aldyte, tai ar jau turi mergina vardą?
QUOTE(silver 27 @ 2014 01 28, 11:03)
aldyte, tai ar jau turi mergina vardą?
Atejau su tuo paciu klausimu
Užmačiau kitoje temoje, kad dalyyvė jau nebe 2in1
Sveikinimai dalyyve trečią kartą tapus mama Ramių naktų, saldaus pienelio
QUOTE(Svajūnė @ 2014 02 03, 17:45)
Užmačiau kitoje temoje, kad dalyyvė jau nebe 2in1
taip taip taip, MERGAITE gime 01.30, pirma karta mano istorijoj be jokiu pasaliniu isikisimu kaip skatinamieji
QUOTE(dalyyvė @ 2014 02 06, 11:13)
taip taip taip, MERGAITE gime 01.30, pirma karta mano istorijoj be jokiu pasaliniu isikisimu kaip skatinamieji
Mamai, tėčiui ir broliams džiaugsmas
Dalyve kaip nuostabu sveikinimai!
QUOTE(dalyyvė @ 2014 02 06, 12:13)
sveikinu, linkėjimai kuo nuoširdžiausi, parašyk, kaips sekas
Aldyte, tu irgi parašyk, kaip sekasi, ar viskas gerai Mačiau tik fb, kad išvadinai olipinių žaidynių atidarymą balaganu, ir viskas
O man tai visai patiko, aišku, Rusija ir bla bla, sovietiniai simboliai, bet būtų keista, jei būtų kitaip. O po Londono ceremonijų (bent jau man) tai išvis atgaiva, blogiau negu ten vargu ar begali būti, mano akimis žiūrint.
Man išpjovė anginą, labai juokėsi daktarai kai pasakiau, kad nenoriu narkozės, uždėjo kaukę, suleido ką reikia ir ate. Tai po savaitės dar ne kas...
dalyyve, sveikinimai! aukit didelės ir sveikos.
aldyte, duok žinot ką nors apie save, šiandien mačiau tave-labai gražiai atrodei _+ 7 mėn., ane?
aldyte, duok žinot ką nors apie save, šiandien mačiau tave-labai gražiai atrodei _+ 7 mėn., ane?
DALYVE valio valio, pagaliau mergytė Aukit sveikos
acius aciu:)
kaip ir viskas ok su mumis, bandom nauja ritma ir rutina gaudyt, plius popierizmu del doku ir kt dalyku nekyla rankos nei kojos tvarkyt plius cia tokia idomi tvarka, jei turi namie kudiki, tai vaikai negali darzo lankyt ilgiau nei 15 val sav...tai zodziu ubausiu namie su trim
ILZE kaip tavo ukis
ALDYTE, laukiu fb tps nuorodos, su kokia ten laida, tu jau visa zvaigzde ant LT zemes:)
kaip ir viskas ok su mumis, bandom nauja ritma ir rutina gaudyt, plius popierizmu del doku ir kt dalyku nekyla rankos nei kojos tvarkyt plius cia tokia idomi tvarka, jei turi namie kudiki, tai vaikai negali darzo lankyt ilgiau nei 15 val sav...tai zodziu ubausiu namie su trim
ILZE kaip tavo ukis
ALDYTE, laukiu fb tps nuorodos, su kokia ten laida, tu jau visa zvaigzde ant LT zemes:)
Labos,
dalyve, mano ūkis nenumaldomai plečiasi, dar vienas šuo Įsigijome keturiais varomą auto tai išvis nematau problemų gyvenime, kada noriu tada važiuoju. Arkliai, žinoma, atostogauja su sąlyga kad aš prasirgau visą rudenį, bet jau žiūriu aš į juos ir delnai niežti kaip norisi padirbt.
Gaila, kad žiema tokia nei šiokia nei tokia, o nusipirkome abu su Adomu pačiūžas, ir yra kur čiuožti, va tau. Kažkoks nei šis nei tas, geriau jau keli laipsniai minuso...
dalyve, mano ūkis nenumaldomai plečiasi, dar vienas šuo Įsigijome keturiais varomą auto tai išvis nematau problemų gyvenime, kada noriu tada važiuoju. Arkliai, žinoma, atostogauja su sąlyga kad aš prasirgau visą rudenį, bet jau žiūriu aš į juos ir delnai niežti kaip norisi padirbt.
Gaila, kad žiema tokia nei šiokia nei tokia, o nusipirkome abu su Adomu pačiūžas, ir yra kur čiuožti, va tau. Kažkoks nei šis nei tas, geriau jau keli laipsniai minuso...