Įkraunama...
Įkraunama...

Žiema sausinukų namuos

aldyte, sveikinimai 4u.gif Koks grožis atkeliavo į Jūsų šeimą! wub.gif Saldaus pienelio ir ramių naktų. bigsmile.gif

Ieva paruošiamojoje irgi eina atimtį-sudėtį 12 ribose, daugiau-mažiau-lygu, tiesė-spindulys-atkarpa, perimetras. Gramatikoje kankinamės su priebalsėmis - kietos, minkštos. Skaito, bet mokytoja sako, kad per lėtai. Reikia treniruotis ir skaityti laikui (kiek tai ten žodžių per minutę). Štai ir neįsivaizduoju, ką jie pirmoje klasėje veiks. g.gif
Atsakyti
laba,

jau sveikinkit, trecia princese atkeliavo sekmadienio vakara. Siurprizas, nors visi pasirodo galvojo, kad berniukas mums ir nesigaus smile.gif
Ligoninen teko vaziuoti, namie nelabai sekesi - matyt buvau per didele optimiste. Galvyte ir panele nemazos - viskas uzsitese, tai teko ligoninej ir saremius pastiprinti ir pilva paspausti, medikes jau maste, kad teks treciakartei cezari daryti... Ir pati prisikentejau. Trecias gimdymas - ne baika, tikrai - man sunkiausias gavosi... Gerai, kad per visus skausmus visgi pasiekeme Kauna - ten KGN niekas neklause, kodel neiskart atvaziavau, puikiai suteike pagalba ir po 3 val islydejo namo. Miegojom savo lovoj, du suliukai man, leliuke - sveika...

Seses laimingos vardus renka...

As dar tebelaukiu pieno upiu - vis lasiukai... Matyt isvargino mane gimdymas. Ir tas amzius, ir tas karjeros vaikymasis smile.gif viskas susidejo...

Pasiguodziau ir einu kmynu su pienu gert.
Atsakyti
QUOTE(aldyte @ 2014 01 14, 16:20)
laba,

jau sveikinkit, trecia princese atkeliavo sekmadienio vakara. Siurprizas,

SVEIKNU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir laukiu savo siurprizo:)
kuris, panasu, vel nesiskubina.
Atsakyti
Sveikinu, aldyte 4u.gif

QUOTE(aldyte @ 2014 01 14, 17:20)
Ir tas amzius, ir tas karjeros vaikymasis smile.gif viskas susidejo...

Sakyčiau, išvis nelaiku tokios analizės smile.gif Bus to pieno 4u.gif
Atsakyti
Labos
QUOTE(aldyte @ 2014 01 14, 17:20)
laba,

jau sveikinkit, trecia princese atkeliavo sekmadienio vakara. Siurprizas, nors visi pasirodo galvojo, kad berniukas mums ir nesigaus smile.gif
Ligoninen teko vaziuoti, namie nelabai sekesi - matyt buvau per didele optimiste. Galvyte ir panele nemazos - viskas uzsitese, tai teko ligoninej ir saremius pastiprinti ir pilva paspausti, medikes jau maste, kad teks treciakartei cezari daryti... Ir pati prisikentejau. Trecias gimdymas - ne baika, tikrai - man sunkiausias gavosi... Gerai, kad per visus skausmus visgi pasiekeme Kauna - ten KGN niekas neklause, kodel neiskart atvaziavau, puikiai suteike pagalba ir po 3 val islydejo namo. Miegojom savo lovoj, du suliukai man, leliuke - sveika...

Seses laimingos vardus renka...

As dar tebelaukiu pieno upiu - vis lasiukai... Matyt isvargino mane gimdymas. Ir tas amzius, ir tas karjeros vaikymasis smile.gif viskas susidejo...

Pasiguodziau ir einu kmynu su pienu gert.

Aldyte, sveikinimai ir čia. Aukit sveikos, ir kad greičiau tos pieno upės. 4u.gif

Svajūne, paskaičiau ką jūs ten mokotės paruošiamukuose blink.gif blink.gif Eina sau, man labai žiauriai nuskambėjo. Maniškis irgi paruošiamukas (beje, kol kas negaliu atsidžiaugt, kad nepaskubėjau su pirma klase), bet nieko panašaus. Mokslai žaidimo, pasakų forma, tačiau palyginus su parengiamukais darželyje, yra super. Ant Simo labai jaučiasi progresas, nors daro viską irgi per lėtai. Labai superinė mokytoja, moka išreikalaut iš vaikų ir dar yra vaikų labai mylima.

