Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai bateliai (moter.)

Nuostabios basutės su akmenukais, dėvėtos buvo vieną kartą per gražią šventę smile.gif Basutės pirktos iš parduotuvės Alikantė, labai kokybiškos, jos yra natūralios odos, dirželiai papuošti žėrinčiais akmenukais, kurie apsijuosia aplink koją. Šonė yra elegantiškas bantukas. Po devėjimos triputi nusibrozdino priekiai basučių. Bet labai nedaug. Basutės pirktos už 299 Lt. Parduodu už 150 Lt Dydis 37 4u.gif 110 Lt
Galiu atsiųsti daugiau nuotraukų.
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Baltos odinės aukštakulnės Bjorn Borg basutės. dydis 39, atitinka. Naujos, man per aukštos, pikau atseit bus kasdienai prie suknutės. Begalo minkštos ir patogios wub.gif wub.gif Kaina 120 lt

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaune parduodu karta avetus per vestuves ivory (dramblio kaulo) spalvos batelius. Kulniuko aukstis 9 cm. Dydis 9,5 amerikietiskas (batelius siunciausi is JAV, ninashoes.com), atitiktu 39,5-40 europietiska. Mano peda 26 cm, man idealiai tiko. Viduje oda, virsus aptrauktas medziaga. Bateliai isvalyti. Uz naujus mokejau su atsisiuntimu 255 Lt. Parduodu uz 85 Lt +siuntimas.
user posted image
Atsakyti
PARDUODU!!!

Odiniai baltos spalvos vestuviniai bateliai 40-41dydis. Tik karta deveti. Kulno aukstis 11cm. Labai patogus, atsokau visa diena. Defektai-nubrozdinimai matosi ant foto.

http://www.manodrabu...liai-40-41dydis

Vilnius, tel. nr. 860389172
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanele86: 01 liepos 2014 - 13:13
Prabangūs nauji aukštakulniai is JAV. Siunciausi vestuvems, bet man su 41 reiktų didesnio. Patogūs, pedos pagalvėlė paminkštinta. Lakinės odos, viduje tikra oda. Kulno aukštis 10 cm. Dydis 9,5 jav, mūsų sakyčiau 39,5 - 40. Ismatavus pedos ilgis ne iki galo 25-25,5 cm, pedos skersmuo placiausioje vietoje 8 cm (ties pagalvele).
Kaina 135 Lt.
user posted image

Skelbimas su realiomis foto
Atsakyti

Parduodu batelius 39dydis.Klaipeda.Visas aprasymas cia.
user posted image
Atsakyti
Nauji GIORGIO ICHANINI bateliai 41,5dyd., kulniuko aukštis 7,5cm, 150lt,Vilnius  4u.gif

user posted image

user posted image

Nauji bateliai 4dyd.(36), vidpadis 22,5cm, viršus- tekstilė, Vokietija, 90lt

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selen: 21 liepos 2014 - 10:40
parduodu lygiai vienąkart apsiautus batelius. kulniukai nenumušti. per mano vestuves avėjo mama, tad tiktų ir viešniai.

spalva - labiau ivory, dramblio kaulo. kulnas - 7 cm.
38 dydis. pėdos ilgis - 25 cm.
oda išorėj, viduj ir paduose.

vilnius, bet atostogauju giliam kaime. siunčiu.

dėl didesnių foto ir kitos info rašykit až, temos neseku.

80 Lt.

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jonė123: 21 liepos 2014 - 14:27
Parduodu neavetus, tik pamatuotus batelius.. Kulnas apie 8cm., pakankamai patogus. Kaunas, kaina 100lt,galim pasideret smile.gif .
Bateliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deinna: 26 liepos 2014 - 13:54
http://www.6pm.com/b...a-glacier-satin

Parsisiusti per tarpininke bateliai. Dydis 39 ( atitinka), kulniukas 7 cm. Kaina 500 lt. tiek kiek man kainavo.
Atsakyti
user posted image
37 dydis
Atsakyti
Parduodu vieną dieną avėtus vestuvinius ELELSEN firmos batelius. Labai patogūs. Kulniuko aukštis 7cm. Dydis 39. Avėjimo žymių beveik nematyti smile.gif
Kaina 150lt + siuntimo išlaidos.

user posted image
user posted image

Į až 4u.gif
Atsakyti