
reikia pirkti jas ar užtenka, tokių, kokias pagamins baldžius gamindamas lovas. Kiek skaičiau temoje, grotelių komfortas pradedamas jausti nuo 40-50 kg.
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2012 08 22, 11:12)
kad nelabai, nes:
1. nežinau kiek svarbu jau nuo 3-jų metų vaikams geras čiužinys (na geriu aš vadinu apie 700Lt. kainuojantį);
2. nežinau kaip kinta tie čiužiniai, gal po 2-jų metų tai kas laikoma geru, bus bloga;
Žinau tik tiek, kad esame vidutines pajamas gaunantys žmonės, kurie norėtų optimalaus varianto ir nešališkos konsultacijos smile.gif

3 metuku vaikui, pirkti zonuoto ciuzinio tikrai nereikia.
Tokio amziaus vaiku, taip pat, nerekomenduojama guldyti ant labai minkstu ciuziniu, bet labai kieti jiems taip pat netinka ir net nepatinka, miegant ant kieto ciuzinio net ir vaikams nutirpsta rankutes, jie miega neramiai ir vis taikosi isliukinti i dazniausiai minkstesne teveliu lova.
Tokio amziaus vaikui, ypac jei pasitaiko bedu, negalima griestai pirkti jokiu ciuziniu su kokosu ar dar kokiu kitokiu sienu, nes gave dregmes jie pasidaro nebeisvalomi, pradeda skleisti ypac nemalonu kvapa, veliau net supelyja.
Spyruokliu nerekomenduojame, nes ant siu ciuziniu vaikai nori nenori slapta nuo teveliu pradeda sokineti ir taip "netycia" sugadina arba sulauzo savo ciuzinius.
HR poliuretana rekomenduojame, nes sie ciuziniai pasizymi geresnemis oro ir dregmes pralaidumo savybemis, todel vaikai maziau ant siu ciuziniu prakaituoja, be to, sie ciuziniai ir maloniau priglunda prie kuno, nei paprastojo porolono ciuziniai.

Papildyta:
QUOTE(Laimė @ 2012 08 22, 11:20)
reikia pirkti jas ar užtenka, tokių, kokias pagamins baldžius gamindamas lovas. Kiek skaičiau temoje, grotelių komfortas pradedamas jausti nuo 40-50 kg.

Is esmes pakaks ir Jusu baldininku pagamintu groteliu, tik susitarkite, kad tarpai tarp lenteliu nebutu didesni nei 3-4 cm.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2012 08 22, 10:35)
Kazi kodel?
MDI poliuretanas ir tas kuris yra jusiskiuose yra labai panasus, tik gamintojai skiriasi, tankiai MDI yra dideli (jei Swiss irgi butu dideli, tai jie butu drasiai visur rasomi, kazi kodel to nedaroma, a?), elastiskumas superinis, konkreciai Elegance MDI aukstis yra didesnis, isgaunamas komfortas irgi superinis,
paaiskink ka lygini, nes pasakoji neaiskiai ir beleka.

Bet klientai neakli, patys mato kas ir prie ko, pakanka tuos ciuzinius pamatyti ir isbandyti, ir visi taskai susidelioja ant "i" Elegance ciuziniu naudai.

Tankiai visiems žinomi ir rašomi, niekas nebijo jų rašinėti. Aš beje nepardavinėju Materasso. Man nepasirodė, kad Elegance jau tokie patogūs.
Ir nemanau, kad renkamasi vien Elegance palyginus su Swiss ar kitais.
Gerai pūtiesi.
Papildyta:
QUOTE(Laimė @ 2012 08 22, 11:20)
kad nelabai, nes:
Papildyta:

1. Svarbu, net daugiau nei įsivaizduojama.
2. ne taip greitai kintama čiužiniuose, kas 30 metų ateina kažkokios įdomesnės technologijos.
1000Lt pas mane buvo nurodyta dviguliui čiužiniui, nors iš dalies tinka tinka ir vienguliui, jei žiūrima rimtai.
Lovų gamintojai negamina grotelių sudeda lentas, plokštes ar kokias parodijas. Lovų gamintojai gamina ne miego sistemas, o gražius ar pigius rėmus, kurių konstrukcija nėra paremta jokia sistemine logika, o tik kaip pigiau padaryti perkamesnį rėmą į kurį bile kaip įsidės čiužinys.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2012 08 22, 11:34)
Tankiai visiems žinomi ir rašomi, niekas nebijo jų rašinėti. Aš beje nepardavinėju Materasso. Man nepasirodė, kad Elegance jau tokie patogūs.
Ir nemanau, kad renkamasi vien Elegance palyginus su Swiss ar kitais.
Gerai pūtiesi.

Tankiu nerandu nei vienam Materasso ciuziniui, nei Jusu puslapyje nei pas pati gamintoja.
Atsakyti
QUOTE(Mupi @ 2012 08 21, 21:35)
Dairausi i Fey&Co Elegance MDI-85
guletojai- 160/60 ir 180/95
lova 160x200 su grotelemis
Ka manote  g.gif

Pagal pirkusių klientų atsiliepimus, tai visi geriausi atsiliepimai apie h2. Buvo tik Jūsų svoriams ir pagal ugi abiems vienodus. nes kiek gulejo apie 90 kg. daugeliui malonu ant vidutinio minkštumo h2. Nebent vyras labai mėgsta kietai miegoti tada tik h3. Kokie grotelių tarpai lovoj.
Papildyta:
QUOTE(Zoran @ 2012 08 22, 08:46)

Papildyta:

Žmogaus ugio pakanka tokiam svoriui ir tdi tankis didelis, manau drasiai galima. Žinoma rufina ar platinium tubes dar geriau tarnautu.
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2012 08 22, 10:20)
kad nelabai, nes:

Mes sprendeme ta pati klausima ir nusprendem, kad abiems vaikam (10 ir 3 m.) imam vienodus normalius ciuzinius, kad po metu ar kitu vel nebereiktu sukti galvos, keisti - nekeisti, dar pakenteti, ar patogu vaikui ir vel moketi pinigus uz nauja ciuzini. Ciuzinio apsaugai nuo nelaimiu uzsisakem ciuzinio spec apsauga.
Atsakyti