Mūsų fronte nieko naujo, atradinėju save augindama savo vaikytės/paauglystės pagaliau išsipildžiusią svajonę - šunį wub.gif Namuose daug veiksmo, judesio ir aišku "razborkių" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 14 sausio 2014 - 20:57
Aldyte-sveikinimai ir nuosirdziausi linkejimai kuo greiciau atsigaut ir sustipret!!
Bet tai kiek dziaugsmo tiek paneliu namie!

Kaip smagu kad atgijo pasiplepejimai-ypac mokyklos ir pasiekimai actuali tema.....nezinau kaip jums bet mane aplinkiniu spaudimas ir istisine nuostaba "dar neisrinkot mokyklos?????" Man toki galvos skausma ivare kad brrrrrrr
Atsakyti
aldyte, sveikinimai-oho kiek panelių pas jus namuose bus bigsmile.gif

Svajūne, na tikrai profesorius iš vaikų daro, bet kam to reikia tokiam amžiuj...

Atsakyti
Sveiki, atkeliaujam ir mes su Izabele.

mano Izabele jau pirmokė, lanko katalikiška mokyklą su sustiprinta muzika. Mokykloje jai labai patinka, sekasi neblogai, pirmus tris mėn nesuspėdavo klasėje visko atlikti, tempai dideli, tai parsinešdavo namo pabaigti, arba gaudavo namų darbų, tačiau įsibėgėjom ir dabar viskas gerai. Gerai skaito, vaikštom į ,,BABLIOTEKA" ir imam knygutes skaityti, labai gražiai rašo. Manau kaip ir visi vaikiukai. Nemoku čia tiesiogiai įkelti nuotraukos, tai gal reikia į sausinukų albumą įkelti Izabelės nuotrauką
Atsakyti
Sveikos,

Aldyte dar syki sveikinu! Oi smagu panelems!

Del mokyklos, tai as gailiuosi truputi, kad Metos neleidau siemet... Kazkaip man atrodo kad jau jai paruosiamojoj (darzelyje) nebera kas veikti, nuperkam pratybas ir per nepilna menesi padaro, ir vel ir vel naujas perkam... Aukletoja ja net stabdo, kad neskubetu... Na bet gal pirmoje klaseje bus protingesne, geriau seksis (taip save raminu). Prideda atima kogero iki kokiu 20, daugiau maziau zenklus jau pernai puikiai zinojo... Vakarais skaito pati pasakas sesei neilgas (nors gal ir letokai, bet noro netruksta)...

Bet jau oziu ir savo nenugincijamos nuomones rodymas.... Seses erzinimas... doh.gif Kartais baigia is proto isvest...
O kur dar mados lotuliukas.gif Kepures nesidesiu, saliko nesidesiu, kam tas kombinezonas doh.gif Kaip cia plaukus surisai doh.gif (Beje jau plaukucius ir pati kai nori susisukuoja, o leles kaip supina, kad net as taip nelabai moku lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2014 01 14, 22:44)
Aldyte-sveikinimai ir nuosirdziausi linkejimai kuo greiciau atsigaut ir sustipret!!
Bet tai kiek dziaugsmo tiek paneliu namie!

Kaip smagu kad atgijo pasiplepejimai-ypac mokyklos ir pasiekimai actuali tema.....nezinau kaip jums bet mane aplinkiniu spaudimas ir istisine nuostaba "dar neisrinkot mokyklos?????" Man toki galvos skausma ivare kad brrrrrrr

A tai ką??? DAR neišsirknkai???? cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
ALDYTE 4u.gif Linkiu pieno upių ir ramių naktelių. Nekantrauju sužinoti vardą lėlytės blush2.gif

J mokykloje patinka. Dėkoja man, kad išleidau į mokyklą ir kad nebereikia į darželį. Mokytis nori, kartais pritingi, kartais nesusikaupia, būna visko. Kartais iš testų surenka aukščiausius įvertinimus, dažniausiai aukštesniuosius, bet po ligų iš matematikos parsinešė patenkinamą rezultatą.... Nesiparinam ax.gif Sunki Lt programa pirmokams (čia mokytoja taip sakė). Antrokams sakė bus lengviau.

Orage juokiausi iš tavo šuns išklotinės lotuliukas.gif

DALYVE leng lotuliukas.gif o tau gimdymo jei dar nestuke.gif
Atsakyti
orage,nugi neapsakomai juokinga:)
Atsakyti