Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 17

QUOTE(zuika+ @ 2012 09 05, 14:34)

Tai kad jie identiski, nieko ipatingo, nezinia kas ten per poliuretanu kokybe..
As Jusu vietoje geriau i savo lova isideciau grotelini-medini karkasa su lankstais (daugelis baldziu juos jau gamina) ir ant jo deciau normalu ciuzini.
Reminis ciuzinys nevartomas daug greiciau susinesioja labiausiai apkrautose zonose, uzvalkalas buna neskalbiamas, net jei jis ir trikotazinis, o pribrendus reikalui keisti, vel reikes viska ismontuoti..
Atsakyti
QUOTE(zuika+ @ 2012 09 05, 14:34)

Švelniai tariant Dormeo lygio čiužiniai. Arba keiskite lovą į normalią su grotelėmis, arba išvis nieko nekeiskite ir miegokite kaip yra ir taupykite pinigus, nes pirkti tam, kad pirkti pasirinkimas nelogiškas.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2012 09 05, 14:49)
Švelniai tariant Dormeo lygio čiužiniai. Arba keiskite lovą į normalią su grotelėmis, arba išvis nieko nekeiskite ir miegokite kaip yra ir taupykite pinigus, nes pirkti tam, kad pirkti pasirinkimas nelogiškas.

Na apie kitus variantus, specialiai nutylejau, nes norejau susizinoti ka butu galima isspausti is sios situacijos(ciuzinys su remu), t.y. gal kazka praleidau benarsydamas.
Pasiulyti variantai:
1. Istatyti groteles ir tada pirkti nestandartini ciuzini.
2. Gamintis nauja lavo pagal man priimtinus parametrus.
Yra jau kazkiek apsvarstyti.

Bet maniau, kad bus rastas sprendimas ir pradiniam variantui be dideliu: griauk ir daryk nuo nulio... Nes toks patarimas yra pats lengviausias.

Gal papildysiu, kad pirminis variantas yra 1-2metu laikotarpiui..
Atsakyti
man tai juokinga, kad zmones perka ciuzinius uz TV kaina, ypac zinant vidutini lietuvio atlyginima cool.gif
reikia tik lenkti galva pries vadybininku sugebejimus, jei jie sugeba itikint antraip biggrin.gif
3-4 tukst- pinigai , uz kuria perkama jau technika, o cia kazkas moka uz pagerinta parolona biggrin.gif

As pati esu miegojus ant ciuziniu uz 150 lt ( ciuzinys buvo pirktas nuomai).
tas kelias dienas miegojau taip pat, kaip ir ant bet kokio kito "vardinio ciuzinio su stebuklus daranciais grioveliais" biggrin.gif o ciuzinys tarnavo pora metu normaliai, nieks neissiduobejo.

Neagituoju nieko , tik siaip, matant, kad kazkas sunkiai taupo centus daiktui, kurio kaina 90 proc- marketingas, pasidalinau patirtimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika+ @ 2012 09 05, 15:20)
Na apie kitus variantus, specialiai nutylejau, nes norejau susizinoti ka butu galima isspausti is sios situacijos(ciuzinys su remu), t.y. gal kazka praleidau benarsydamas.
Pasiulyti variantai:
1. Istatyti groteles ir tada pirkti nestandartini ciuzini.
2. Gamintis nauja lavo pagal man priimtinus parametrus.
Yra jau kazkiek apsvarstyti.

Bet maniau, kad bus rastas sprendimas ir pradiniam variantui be dideliu: griauk ir daryk nuo nulio... Nes toks patarimas yra pats lengviausias.

Gal papildysiu, kad pirminis variantas yra 1-2metu laikotarpiui..

Pigiausia bus, paciam nusiplesti ta "ciuzini" nuo senojo karkaso, ji sutvarkyti papildomu lenteliu ar tos pacios plokstes pagalba ir ant virsaus uzsimesti normalu ciuzini.
Atsakyti
Laba diena,dar temos neperskaiciau,gal buvo ir kalbeta jau blush2.gif Man reikalingas ciuzinys vaikui (6 metu) miegos toj lovoj iki paauglystes tai tikrai,tikiuos ir dar ilgiau,nes matmenys 80x200 ax.gif Koki ciuzini rekomenduotumet,kuris geriausias auganciam organizmui? g.gif Pasimeciau pasiuloje,nezinau kas geriau:spyruoklinis,viskoelastinis at is vis lateksinis,o gal kombinuotas koks g.gif Kas turit patirties ,prasau patarkite blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitokia.: 06 rugsėjo 2012 - 09:09
QUOTE(matrioska @ 2012 09 05, 15:25)
man tai juokinga, kad zmones perka ciuzinius uz TV kaina, ypac zinant vidutini lietuvio atlyginima  cool.gif
reikia tik lenkti galva pries vadybininku sugebejimus, jei jie sugeba itikint antraip  biggrin.gif
3-4 tukst- pinigai , uz kuria perkama jau technika, o cia kazkas moka uz pagerinta parolona  biggrin.gif

tas kelias dienas miegojau taip pat, kaip ir ant bet kokio kito "vardinio ciuzinio su stebuklus daranciais grioveliais" biggrin.gif  o ciuzinys tarnavo pora metu normaliai, nieks neissiduobejo.

