QUOTE(matrioska @ 2012 09 05, 15:25)
man tai juokinga, kad zmones perka ciuzinius uz TV kaina, ypac zinant vidutini lietuvio atlyginima
reikia tik lenkti galva pries vadybininku sugebejimus, jei jie sugeba itikint antraip
3-4 tukst- pinigai , uz kuria perkama jau technika, o cia kazkas moka uz pagerinta parolona
As pati esu miegojus ant ciuziniu uz 150 lt ( ciuzinys buvo pirktas nuomai).
tas kelias dienas miegojau taip pat, kaip ir ant bet kokio kito "vardinio ciuzinio su stebuklus daranciais grioveliais"
o ciuzinys tarnavo pora metu normaliai, nieks neissiduobejo.
Neagituoju nieko , tik siaip, matant, kad kazkas sunkiai taupo centus daiktui, kurio kaina 90 proc- marketingas, pasidalinau patirtimi
Visiškai nelogiškas ir tik parodantis neišprūsimą bobučių lygmens svaipačiojimas.
TV turėtų būti 1/4 kaina čiužinio vertės, jeigu teisingai dėliojami prioritetai ir taupoma turi būti ant tų niekniekių kurie neturi tiesioginio poveikio mūsų poilsiui ir sveikatai.
Faktai kalba patys už save.
To pagerinto porolono savikaina yra didesnė už kinietiškos plastmasės gabaliukus gan žymokai. O kur dar transportavimo ir sandėliavimo kaštai?
Matosi, kad miegojus tik ant 150Lt čiužinių, nes tie, kas miegoją ant rimtesnių modelių tokių nesamonių nesumastytų.
Čiužinys renkamas ne pagal tarnavimo laiką, jeigu to dar nežinojote, o pagal komforto savybes pirmoje eilėje, o kad 95% lietuvos gyventojų nežino kas yra komfortiškas čiužinys, nes neteko bandyti, tai nereikia tik pro tą nežinojimo prizmę žiūrėti.
Papildyta:
QUOTE(Kitokia. @ 2012 09 06, 10:08)
Laba diena,dar temos neperskaiciau,gal buvo ir kalbeta jau
Man reikalingas ciuzinys vaikui (6 metu) miegos toj lovoj iki paauglystes tai tikrai,tikiuos ir dar ilgiau,nes matmenys 80x200
Koki ciuzini rekomenduotumet,kuris geriausias auganciam organizmui?
Pasimeciau pasiuloje,nezinau kas geriau:spyruoklinis,viskoelastinis at is vis lateksinis,o gal kombinuotas koks
Kas turit patirties ,prasau patarkite
Rayon, Swiss Magic, Herbal Antibakterial...