o vardas GRETA:) nors jei ir neliksim cia gyvent, bus prisiminimas skandinaviskas:) netiko nei liucija, nei petra jai kazkodel. Kostas tai siule Roze ir Matilda. bet nepasidaviau:)
QUOTE(dalyyvė @ 2014 05 22, 16:00)
o vardas GRETA:) nors jei ir neliksim cia gyvent, bus prisiminimas skandinaviskas:) netiko nei liucija, nei petra jai kazkodel. Kostas tai siule Roze ir Matilda. bet nepasidaviau:)
Matau Roze vyresniesiems patinka. Patinka duoti naujagimiams. Oi, kaip smagu ir kaip greit pralekia tie pasirinkimu momentai
Sveikos
Kaip ALDYTES ir DALYVES maziukes auga?
Kaip sakant pamaina atejo...
Prie to paties gavau ir vyrą
Žodžiu dabar smagus laukimo laikas....
Kaip ALDYTES ir DALYVES maziukes auga?
Kaip sakant pamaina atejo...
Prie to paties gavau ir vyrą
Žodžiu dabar smagus laukimo laikas....
Vi vi, sveikinimai ištekėjus ir su Lengvo nešiojimo
Žiūriu, kad jau bevei pusiaukelė Spalio mėnesį J turės brolį/sesę?
dalyyve, labia gražus vardas. Mes Laimai buvome Greta ir Laima išrinkę, iki pat gimdymo Greta ėmė viršų, tik gimus ir akušerei pasakius, kad laimingą dukrą turim (dėl apsisukusios 2kart aplink kaklą storos ir trumpos virkštelės), tai iškart Greta virto Laima.
dalyyve, labia gražus vardas. Mes Laimai buvome Greta ir Laima išrinkę, iki pat gimdymo Greta ėmė viršų, tik gimus ir akušerei pasakius, kad laimingą dukrą turim (dėl apsisukusios 2kart aplink kaklą storos ir trumpos virkštelės), tai iškart Greta virto Laima.
QUOTE(Svajūnė @ 2014 06 17, 22:31)
Vi vi, sveikinimai ištekėjus ir su Lengvo nešiojimo
Dėkui
Taip jau pusiaukelė be kelių dienų. Tikslus terminas lapkričio 7. J nori sesės, o vyras tai sūnaus Man svarbu, kad sveikas
Sveikinimai
Ir taviškiai bus vienas sausį gimęs (mūsų gi 16 abu vyresnėliai gimę , prisiminiau, koks sutapimas ), kitas lapkritį kaip pas mane
Ir taviškiai bus vienas sausį gimęs (mūsų gi 16 abu vyresnėliai gimę , prisiminiau, koks sutapimas ), kitas lapkritį kaip pas mane
QUOTE(silver 27 @ 2014 06 20, 13:49)
Sveikinimai
Ačiū
Pasakok kaip sutaria ožiaragis su skorpionu
VIVVI, kokios naujienos!!!! sveikinu
o tu LT?
kaip tavo mergina i naujienas reaguoja? ei, o vyras lietuvis?
laimes tau!
SVAJUNE man vardas tiko del to, kad abiejose salyse tas pat:) ir man siaip irgi patinka:) ir ne del to, kad drauge mano tokiu vardu:) o tu dar maskvoj?
o tu LT?
laimes tau!
SVAJUNE man vardas tiko del to, kad abiejose salyse tas pat:) ir man siaip irgi patinka:) ir ne del to, kad drauge mano tokiu vardu:) o tu dar maskvoj?
QUOTE(dalyyvė @ 2014 06 21, 16:38)
VIVVI, kokios naujienos!!!! sveikinu
o tu LT?
laimes tau!
o tu LT?
laimes tau!
Ačiū DALYVE
Taip mes LT, vyras netgi is mano kaimo ir vienam darbe dar dirbam Jurte anksčiau kai paklausdavau apie sesę ar brolį sakydavo, kad nenori. Kai pasakiau,kad turės broliuką arba sesutę spiegė iš džiaugsmo tipo mama išpildei mano svajonę
QUOTE(Vi vi @ 2014 06 20, 21:36)
Oi, kad manau nėra ką pasakoti- pas visus juk kitaip
Vivi nuosirdziausi sveikinimai! Smagu kaip!
Puikio naujienos, sveikinimai Vivi!
Nuziurejau, kad labai graziai zenyjaisi! Bet kad dar ir pilvukas dalyvavo - nemaciau!
Mano Laura auga puikiai - neseniai buvo 7 menesiai, 7 kg (su trupuciu), 72cm. Dabar jau artejame prie 8-niukiu turbut. Tik dantukai kol kas 2.
Smagaus rudenejimo visoms!
Nuziurejau, kad labai graziai zenyjaisi! Bet kad dar ir pilvukas dalyvavo - nemaciau!
Mano Laura auga puikiai - neseniai buvo 7 menesiai, 7 kg (su trupuciu), 72cm. Dabar jau artejame prie 8-niukiu turbut. Tik dantukai kol kas 2.
Smagaus rudenejimo visoms!