Neagituoju nieko , tik siaip, matant, kad kazkas sunkiai taupo centus daiktui, kurio kaina 90 proc- marketingas, pasidalinau patirtimi  smile.gif

Visiškai nelogiškas ir tik parodantis neišprūsimą bobučių lygmens svaipačiojimas.
TV turėtų būti 1/4 kaina čiužinio vertės, jeigu teisingai dėliojami prioritetai ir taupoma turi būti ant tų niekniekių kurie neturi tiesioginio poveikio mūsų poilsiui ir sveikatai.
Faktai kalba patys už save.
To pagerinto porolono savikaina yra didesnė už kinietiškos plastmasės gabaliukus gan žymokai. O kur dar transportavimo ir sandėliavimo kaštai?
Matosi, kad miegojus tik ant 150Lt čiužinių, nes tie, kas miegoją ant rimtesnių modelių tokių nesamonių nesumastytų.
Čiužinys renkamas ne pagal tarnavimo laiką, jeigu to dar nežinojote, o pagal komforto savybes pirmoje eilėje, o kad 95% lietuvos gyventojų nežino kas yra komfortiškas čiužinys, nes neteko bandyti, tai nereikia tik pro tą nežinojimo prizmę žiūrėti.
Papildyta:
QUOTE(Kitokia. @ 2012 09 06, 10:08)
Laba diena,dar temos neperskaiciau,gal buvo ir kalbeta jau  blush2.gif Man reikalingas ciuzinys vaikui (6 metu) miegos toj lovoj iki paauglystes tai tikrai,tikiuos ir dar ilgiau,nes matmenys 80x200  ax.gif Koki ciuzini rekomenduotumet,kuris geriausias auganciam organizmui?  g.gif Pasimeciau pasiuloje,nezinau kas geriau:spyruoklinis,viskoelastinis at is vis lateksinis,o gal kombinuotas koks g.gif Kas turit patirties ,prasau patarkite  blush2.gif

Rayon, Swiss Magic, Herbal Antibakterial...
Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2012 09 05, 15:25)
man tai juokinga, kad zmones perka ciuzinius uz TV kaina, ypac zinant vidutini lietuvio atlyginima  cool.gif
reikia tik lenkti galva pries vadybininku sugebejimus, jei jie sugeba itikint antraip  biggrin.gif
3-4 tukst- pinigai , uz kuria perkama jau technika, o cia kazkas moka uz pagerinta parolona  biggrin.gif

tas kelias dienas miegojau taip pat, kaip ir ant bet kokio kito "vardinio ciuzinio su stebuklus daranciais grioveliais" biggrin.gif  o ciuzinys tarnavo pora metu normaliai, nieks neissiduobejo.

Neagituoju nieko , tik siaip, matant, kad kazkas sunkiai taupo centus daiktui, kurio kaina 90 proc- marketingas, pasidalinau patirtimi  smile.gif

Didelis dekui ir uz sia nuomone, ji tik dar labiau skatina mus dirbti geriau, kad pasiektume ir tokiu zmoniu kaip Jus, akutes ir auseles 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Kitokia. @ 2012 09 06, 10:08)
Laba diena,dar temos neperskaiciau,gal buvo ir kalbeta jau  blush2.gif Man reikalingas ciuzinys vaikui (6 metu) miegos toj lovoj iki paauglystes tai tikrai,tikiuos ir dar ilgiau,nes matmenys 80x200  ax.gif Koki ciuzini rekomenduotumet,kuris geriausias auganciam organizmui?  g.gif Pasimeciau pasiuloje,nezinau kas geriau:spyruoklinis,viskoelastinis at is vis lateksinis,o gal kombinuotas koks g.gif Kas turit patirties ,prasau patarkite  blush2.gif

Is pigesniu, bet skirtu butent vaikams - Selekta 12;
Is vidutines kainos, jau is suaugusiuju linijos - Prestige KS55, Vital Pur;
Is brangesniu, bet su naturaliais priedais poliuretanu - Maxim, Aruba, Elegance MDI 65.

Vaikams labiausiai tinka poliuretaniniai ciuziniai ir butinai rinkites su skalbiamu uzvalkalu, kad bedelei kokiai istikus, butu lengva su kokiu Arielu ar Persiliu ja ispresti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas patars, o kaip sis ciuzinys, vertas demesio?

http://miegocentras....-...13&p_id=562

kaip tikra lietuve paklausiu, o kas su juo negerai, kad su nuolaida? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2012 09 06, 22:35)
Sveiki, gal kas patars, o kaip sis ciuzinys, vertas demesio?

http://miegocentras....-...13&p_id=562

kaip tikra lietuve paklausiu, o kas su juo negerai, kad su nuolaida?  biggrin.gif

Būtų viskas gerai, jeigu ne spyruoklių kokybė ir surinkimas prastesnio nei vidutinio lygmens. Jų čiužiniai gan patogūs, minkštoki kaip nebūdinga savo klasei, bet už tam tikrą kainą, kuri lietuviui nėra priimtina - tai patikimumo stoka.
Atsakyti
QUOTE(Kitokia. @ 2012 09 06, 09:08)

Panašaus kietumo yra MORTA ir JONĖ.
Skiriasi tik keli dalykai:
MORTA geresnė vidinė oro ventiliacija, o JONĖ yra skirtingo kietumo pusės: su viskoelastu- minkštesnė.
Abu turi audinius su užtrauktuku per 4 kraštines (viršus/apačia nusiima atskirai).
Atsakyti
http://miegocentras....b...30&p_id=413

Ka manot apie sias groteles? Ar geros? Reikia vaikams i lova maximaliai zemu groteliu, tai sios zemiausios ka radau. Tik kaina keista Vokietijoj jos po 119 euru g.gif
Atsakyti